Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım bu kadar üzme kendini bir şekilde mutlaka gelecek bebişlerimiz,sabırlı olmamız lazım mücadele etmemiz gerekiyo Allahım verdiği zamanı beklememiz gerekecek üzülme hiçç

ewet canım gelicek bebişlerimiz ama işte içime geçiremiyorum şu kırmızıları görünce deliriyorum dile kolay 3,5 sene oldu ALLAH ım sabrını vericek biliyorum yine toparlanacam

merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınıza kaydirigubbakcemile4koştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. Allah ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum :olmaz:moral verdi... Sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... Neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... Bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben

canım benim sıkma o tatlı canını lütfen

ewet canım gelicek bebişlerimiz ama işte içime geçiremiyorum şu kırmızıları görünce deliriyorum dile kolay 3,5 sene oldu ALLAH ım sabrını vericek biliyorum yine toparlanacam

çok iyi anlıyorum seni benimde 5 yılı geçti halen yok ama ne yapalım mecburen beklememiz gerekiyor elbet birgün bizede verecek Allahım hiç üzülme canım

Bence yok dıye dÜŞÜnÜyorum benım doktorum 10 ve ÜstÜ olması gerek dıyo ınŞallah yanılırımda vardır bebeĞın

tşk ederim kızlaaaarr çok mutluyuuuum.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.bu akşam hepiniz için dua edicem

Bence yok dİye dÜŞÜnÜyorum benİm doktorum 10 ve ÜstÜ olması gerek dİyo İnŞallah yanılırımda vardır bebeĞİn

5in üstünde çıkması lazım mış ben daha önce sıfırdan başka rakam görmediğimden ne anlama geliyor merak ettim nasip bakalım adetim geçsin o zaman görecez sonucu

merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınıza kaydirigubbakcemile4koştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum :olmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben

esemos cum canım inşallah allah ım senin için kasım ayını hayırlamıştır

tşk ederim kızlaaaarr çok mutluyuuuum.darısı tüm isteyenlerin başına olsun.bu akşam hepiniz için dua edicem

sevracım inan ben çooook sevindim
sen bana umut olacaksın demiştim hatırlıyomusun
şimdi umudum arttı inşallah bende arkandan gelirim ayağını sürt ve dualarında benide hatırla bu arada idrarda çıkmamıştı demi

şimdi umudum arttı inşallah bende arkandan gelirim ayağını sürt ve dualarında benide hatırla bu arada idrarda çıkmamıştı demi

ayşecim canım saol senin içinde dua edicem bu akşam evet senin hamiş haberinide alcaz en kısa zamanda inanıyorum.yaa ama gerçekten çok tuhaf ne zaman bişiden umudumu kesip salıversem boşlasam iyi sonuçlanıyo.kistlerimdede aynı şey oldu.bir anda kayboldu.dr lar bile şaşırdı.şimdide bebiş i boşladığım ay allah bebiş verdi.belkide strestir herşeyin başı.

idrarda çıkmadı henüz ayşecim bu akşam tekrar bakarım idrarda dün akşam yoktu

çok iyi anlıyorum seni benimde 5 yılı geçti halen yok ama ne yapalım mecburen beklememiz gerekiyor elbet birgün bizede verecek Allahım hiç üzülme canım

seninde bayaaa olmuş uhde 5 yıl da uzun bir zaman ALLAH sanada sabır versin inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

slm kıslar bende tedaviye 2 ay oldu başlayalı.Hormon testi ve rahim filmi temiz çıktı.Bu ay doktor klomen verdi kullandım geçen cumada çatlatma iğnesi vuruldum.ılk iğnede hamiş kalan varmı??Duyduklarınız varmı?Bende şu an hiç bi belirti yok sadece ilaçtan sonra kabızlık oldu halende var kullananlardada böyle bir sorun oldumu?ığne ve ilaç sonrası vucudunuzda değişikler olmu?

seninde bayaaa olmuş uhde 5 yıl da uzun bir zaman ALLAH sanada sabır versin inş. en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

amin canım 5 yıl geçti gitti ama umudumu yitirmedim ümitsizliğe kapılmadım kendimi alıp koyuvermedim öyle yada böyle olacak başka çaresi yok bunun Allahım kısa zamanda kavuştursun hepimizi bebişlerine beklemek zor her ay aynu umutları yaşamak elbette kolay değil ama yapacak çaremzi yok bekleyecegiz

slm kıslar bende tedaviye 2 ay oldu başlayalı.Hormon testi ve rahim filmi temiz çıktı.Bu ay doktor klomen verdi kullandım geçen cumada çatlatma iğnesi vuruldum.İlk iğnede hamiş kalan varmı??Duyduklarınız varmı?Bende şu an hiç bi belirti yok sadece ilaçtan sonra kabızlık oldu halende var kullananlardada böyle bir sorun oldumu?İğne ve ilaç sonrası vucudunuzda değişikler olmu?

hoşgeldin canım, ilk iğneyi kullananlardn hamile olanları duymuştum canım, bende kullanıyorum klomen bendede felaket şekilde kabızlık vardı, neler yokki değişiklik olarak, ilacın yan etkileri inş. sonrasında geçer

slm kıslar bende tedaviye 2 ay oldu başlayalı.Hormon testi ve rahim filmi temiz çıktı.Bu ay doktor klomen verdi kullandım geçen cumada çatlatma iğnesi vuruldum.İlk iğnede hamiş kalan varmı??Duyduklarınız varmı?Bende şu an hiç bi belirti yok sadece ilaçtan sonra kabızlık oldu halende var kullananlardada böyle bir sorun oldumu?İğne ve ilaç sonrası vucudunuzda değişikler olmu?

MERHABA ben ilk iğnede hamile kalan biriyle konuştum.rahat olmamı söyledi,o zaman kalrsın dedi.benimde daha iğne olmadı önce sadece ,ilaçla klomenle denicez belki olabilirmiş.5gün kullancam.sonra bakcaklar yumurtanın çapına bakcaklar.bakalım haberleşel,m

canlarım amniyosentez sonucum için,bugün aradım,çıktı hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasımm'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..çok mutluyum hepinizi öpüyorum..

Back
X