canım emin ol, benim kafam karmakarışık oldu. Kendi doktorum kan değerlerine bakarak dış gebelik olabilir, yarın tekrar bakalım dedi. Arkadaşlar dış gebelik çok tehlikelidir seni nasıl böyle bırakıverdi dediler, başka bir doktora ggittim. Ultrasonla baktı, ben emin olamadım tıp fakültesi hastanesine git, onların ultrasonları daha detaylı dedi. Yani ben bu bulgularla hastaneye gittim, onlar da "garip, ilginç" kelimeleriyle kendi aralarında konuştular. Kese var gibiymiş de, yok gibiymiş de. Birkaç gün hastanede yattım, kan değerlerimi takip ettiler, ultrasonla sürekli baktılar ve en sonunda küçük bir kese görünyor ama kan değerlerin de artmadı seni kürtaja alacaz dediler. Yapacak başka birşey yok mu dedim, yok dediler. Kürtajdan sonra içerde parça kalma ihtimaline karşı iki defa iğne vurdular ki bu dış gebelik tedavisinde yapılıyormuş sonraki araştırmalarımda öğrendiğğime göre. Patoloji sonuçları çıktıktan sonra da doktor 'muhtemelen dış gebelik değil' dedi. Eee dış gebelikse düşük mü dedim, 'büyük olasılıkla' dedi. Farkındayım çok uzun ve karmaşık bir yazı oldu ama, başımdan geçenler de böyle işte canım. Ve iki defa üstüne basa basa 6 ay korunacaksın dedi. :bbo: