pempepamuk sen rumuzunu nurtopumu olarak değiştirdin.kafam karıştı.
yesss:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pempepamuk sen rumuzunu nurtopumu olarak değiştirdin.kafam karıştı.
Kızlar kİmse varmı ya sİzlere bİŞey soracam ben bu ay hem klomen hem İĞne kullandım ve yumurta takİbİde yaptırdım. SaĞ tarafımda 2 tane yumurta oluŞtu bİrİ 19 dİĞerİ 23 dedİ doktor İĞnemİ oldum ve Çatladılar ama adetİme daha 10 gÜn var Şİmdİden mİde bulantısı kasık aĞrısı var anlamadım bu Şekİlde hamİle kalan veya kalamayan varmı lÜtfen yardım.....
Kızlar kİmse varmı ya sİzlere bİŞey soracam ben bu ay hem klomen hem İĞne kullandım ve yumurta takİbİde yaptırdım. SaĞ tarafımda 2 tane yumurta oluŞtu bİrİ 19 dİĞerİ 23 dedİ doktor İĞnemİ oldum ve Çatladılar ama adetİme daha 10 gÜn var Şİmdİden mİde bulantısı kasık aĞrısı var anlamadım bu Şekİlde hamİle kalan veya kalamayan varmı lÜtfen yardım.....
canım bende kullandım klomen ve iğne dediğin gibi bendede oldu ama iğnenin yan etkisi geçiyo sonra a.s
yanlız ben iğnemi olalı 1 hafta oldu ve daha öncede vurulmuştum böyle olmamıştı
her ay farklılık gösterebiliyomuş canım benim geçen ay yaptırdığımda baş dönmesi falan yoktu ama şimdi var tansiyonum düşüyor ilaçların etkisi olabiliyo canım
canım peki senin yumurtaların ne kadar olmuştu ve çatladılarmıydı
2 tane olmuştu canım 16 ve 18 di çatlatma iğnesi yapıldı çatladı ama tutmadı geçen ay bu ay yeniden başladık klomene inş. Bu ay birşeyler olur
gulcancim ben halen adet olamadim test yaptim negatif beklemedeyim adet olacakmisim gibi agrilarim var seni haberdar ederim canim opuyorumnanaktan
inş canım benimde 19 ve 23 dü biz her ihtimale karşı iğne yaptık ve çatladı hatta 2 side sağ taradımda doktor çok umutluğum dedi hatta eğer tutarsa %90 ikiz olur dedi..ya bu sırada mide bulantısından ölüyorum ve az önce istifra ettimm yaa