Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullandığın ay için geçerli klomen canım,hatta etkisi bazen 2 ay bile sürebiliyormuş öyle dediler nasıl bilmiyorum ama , eşin olmayacaksa içme tabi boştan yere ilacı,bir sonraki aya ertele.
saol canım.evet bende içmemeyi düşünüyorum.eşim gitmezse bile bide ilaçsız denemiş oluruz napalım.adetim 1 ekim bakalım nolcak sadece göğüs uçlarında biraz yanma var şu an için başka bi belirti yok.çatlatma iğnesinden sonra 14. gün adet görülür diyor ama benim bugün 14. gün ama henüz gelen giden yok bakalım hayırlısı.
umutlu nasılsın canım
1 ekimde adet olman gerekiyordu ama sen olmadınmı anlamadım canım ya? ne zaman son adetin , iğneyi ne zaman olmuştun?
canım ben geçen ay 11 eylülde adet oldum 23 eylülde çatlatma iğnesini vuruldum.inernetten baktım genelde iğneden sonra 14. gün adet olunuyormuş.bugün benim 14. gün iğneden sonra ama henüz adet olmadım.normal adet tarihim 11 ekim olması lazım eğer bi düzensizlik olmazsa.şu an için göğüs uçlarım anormalleşti arada bi acıyor başka bir belirti yok.pek sanmıyorum ama inşallah hamileyimdir de göğüslerim ondan ağrıyordur.şu an idrar testi yapsamda çıkmaz muhtemelen çünkü normal adet tarihime daha v4 gün var.
İnşallah canım yaaa ,acele etme test için. 30 günde birmi oluyorsun adet? zaten hamilelikle adet gelemsi özelliği hemen hemen aynı olurmuş.Son 4 gün bend eheyecanlandım şimdi geçmek bilmez zaman.İnşallah gelmez kırmızılarda bebiş haberlerini alırız
deniz3534 adet olduğun tarihi değil,beklenen adet tarihini yaz canımben tahminen 3 kasım yazdım.yanlışsa düzeltiriz.
evet canım klomen içtim ve ovitrelle vuruldum.sen naptıın?
Ballım kaymaklım, esemosum noldu size böylee. Nazarlara mı gelmiş benim canlarıım. Allah acil şifalar versin arkadaşlar. Baş ağrısı bugünlerde birçok insanda var.
esemosum dinazorumm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendinee:gitme:
EVet canım ağrı yüzümede yayıldı büyük olasılık sünizit oldum elmacık kemiklerim sızlıyor acıyor 1-2güne dr giderim :gitme: