Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.
Allahım sana ve bebeğini sağlık versin inşallah. İçini ferah tutmaya cçalış canım. Rabbim yanınızda olsun.

Slm arkadaŞalar ben İlk defa yazıyorum ve sİze bİr Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevİnİrİm..
Ben heray dÜzenlİ adet gÖrÜyorum dr hİÇ bİr sorun olmadıĞını sÖyledİ ve bana klomen ve Çatlatma İĞnesİ verdİ ve 18.gÜn farlutaldİye bİr İlaÇ verdİ ve bu İlaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verİlİyor sİzce dr bana bu İlaÇı neden vermİŞ bİr tahmİnİ olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu İÇmelİmİyİm aranızda kullanan varmı???????

Canım öncelikle aramıza hoşgeldin inşallah biran önce meleğine kavuşursun.
Ferlutalı adet olmadğım zamanlarda veriyordu bana doktor. Adetlerim düzenli değildir çünkü. Bu defa da verdi, ben kullandım kanamam başladı ama, kist var mı diye muayene ederken rahim duvarlarının kalınlaştığını farketti doktorum. Hemen kanda gebelik testi yaptıralım dedim. Ama nasıl olur adetliyim dediğimde olsun olabilir dedi. Fakat ferlutal kullanmıştım dedim, önemli değil biz onu düşük tehlikesine karşı da veriyoruz dedi. Anladığım kadarıyla progestan tarzında bir ilaç. Ama en iyisi başka bir doktora da danış ya da eczacılara da danışabilirsin.

kızlar herkeze ıyıgeceler umarım sorumu cevaplıyacak bırısını bulurum.bugun dr gıttım adetımın 3.gunuydu.kan tahlılı ıstedı ve vajınamdan ultrasona baktı.cook utandım ılk dafa boyle adetlıyken baktırdım.bana klomen verdı 5.gunumde baslamamı soyledı 9.gune kadar aksam 6 ve 7 arasında 1 defa.50 mg mıs ılacım.catlatıcı ıgne vermıycekmısınız dedım hayır 2 ay sadece hap kullanacaksın dedı sansımın hapla yuzde 30 olucagını soyledı.anlamadıgım bugun neden kan verdım.ve neden ultrasonla yumurtalarımın buyuduklerını kontrol edecegını soylemedı.ılk oldugu ıcın sızlere sormak ıstedım.sızler ılk klomenı nasıl kullandınız ve nezaman ılıskıye gırdınız acaba...

slm bence senin hormon değerlerine bakmak için kan almıştır. seni tekrar kontrole çağırmadı anladığım kadarıyla. senin yumurtlaman normalmi rahim içi normalmi diye bakmıstır. yani yaptığı seyler normal seyler. için rahat olsun

Slm arkadaŞalar ben İlk defa yazıyorum ve sİze bİr Şey soracaĞım lÜtfen bana yazarsanız Çoook sevİnİrİm..
Ben heray dÜzenlİ adet gÖrÜyorum dr hİÇ bİr sorun olmadıĞını sÖyledİ ve bana klomen ve Çatlatma İĞnesİ verdİ ve 18.gÜn farlutaldİye bİr İlaÇ verdİ ve bu İlaÇ adet sÖktÜrÜcÜ olarak verİlİyor sİzce dr bana bu İlaÇı neden vermİŞ bİr tahmİnİ olana varmı lÜtfenn bana yardımcı olun bunu İÇmelİmİyİm aranızda kullanan varmı???????

çok ilginç evet o ilaç adet sokturucu bence baska bi doktora daha danıs kullanmadan once.

arkadaslar slm ben 5 aydır sureklı 5gun onceden adet oluyodum ve bırkacgun oncedende lekelenme olurdu yanı 10gun onceden baslardı benımkı dıyım yarınbenım gunum test yapmamak ıcın zor duruyorum hala olmadım gunum gecmedı ama hep erken oluyodumya umutlandımyaaaaa ınsallh hamısımdır ......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaslar slm ben 5 aydır sureklı 5gun onceden adet oluyodum ve bırkacgun oncedende lekelenme olurdu yanı 10gun onceden baslardı benımkı dıyım yarınbenım gunum test yapmamak ıcın zor duruyorum hala olmadım gunum gecmedı ama hep erken oluyodumya umutlandımyaaaaa ınsallh hamısımdır ......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ıns hamılesındır:Saruboceq:

bısey kullandınmı bu ay klomen falan yanı.. eğer oyleyse ve çalışmalarınız ıyı oldu ıse ınşallah dıyelım

