Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

gulyhas değerin süper.inşallah herşey yolunda gider bebeişini kucağına alırsın.dikkat et kendine.

kamyas değerin normal standartlarda yükseliyor merak etme,doktor sorun yok diyosa yoktur.tekrar kan testi istedimi.inşallah herşey yolundadır.merak etme.

civ_civ senin ağrılarında inşallah bebeiştendir.hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz.

Gülcancım günaydın nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın? Aynıyız galiba seninle, değerlerim normalse niye bir daha istedi acaba doktor? bende 3 tane yumoş vardı acaba çoğul gebelik varmı diyemi bakmak istediki?

amin canım
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu çektiklerimizide bebişler gelince unutucaz zaten senin 2 günün kalmış aslında test yapsan silik filan çıkar kaç yumurtan vardı

amin canım
3 tane yumurtam oluşmuştu, test yapmaya cesaret edemiyorum negatif çıkarsa ço üzülürüm diye

Gülcancım günaydın nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik kaçıncı haftadasın? Aynıyız galiba seninle, değerlerim normalse niye bir daha istedi acaba doktor? bende 3 tane yumoş vardı acaba çoğul gebelik varmı diyemi bakmak istediki?

canım ya demek çoğul gebelik olabilir sende klomenmi kullanmıştın
bide değerin kaç çoğul gebelikte inanılmaz fark oluyor

canım yumurtaların çatlıyomuydu peki
ayyyy ben bide kiste dönüşür diye çok korkuyorum

slm ayşeyildırım, bend eilk kullandığımda çok heyecanlı ve meraktaydım acaba ne olacak nasıl olacak diye. İlk ay bend ehamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğneden sonra aşırı bir sancım oldu anlatamam adeta her saniyesni hissettim yumların çatlamasının diyebilirim. Ama ikinci ay hiç sancım olmadı. sadece sizlerede oluyormu bilmiyorum ama çok fazla gazım oluyordu yada ben öyle sanıyordum sancıdan.

ben yine söylüyorum üzeine çok düştüğümüzde gerçekten olmuyor ben de ilk ayın heyacanı ve bilgisizliği acemiliğinden çok fazla stres yaptım . Knedi kendime hamile olduğuma inandım ama olmadı. Ertesi ay son derece rahattım ve neyin ne zaman nasıl olacağınıda biliyordum çok fazla umutlanmadım hatta olmayacak diye düşündüm hep ama tabiiki bir yerlerde bir acaba mı sorusu vardı.Ve çok şükür güzel haberi aldım.

Bu liste bence uğurlu geliyor Darısı tüm arkadaşlarımıza Rabbim en kısa zamanda herkesi sevindirir inşallahhhhhhhh hep dua ediyorum ve edicem

amin canım
3 tane yumurtam oluşmuştu, test yapmaya cesaret edemiyorum negatif çıkarsa ço üzülürüm diye

sizlere gıpta ediyorum ben niye bu kadar sabırsızım ya ben olsam çoktaaann n yapmıştım
bendeki msntık şu varsa erkenden bileyim yoksada ümitlenip kendi kendime belirti yaratıp durmayayım ha testte çımaz ama vardır oda süper bi sürpriz olur
bu arada senin çatlama iğnesinden sonra kasık ağrın oldumu

canım ya demek çoğul gebelik olabilir sende klomenmi kullanmıştın
bide değerin kaç çoğul gebelikte inanılmaz fark oluyor

5. haftada 2.330 , bugün yine yaptıracağım kan testi bakalım kaç çıkacak?Sanırım çoğul gebeliklerde bu ortalamada çıkmaz dediğin gibi daha yüksektir.

slm ayşeyildırım, bend eilk kullandığımda çok heyecanlı ve meraktaydım acaba ne olacak nasıl olacak diye. İlk ay bend ehamile kalamadım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. İğneden sonra aşırı bir sancım oldu anlatamam adeta her saniyesni hissettim yumların çatlamasının diyebilirim. Ama ikinci ay hiç sancım olmadı. sadece sizlerede oluyormu bilmiyorum ama çok fazla gazım oluyordu yada ben öyle sanıyordum sancıdan.

ben yine söylüyorum üzeine çok düştüğümüzde gerçekten olmuyor ben de ilk ayın heyacanı ve bilgisizliği acemiliğinden çok fazla stres yaptım . Knedi kendime hamile olduğuma inandım ama olmadı. Ertesi ay son derece rahattım ve neyin ne zaman nasıl olacağınıda biliyordum çok fazla umutlanmadım hatta olmayacak diye düşündüm hep ama tabiiki bir yerlerde bir acaba mı sorusu vardı.Ve çok şükür güzel haberi aldım.

Bu liste bence uğurlu geliyor Darısı tüm arkadaşlarımıza Rabbim en kısa zamanda herkesi sevindirir inşallahhhhhhhh hep dua ediyorum ve edicem

canım bilmemek çok kötü
insan kendi kendine seneryo yazıyor
ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat diye dua ettim
inşallahta öyle olur
hamişler ayağınızı sürtünde bizde arkanızdan gelelim

damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
ninik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKİM
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
civ_civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM

hadi kızlar allahın izniyle sizlerden güzel haberler bekliyorum.inşallah bebişler yoldadır.
:emir_bebek:

inşaallah canımmmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

5. haftada 2.330 , bugün yine yaptıracağım kan testi bakalım kaç çıkacak?Sanırım çoğul gebeliklerde bu ortalamada çıkmaz dediğin gibi daha yüksektir.

normal canım bu değer,çoğul değildir heralde ama bellide olmaz.
kan testi yaptırma sürekli boşuna masraf diyorum ben.nasıl olsa 6. haftada veya 7.haftada kalp atışını görceksin orda anlaşılıyor zaten çoğul olup olmadığı.

canım evde takvimim vardı ona yazıyorum ama yanlış hatırlamıyorsam 14-eylül yada 16 eylül tarihi galiba
8 ekim regl günüm
şimdilik gelen giden bi durum yok bakalım
kırmızılar gelmesin de inş bebiş gelsin

hadi hayırlısı inşallah gelmez kırmızlar.
ayy test yapsaydın ya ben senden fazla merak ettim şimdi.

Back
X