Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

6 aydir istiyoruz tedaviye yeni basladim ama bana yildan bile uzun geldi canim niye dersen her ay adet gunlerimi beklemek o kadar zorki hayatimda sadece yumurtlama ve adet gunleri var sanki mafoldumben

canım benim daha çok yeni inş. hemen olur fazla uğraşmazsın bebiş için ben 5 yılı geçti halen bekliyorum gelecek diye ama hiç ümidimi yitirmedim er geç bebişim olacak biliyorum sende üzülme artık geçer bunlarda

slm kızlar SEVRA cım allah tamamına erdırsın cnm inşallah hamılesındır öle gorunuyo hadi hayırlısısositosositoŞenizalkisalkisalkisdelikafaduldensüprizzzzzhihoyyyt:CüvCüv:hamişşşşşşşşşşşş

tşk edrm canım ya inş hamişimdir allah tüm isteyenlere nasiplesin

selam arkadaşlar ben bişey soracam hamileyken yatak istirahati sinirlilik ve gerginlik yapar mı?bende özellikle iki gündür çok gerginlik var önüme gelen herkese çatıyorum kendimi tanıyamıyorum :oklava:kanamam durdu ama bir türlü mutlu olamıyorum bu durumda olan varmı yoksa ben numunemiyim:kızgın:??yatalı hastaneyide sayarsam 8 gün oldu...

merhaba arkadaşlar yeni girdim aranıza bende birkaç aydır çocuk istiyorum geçen hafta doktora gittim sağ yumurtam oluşmuş ama doktor 13mm küçük dedi klomen verdi adet olunca 3.gün iç günde iki kere bitince 5 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı artık.sizin aranıza girmek büyük mutluluk

merhaba arkadaşlar yeni girdim aranıza bende birkaç aydır çocuk istiyorum geçen hafta doktora gittim sağ yumurtam oluşmuş ama doktor 13mm küçük dedi klomen verdi adet olunca 3.gün iç günde iki kere bitince 5 gün sonra gel dedi bakalım hayırlısı artık.sizin aranıza girmek büyük mutluluk

a.s.hoşgeldin canım aramıza inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın burda hep birlikte sevincini paylaşırız:teytey::dance:

selam arkadaşlar ben bişey soracam hamileyken yatak istirahati sinirlilik ve gerginlik yapar mı?bende özellikle iki gündür çok gerginlik var önüme gelen herkese çatıyorum kendimi tanıyamıyorum :oklava:kanamam durdu ama bir türlü mutlu olamıyorum bu durumda olan varmı yoksa ben numunemiyim:kızgın:??yatalı hastaneyide sayarsam 8 gün oldu...

canım geçmiş olsun kanamanın durmasına sevindim yaşadığın ani ve gergin olaylar üst üste geldiği için olabilir sen sadece bebişini düşün onu kucağına aldığın günü hayal et ve ben çok şanslıyım de unutmaki karnındaki yavrun sen mutluysan mutlu sen mutsuzsan mutsuz bir bebek olur onun için kendini toparla ALLAH a çok şükürler olsunki kanaman durmuş sen güzel şeyleri düşün sadece canım hamileliğin kıymetini bil tadını çıkaropuyorumnanaktan

Kızlar slm benım bu ay 3.ayımdıya klomene basladım herzamankı gıbı 3 gunu ama doktora gıdemedım kontrollere babam cok rahatsızdı yanı catlatma ıgnesı falan olmadım gıdemedım bırdahakı ay gıdıcem doktora aradım konustum nezaman catlar ne olur bılmıyorum allah yardımcımız olsun sadece klomen kullandım bugunde adetın 14 gunu sansı yakalamak ıcın ugrasıyom yoruldum kendımemı babamamı baska seyleremı allahım bır cocuk versınde bızlere tutunacak dalımız olsun umudumuz yasam sebebım olsun dıyorum kendımce heran her dk beynımden cıkmıyo cıkmazda kım ne derse dersın vızzzzzz bence

canım geçmiş olsun kanamanın durmasına sevindim yaşadığın ani ve gergin olaylar üst üste geldiği için olabilir sen sadece bebişini düşün onu kucağına aldığın günü hayal et ve ben çok şanslıyım de unutmaki karnındaki yavrun sen mutluysan mutlu sen mutsuzsan mutsuz bir bebek olur onun için kendini toparla ALLAH a çok şükürler olsunki kanaman durmuş sen güzel şeyleri düşün sadece canım hamileliğin kıymetini bil tadını çıkaropuyorumnanaktan

canım sağolasın şükrediyorum tabii şükretmeymiyim ama haberleri duyunca canımızın sıkılmaması elde değil bak ankarada bir yavrumuz daha domuz giribine yakalanmış şu aralar karamsarlık çöktü üzerime 3. ayın vermiş olduğu psikolojik bir durum sanırım ama şunuda biliyorum ben tedaviyle hamişim çok çok çok şükrediyorum rabbim isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın amin...

esemos hoş bulduk inş hep beraber hamiş oluruz allah her isteyene nasip etsin en önemlisi kafaya takmamak çocuk istemeye başladığımda benim adetlerim düzenliydi çok stres yaptım kafaya taktım adetlerim düzensizleşti hatta hamileyim sandım test yaptım hep negatif çıktı doktora gittim tabi önce doktorum bir güzel haşladı ne yapıyosun dedi sonra ilaçla adet oldum ondan sonra kafaya takmamaya başladım adetim normale döndü ilk defa klomeni adet olunca kullanacam Sevilhan babana çok üzüldüm geçmiş olsun

kızlaaarrrrrr bhcg sonucum 29,19 olmuş 24 saatte yaa varmıdır acaba kendi dr uma diilde başka bi dr tanıdığı aradım sordum hadi hayırlı olsun folik başla dedi ben zaten kullanıyorum folik bir senedir.ya acaba varmıdır.inanamıyorumki

:nazar: :teytey:

tebrikler canım, bencede hamişsin.
Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin.
darısı başımıza, amin.

Back
X