Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınızakoştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum
lmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben
inş. sevracım iyi haberler alırız senin durumun nasıl peki
iyiyim uhde cim.dün akşam idrarda baktım çıkmadı.artık idrarda görmeye çalışcam çünkü progesteron hcg derken delik deşik oldum kan vercek yer kalmadı.sanırım pazartesi rutin kan vermem gerekecek damar iyileştirmem lazım pazartesiye kadar.bugünde bi ara diyetisyene gitmeyi düşünüyorum tablo oluşturmasını isticem çünkü benim aram pek iyi diil yiyeceklerle.zorla listeyi uygularım artık.ama hala inanamıyorum bugün yine idrarda bakarım akşam.beklediğim mens tarihim bugündü
allah hayırlısını nasip etsin inşallah sevra sanırım hamilesin idrarda görmemen normal mens tarihin bugünse. darısı başımıza inşallah
iyiyim uhde cim.dün akşam idrarda baktım çıkmadı.artık idrarda görmeye çalışcam çünkü progesteron hcg derken delik deşik oldum kan vercek yer kalmadı.sanırım pazartesi rutin kan vermem gerekecek damar iyileştirmem lazım pazartesiye kadar.bugünde bi ara diyetisyene gitmeyi düşünüyorum tablo oluşturmasını isticem çünkü benim aram pek iyi diil yiyeceklerle.zorla listeyi uygularım artık.ama hala inanamıyorum bugün yine idrarda bakarım akşam.beklediğim mens tarihim bugündü
üzülme canım inş. bizlerde en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize sabır ve mücadele gerekiyo biraz o kadar![]()
inş kaderi kasım ayıdır hayırlısı kasımdadır
1 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir vav 7 misafir:dance:buyrun sizde üye olun kaydirigubbakcemile3
dün öğrendim ki bi arkadaşım hamile.zaten 1 oğlu vardı şimdi 2.si geliyor.yıllardır spiral kullandı geçen ay çıkarttı ve bu ay hamile.yawww ne üretken insanlar var.inşallah Allah en kısa zamanda bizede nasip eder.
kızlaarrrr kanı çalışmışlar 59,97 sonuç
merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınızakoştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum
lmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben
canlarım amniyosentez sonucum için,bugün aradım,çıktı hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasımm'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan
canlarım amniyosentez sonucum için,bugün aradım,çıktı hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasımm'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..çok mutluyum hepinizi öpüyorum..
herkese merhaba çok işim var am bir bakayım dedim SEVRA tanışamadık ama hamileliğin hayırlı olsun
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ben de bekleyenlerdenim akşam yolcuyum kndinize iyi bakın
sevra sonucunu çoook merak ediyorum
inşallah yükselmiştir
canım en son dün 59 küsürlerdeydi üçüncü kez baktırdığımda yani.bugün baktırmadım artık zaten ödüm kopuyo kan veremiyorum ben kolay kolay.e progesteron içinde kan verdim bu ara.çok oldu yani damar kalmadı artık acıyo.bugün baktırmicam ama eğer yarın sabahta idrarda çıkmazsa yarın yine kanda baktırırım heralde.dünden beri çok başım ağrıyor stresmi yaptım ne yada sevinçten oldu sanırım migrenim var tetikledi heralde.ya birde karnım ağrıyo dünden beri kasıklarım ağrıyo regl olcakmışım gibi bi ağrı bu bişiler batıyo gibi hep böyle olur regl öncem