Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

bende klomen kullanıyorum cumartesı kontrol var. bakalım hayırlısı

hadi bakalım hayırlısı benim ilk aydan şansızlıklar oldu ama yine de hayırlısı.yumurtlama olmuş mu kontrol olmadı çünkü bayrama geldi sonra çatlattma iğnesi vuruldum o sırada eşim şehirdışına çıktı ve bu ay yine denk gelmicek heralde.neyse her şeyde vardır bi hayır.

hadi bakalım hayırlısı benim ilk aydan şansızlıklar oldu ama yine de hayırlısı.yumurtlama olmuş mu kontrol olmadı çünkü bayrama geldi sonra çatlattma iğnesi vuruldum o sırada eşim şehirdışına çıktı ve bu ay yine denk gelmicek heralde.neyse her şeyde vardır bi hayır.

hayırlısı gerçekten. sizde problem ne

iyi akşamlar kızlar
aranızda klomen kullanıp çatlama iğnesi olan varmı

ayseyildirim canım zaten topiğimizin ismide klomen ve gonaphene ile uğraşanlar veya hamişler...yani burdakilerin yüzde 90anı klomen kullanıyor....tam anlayamadım sorunu ama...ben kullandım..eğer sormak istediğin birşey varsa cevaplayabilirim..

canım ben kullandım ve çatlatma iğneside oldum....

canım bende reglimin 3.gününden başladım 5 gün 2 tane içtim
dün doktora yumurta kontrolüne gittim
3 tane nurtopu gibi yumurtam olmuş:)
dün saat 14 gibi iki tane 500 lük pregnyl oldum
bugün yine 2 den beri göbeğimin altında ,inanılmaz bi sancı var bazen soluğumu kesiyor
sendede oldumu ben ilk defa kullandım tedirgin oldum da
bu arada ilgin için saol tatlım

canım bende reglimin 3.gününden başladım 5 gün 2 tane içtim
dün doktora yumurta kontrolüne gittim
3 tane nurtopu gibi yumurtam olmuş:)
dün saat 14 gibi iki tane 500 lük pregnyl oldum
bugün yine 2 den beri göbeğimin altında ,inanılmaz bi sancı var bazen soluğumu kesiyor
sendede oldumu ben ilk defa kullandım tedirgin oldum da
bu arada ilgin için saol tatlım

canım maaşallah 3 tane yumurta çok iyi....genelde pregnyli 2 tane 500lük vuruluyor o da normal...sancılarda büyük ihtimal yumurtaların çatlama sancılarıdır....pregnyliyi ilk kullandığında böyle etkiler olabiliyor...bendede öyle olmuştu...inşallah sende bu ay hamiş olursun arkadaşım....ben ilk kullandığımda bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ama yanılmışım....pregnyli zaten gebelik hormonu içeren bir ilaç....iğneyi vurulduktan sonra en az 10 gün idrarda gebelik testi yapmaman benim tavsiyem...çünkü pregnyli yanliş sonuca sebeb olabiliyor...kendini fazla dinleme bence arkadaşım...adetin geçince kanda baktır eğer imkanın varsa...

canım maaşallah 3 tane yumurta çok iyi....genelde pregnyli 2 tane 500lük vuruluyor o da normal...sancılarda büyük ihtimal yumurtaların çatlama sancılarıdır....pregnyliyi ilk kullandığında böyle etkiler olabiliyor...bendede öyle olmuştu...inşallah sende bu ay hamiş olursun arkadaşım....ben ilk kullandığımda bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım ama yanılmışım....pregnyli zaten gebelik hormonu içeren bir ilaç....iğneyi vurulduktan sonra en az 10 gün idrarda gebelik testi yapmaman benim tavsiyem...çünkü pregnyli yanliş sonuca sebeb olabiliyor...kendini fazla dinleme bence arkadaşım...adetin geçince kanda baktır eğer imkanın varsa...

canım ilgin için tekkrar sağol
sen iğneden ne kadar sonra regl oldun
ben 14 gün diye duydum hiç gecikme olmuyormuş doğrumu

canım ilgin için tekkrar sağol
sen iğneden ne kadar sonra regl oldun
ben 14 gün diye duydum hiç gecikme olmuyormuş doğrumu

canım bende şöyle oldu....adetimin 3.veya 5.günü klomene başlıyordum ve 5 gün klomen kullanıyordum...yani geçen ay ayın 30.unda adet oldum...ve ayın 4.ünde klomene başladım ve ayın 8.nde klomen bitti...dr.um bir gün ara ver bana gel dedi...yani ayın 10.da ultrasona gittim ve yumurta oluşmuştu ve aynı gün pregnyliyi vuruldum ve yumurtam çatladı......20mm..daha sonra çalışma falan ama olmadı..yine ayın 30.unda adet oldum şekerim...kısaca böyle..

canım bende şöyle oldu....adetimin 3.veya 5.günü klomene başlıyordum ve 5 gün klomen kullanıyordum...yani geçen ay ayın 30.unda adet oldum...ve ayın 4.ünde klomene başladım ve ayın 8.nde klomen bitti...dr.um bir gün ara ver bana gel dedi...yani ayın 10.da ultrasona gittim ve yumurta oluşmuştu ve aynı gün pregnyliyi vuruldum ve yumurtam çatladı......20mm..daha sonra çalışma falan ama olmadı..yine ayın 30.unda adet oldum şekerim...kısaca böyle..

iğneden 20 gün sonra regl olmuşsun demekki 14 gün şartı yokmuş öğrenmiş oldum
doktorum bana bugünden itibaren gün aşırı ilişki verdi
seninkide böylemi dedi canım çok soru soruyorum ama benimle aynı şeyleri yaşayan birini bulunca paylaşmak istiyorum

iğneden 20 gün sonra regl olmuşsun demekki 14 gün şartı yokmuş öğrenmiş oldum
doktorum bana bugünden itibaren gün aşırı ilişki verdi
seninkide böylemi dedi canım çok soru soruyorum ama benimle aynı şeyleri yaşayan birini bulunca paylaşmak istiyorum

evet aynen öyle eşin yanındaysa hemen çalışmalara başlayın :) benim ki bu ay malesef boşa gitti ama bir umut belki tutmuştur diyorum.

Back
X