kıss deryossss nbrr

saol fıstığım...iyidir ne olsun....? ben de bugün doktora gittim...kan tahlili aldırmaya, kolestrol,tiroid,şeker hepsini hormon testlerimi yaptırmaya gittim. sonuçları pazartesi öğleden sonra alıcam .
bende 1 haftadır bir mide yanması çok fenayım...bugün de midemde çimonto yutmuşum gibi bir sertlik...ve belime vuruyor ağrısı ..şu lekeli akıntı da geçmedi bir türlü ... nedenini de anlamadım...kistimmi parçalanıyor onun akıntısı mı nedir anlamadım .... doktorum ilacın bitince gel dedi bekliyorum....bakalım...karnımda çok şiş sanki 5 aylık hamile gibiyim:)

bi hatır sordun döktürdüm demi :)

merhaba arkadaşalr benim dün kahverengi leekm çok arttı allahtan kırmızlık yok belimde çok ağrıyor drumla konuştum progestronu 2 ye çıkardı pazartesinece evdeyim. Sürekli yataktayım sıkıldım attım kendimi bana bolca dua edin. Yarın ameliyatımı yapan dr a gideceğim bakalım o nediyecek.

kendine dikkat et tatlım.....

canım ben normalde özele gidiyorum lina kadın sağlığı merkezine ama kanamam olunca ankara zekai tahire gittim ama sorma psikoloji kalmadı özel odalar dolu olduğu için 10 kişilik odada kalmak zorunda kaldım gelen hastaların 8 i düşük yapanlar anlattıkları çok etkiliyordu kesin bebişim düşecek dedim çok şükür çıktım sizin gibi arkadaşların moraliyle bebişimi mutlu etmeye çalışıyorum tekrar tekrar çok sağol....

doktorun kim canım? ben de lina kadın sağlığına gidiyorum.önce mine hanıma gittim, şimdi şükran hanıma gidiyorum. şükran hanım daha candan geldi bana.

kızlar bugun yıne dr gıttım kan tahlıl sonucumu almaya dr hormonların normal bısey yok dedı dun klomen vermıstı ya bıdaha gel falan dememıstı.dun soylemeyı unutmus 13.gun gel ve yumurtana bakalım dedı ıcım rahatladı allaha sukur dr rum cok ıyı herseyı ayrıntılı bısekılde anlatıyo.yarın baslıyorum klomene ınsallah ılk denememde tutar.heyecenlıyım valla bu ay ama olmassada uzulmıycem artık rabbımın ol demesını beklıycem.bebeklerımıze kavusmah dılegıyle opuyorum hepınızı...

herkese günaydın
bugun yumurtluyorum .. az önce ovulasyon testi yaptım çift çizgi çıktı... böle bile olsa çift çizgiyi gormek güzelmiş..

10wt18iv2tl.jpg

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
:nazar::nazar:*************KLOMEN VEYA GONAPHENE İLE HAMİŞ KALANLAR**************:nazar::nazar:

KİM................................NE KULLANDI.................................................MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ

1.BABYFACE::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
6.EYLUL166 ::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
10.xzeynep::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::: ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin çağatay bebek:nazar::ecrin_bebek:
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek:nazar::ecrin_bebek:
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek:nazar::ecrin_bebek:
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇ SIZ
17.esrako:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE :::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::hoşgeldin selin bebek :nazar::ecrin_bebek:
19.BAŞAK 35:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::29 temmuz hoşgeldin burçin bebek :nazar: :ecrin_bebek:
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
23.melek_law::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
26.güngüneş:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix:::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23::::::::::::::::::::::KLOMEN
30.sudeyoncaa:::::::::::::::::::::::::KLOMEN
31.samyeli26::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
32.ggezgin::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ
34.melankolia:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::AŞILAMA
38.begim::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
39.eylem_::::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
42.APPLEARZU:::::::::::::::::::::::KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::
45.dahiliye:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
47.beyazbeyaz:::::::::::::::::::::::::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
51.26eser26:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::01 OCAK 2010
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82::::::::::::::::::::::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. ::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby:::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::SEROPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
64.sudem::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
65.blancedblue::::::::::::::::::::::::KLOMEN
66.adria::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::MENOGON
68.melocum::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
69.mehtap gülü::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 MART 2010
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
71.babylove:::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
72.bernadette:::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
74.nilsu24::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA İĞNESİ
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA İĞNESİ
77.simge8081::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ(2 AY ARA VERMİŞTİ)
78.bebeg83::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
80.edda_edda::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK) :nazar:
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::KLOMEN(2.AYINDA)
82.kardelenseval::::::::::::::::::::::::KLOMEN
83.BEBEĞİMİZ::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.İLAÇSIZ HAMİŞ)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN(1 AY ÖNCE KLOMEN KULLANDI.İLAÇSIZ HAMİŞ)
85.psilokum:::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ(OVULASYON TESTİ KULLANDI)
86.gulcangulcan:::::::::::::::::::::::::KLOMEN+GLUKOFEN+BAL*TARÇIN*ÇÖREK OTU KARIŞIMI
87.gelinc:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN+ÇATLATMA İĞNESİ
89.zeyhat:::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ(İLACA ARADA VERDİ,ADAÇAYI İÇTİ)
90.kamyas:::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN

