Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bu arada sende klomen kullandın sanırım
seninki nasıl oldu paylaşırsan sevinirim

canım bbende adetin 5. günü başladım günde 1 tane olmak üzere 5 gün klomen içtim ve bıraktım yumurta kontrolüne gidemedim çünkü bayrama denk geldi öyle olunca kontrol olmadan 13. günde iğnemi vuruldum ama bende ağrı felan olmadı ama çoğu kişide öyle ağrıların olduğunu okudum internette.iğne vurulduktan sonra ancak 24. saatte ilşki oldu bir tane sonra eşim şehirdışındaydı hep.normalde 36. saatte çatlıyormuş öle diyorlar.ama ben belki bikeredede tutmuştur diye umut ediyorum.son adet tarihim 11 eylül şu an adetime 3-4 gün kaldı.göğüslerimde bi hassasiyet var ama bakalım hayırlısı diyorum.

iğneden 20 gün sonra regl olmuşsun demekki 14 gün şartı yokmuş öğrenmiş oldum
doktorum bana bugünden itibaren gün aşırı ilişki verdi
seninkide böylemi dedi canım çok soru soruyorum ama benimle aynı şeyleri yaşayan birini bulunca paylaşmak istiyorum

canım benim iğneyi vurulduğum gün doktorum o gün kesinlikle ilişki yok..sonraki 3 gün ilişki diyordu...dili geçmiş zaman kullanıyorum çünkü bu ay doktoruma gitmiyorum ve klomen kullanmıyorum....ha 14 gün şartıda şöyle eğerki adet döngün 28 günse ve normal olarak adet döngünün ortalarında yumurtluyosan 2 gün önce veya sonra o zaman doğru..ama ben 30 günde bir adet oluyordum ve normalde 15.gün yumurtlamam gerekirken klomen kullandığım için daha erken yumurtluyodum....tabi bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir...

canım bbende adetin 5. günü başladım günde 1 tane olmak üzere 5 gün klomen içtim ve bıraktım yumurta kontrolüne gidemedim çünkü bayrama denk geldi öyle olunca kontrol olmadan 13. günde iğnemi vuruldum ama bende ağrı felan olmadı ama çoğu kişide öyle ağrıların olduğunu okudum internette.iğne vurulduktan sonra ancak 24. saatte ilşki oldu bir tane sonra eşim şehirdışındaydı hep.normalde 36. saatte çatlıyormuş öle diyorlar.ama ben belki bikeredede tutmuştur diye umut ediyorum.son adet tarihim 11 eylül şu an adetime 3-4 gün kaldı.göğüslerimde bi hassasiyet var ama bakalım hayırlısı diyorum.

canım inşallah tutmuştur çünkü spermler 5 güne kadar yaşıyor orda beklediyse yumurtan çatlayınca tutmuştur
bize gün aşırı ödev verdi doktor bakalım sonuç ne olacak

canım inşallah tutmuştur çünkü spermler 5 güne kadar yaşıyor orda beklediyse yumurtan çatlayınca tutmuştur
bize gün aşırı ödev verdi doktor bakalım sonuç ne olacak

inşallah olur canım inşallah çok fazla beklemezsin.ödevinizi harfiyen yapın :) olmazsa da zevk hanesine yazın kaydirigubbakcemile3 stres yaptıkçada olmaz bunada dikkat et.fazla düşünme bence kendini başka işlere ver.

canım benim iğneyi vurulduğum gün doktorum o gün kesinlikle ilişki yok..sonraki 3 gün ilişki diyordu...dili geçmiş zaman kullanıyorum çünkü bu ay doktoruma gitmiyorum ve klomen kullanmıyorum....ha 14 gün şartıda şöyle eğerki adet döngün 28 günse ve normal olarak adet döngünün ortalarında yumurtluyosan 2 gün önce veya sonra o zaman doğru..ama ben 30 günde bir adet oluyordum ve normalde 15.gün yumurtlamam gerekirken klomen kullandığım için daha erken yumurtluyodum....tabi bu kişiden kişiye farklılık gösterebilir...

canım benimki düzensiz geçen ay 26 günde oldum yani 12.gün yumurtlamışım
ama ondan önceki ay 34 günde
kafam karıştı en iyisi 14 gün sonra kanda baktırmak galiba ne dersin

canım benimki düzensiz geçen ay 26 günde oldum yani 12.gün yumurtlamışım
ama ondan önceki ay 34 günde
kafam karıştı en iyisi 14 gün sonra kanda baktırmak galiba ne dersin

canım bencede en son ilişkiden yani yumurta çatladıktan sonraki ilişkiden sonra 14.gün kanda baktırmak en iyisi...benim bildiğim sperm 48-72 saat yaşayabiliyor...yumurtada 48 saat canlı kalabiliyor döllenebilmek için..ama bazı yerlerde 24 saat diyor..benim dr.da 48 saat dedi bana

canım bende reglimin 3.gününden başladım 5 gün 2 tane içtim
dün doktora yumurta kontrolüne gittim
3 tane nurtopu gibi yumurtam olmuş:)
dün saat 14 gibi iki tane 500 lük pregnyl oldum
bugün yine 2 den beri göbeğimin altında ,inanılmaz bi sancı var bazen soluğumu kesiyor
sendede oldumu ben ilk defa kullandım tedirgin oldum da
bu arada ilgin için saol tatlım

canım bende aynı ilaçları kullandım.aynı sıkıntıları yaşadım. inşaallah sıkıntılarımız sonunda sevincimiz olur bebişlereimize kavuşuruz inşaallah
benim son iki günüm kırmızılar gelmesin bebiş gelsin diye dua ediyorum
Rabbim dualarımızı kabul eylesin:Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar herkeze ıyıgeceler umarım sorumu cevaplıyacak bırısını bulurum.bugun dr gıttım adetımın 3.gunuydu.kan tahlılı ıstedı ve vajınamdan ultrasona baktı.cook utandım ılk dafa boyle adetlıyken baktırdım.bana klomen verdı 5.gunumde baslamamı soyledı 9.gune kadar aksam 6 ve 7 arasında 1 defa.50 mg mıs ılacım.catlatıcı ıgne vermıycekmısınız dedım hayır 2 ay sadece hap kullanacaksın dedı sansımın hapla yuzde 30 olucagını soyledı.anlamadıgım bugun neden kan verdım.ve neden ultrasonla yumurtalarımın buyuduklerını kontrol edecegını soylemedı.ılk oldugu ıcın sızlere sormak ıstedım.sızler ılk klomenı nasıl kullandınız ve nezaman ılıskıye gırdınız acaba...

gunaydin gulcancim hamilelik nasil gidiyor? bebisin kalp atislarini duydun mu artik? buarada ben gec yumurtladim benim adet tarihimi degistir 17 ekim. kendine ve bebisine iyi bak canim.

canım bende aynı ilaçları kullandım.aynı sıkıntıları yaşadım. inşaallah sıkıntılarımız sonunda sevincimiz olur bebişlereimize kavuşuruz inşaallah
benim son iki günüm kırmızılar gelmesin bebiş gelsin diye dua ediyorum
Rabbim dualarımızı kabul eylesin:Saruboceq: :Saruboceq:

amin canım
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu çektiklerimizide bebişler gelince unutucaz zaten senin 2 günün kalmış aslında test yapsan silik filan çıkar kaç yumurtan vardı

gunaydin gulcancim hamilelik nasil gidiyor? bebisin kalp atislarini duydun mu artik? buarada ben gec yumurtladim benim adet tarihimi degistir 17 ekim. kendine ve bebisine iyi bak canim.

iyiyim canım.allah razı olsun.şu an biraz başım dönüyort gibi ama ilgilenmiyorum,işyerinde olduğum için bişeyde yapamıyorum biraz koltuğa yaslandım.iyi sayılırım.
inşallah kırmızılar gelmezde,bebiş gelir.

kızlar herkeze ıyıgeceler umarım sorumu cevaplıyacak bırısını bulurum.bugun dr gıttım adetımın 3.gunuydu.kan tahlılı ıstedı ve vajınamdan ultrasona baktı.cook utandım ılk dafa boyle adetlıyken baktırdım.bana klomen verdı 5.gunumde baslamamı soyledı 9.gune kadar aksam 6 ve 7 arasında 1 defa.50 mg mıs ılacım.catlatıcı ıgne vermıycekmısınız dedım hayır 2 ay sadece hap kullanacaksın dedı sansımın hapla yuzde 30 olucagını soyledı.anlamadıgım bugun neden kan verdım.ve neden ultrasonla yumurtalarımın buyuduklerını kontrol edecegını soylemedı.ılk oldugu ıcın sızlere sormak ıstedım.sızler ılk klomenı nasıl kullandınız ve nezaman ılıskıye gırdınız acaba...

canım banada adetliyken bakmıştı doktor,o günü hiç hatırlamak istemiyorum çıkışta çok ağlamıştım.çok zoruma gitmişti.büyük ihtimal pco varmı diye bakmak istemiştir.napalım bunları yapamadanda olmuyor.bende pco olduğunu ozaman görmüştü doktor.demekki sende bişey yok.kanıda hormon tahlili için almışlardır merak etme.çatlatma iğnesi bende kullanmadım.sadece ilk defa doktora gittiğimde o ay vermişti doktor daha vurunmadım.merak etme herşey yolunda yeterki yumurtaların büyüsün.

Back
X