***********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR**************************
:Saruboceq::Saruboceq:a.s. a.s. EKİM AYI LİSTESİ :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.

damla123:::::::::::::::::::::::::::::::::::6 EKİM
ebrunisa:::::::::::::::::::::::::::::::::::: 6 EKİM
kukuleta09:::::::::::::::::::::::::::::::: 7 EKİM
narin_yarim::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
librarian::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
as.semasu.as.:::::::::::::::::::::::::: 8 EKİM
kocabebe:::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
cerot :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 9 EKİM
pempepamuk::::::::::::::::::::::::::::10 EKİM
Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::11 EKİM
zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::16 EKİM (İLAÇ KULLANMIYOR)
alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::18 EKİM (İLAÇ KULLANMIYOR)
esemos:::::::::::::::::::::::::::::::::::::18 EKİM
cansam:::::::::::::::::::::::::::::::::::::19 EKİM
KelebekAfyon:::::::::::::::::::::::::::::19 EKİM
ozemek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::21 EKİM
emine kaya::::::::::::::::::::::::::::::::21 EKİM
serselo::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EKİM
Ersu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::22 EKİM
ayseyildirim:::::::::::::::::::::::::::::::22 EKİM
ilkvetek::::::::::::::::::::::::::::::::::::::23 EKİM
hoşseda::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 EKİM
sersin::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::24 EKİM ?
arzu0000::::::::::::::::::::::::::::::::::::25 EKİM
rufeyde serra::::::::::::::::::::::::::::::26 EKİM
özlem147::::::::::::::::::::::::::::::::::26 EKİM
SEVILHAN::::::::::::::::::::::::::::::::27 EKİM
justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::29 EKİM
SULTAN1984:::::::::::::::::::::::::::::30 EKİM
nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::30 EKİM
Minikcan::::::::::::::::::::::::::::::::::::30 EKİM
nilüfermas:::::::::::::::::::::::::::::::::::30 EKİM
emi29::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::? ? ? ? ? (kist olmuş,ilaç kullanıyor)
ncmymnys:::::::::::::::::::::::::::::::::
ayzan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
sessizfırtına:::::::::::::::::::::::::::::::
nergis55::::::::::::::::::::::::::::::::::::
agrin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
umutlu22:::::::::::::::::::::::::::::::::::
deryaberil::::::::::::::::::::::::::::::::::bebek yapmayı erteledi
asli_samet::::::::::::::::::::::::::::::::
asiyahi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
asfa:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
eemell::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ceydammm::::::::::::::::::::::::::::::
gul_ay::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hasreti::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
tlyvz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
ipekyol:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
vasfiyeee::::::::::::::::::::::::::::::::::
antiope:::::::::::::::::::::::::::::::::::::
cananzer::::::::::::::::::::::::::::::::::
blny72::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
denizvekumsal::::::::::::::::::::::::::
reabzeh::::::::::::::::::::::::::::::::::::
hande29:::::::::::::::::::::::::::::::::::
merseray :::::::::::::::::::::::::::::::::
YETMEZMİ:::::::::::::::::::::::::::::::
mugemugemuge::::::::::::::::::::::::
almina::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

:Saruboceq::Saruboceq:a.s. a.s. KASIM AYI LİSTESİ :Saruboceq::Saruboceq:a.s.a.s.
şekerpempe::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 KASIM
uhde::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::1 KASIM
demetwoman::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 KASIM
deniz3534::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::3 KASIM
pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM ilaç kullanmıyor
ninik::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::5 KASIM
civ_civ1::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::8 KASIM

“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****

:nazar:MAAŞALLAH LİSTEMİZE :nazar:

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

Back
X