Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

18.gif

merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınıza kaydirigubbakcemile4koştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum :olmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben

bu yazdıklarını okuyunca çok etkilendim canım yaaa rabbim inşallah nasip edecek bizede bebiş benimde 1.5 yıl oldu bir düşük yaptım geçen günde yazmıştım zaten bende her adet döneminde senin gibi oluyorum eşim için üzülüyorum bizimle birlikte evlenenler bebişlerini kucağına aldı biz bekliyoruz bakalım hayırlısı bende dün başladım klomen ve glukofene alternetif tıp yöntemlerindende mi denesem acaba belki ihtimal artar:) sende kafana çok takma daha doğrusu takmamaya çalış (çok zor biliyorum) yıllar sonra apansız hamile kalanlar var. geçen gün bir heşireyle konuştum bana moral verdi başından bir düşük geçmiş sonra dış gebelikten tüplerinden birini almışlar doktorlr hamile kalamazsın demiş ama şimdi iki oğlum var dedi ümidi yitirmemek gerekiyor allah hepimize sabır versin ve tabikide bebek(ler):ecrin_bebek:

inş. sevracım iyi haberler alırız senin durumun nasıl peki

iyiyim uhde cim.dün akşam idrarda baktım çıkmadı.artık idrarda görmeye çalışcam çünkü progesteron hcg derken delik deşik oldum kan vercek yer kalmadı.sanırım pazartesi rutin kan vermem gerekecek damar iyileştirmem lazım pazartesiye kadar.bugünde bi ara diyetisyene gitmeyi düşünüyorum tablo oluşturmasını isticem çünkü benim aram pek iyi diil yiyeceklerle.zorla listeyi uygularım artık.ama hala inanamıyorum bugün yine idrarda bakarım akşam.beklediğim mens tarihim bugündü

iyiyim uhde cim.dün akşam idrarda baktım çıkmadı.artık idrarda görmeye çalışcam çünkü progesteron hcg derken delik deşik oldum kan vercek yer kalmadı.sanırım pazartesi rutin kan vermem gerekecek damar iyileştirmem lazım pazartesiye kadar.bugünde bi ara diyetisyene gitmeyi düşünüyorum tablo oluşturmasını isticem çünkü benim aram pek iyi diil yiyeceklerle.zorla listeyi uygularım artık.ama hala inanamıyorum bugün yine idrarda bakarım akşam.beklediğim mens tarihim bugündü

allah hayırlısını nasip etsin inşallah sevra sanırım hamilesin idrarda görmemen normal mens tarihin bugünse. darısı başımıza inşallah

bencede canım idrarda çıkamsını bekle pazartesi zaten doktorun bakacaktı inş. senin için en güzeli olur canım, bu yemek konusunda bende pek iyi değilim hamile kalırsam bende düşünüyorum diyetisyene gitmeyi herşeyin hayırlsı canım

herkese merhaba çok işim var am bir bakayım dedim SEVRA tanışamadık ama hamileliğin hayırlı olsun
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ben de bekleyenlerdenim akşam yolcuyum kndinize iyi bakın

balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan

üzülme canım inş. bizlerde en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize sabır ve mücadele gerekiyo biraz o kadar :emir_bebek:

uhde canım çok sağol..ben bu topiğin eski dinazorlarındanım..balsuratım bilir:)) şu günlerde sık giremiyorum iş yerinde olduğum için..inan her hamile haberi aldığımda bir ümit doğuyor içime..burada olmak güzel..yılları devirsekte, içimizdeki heyecanı ayakta tutuyor yeni hamileler...

inş kaderi kasım ayıdır hayırlısı kasımdadır

sevracıım inşallah canım...kızıma kasımda hamile kalmıştım va Temmuz da doğmuştu..bunda da aynısını isterim valla..Allahım da uygun görürse tabiii..

1 Kayıtlı kullanıcı ve 7 Misafir vav 7 misafir:dance:buyrun sizde üye olun kaydirigubbakcemile3

delüüüü bu 1 kayıtlı kullanıcı sensin dimiii...hafiye seni..hani nerde 7 misafir, uğrayıp gitmişler..tek başına ağırlayamadın mı anacım kalabalıklar diye..kaçırdın misafirleri..korkmuşlardır bizim listeyi görünce:))))))))700 kişi olduk herhalde..:))

dün öğrendim ki bi arkadaşım hamile.zaten 1 oğlu vardı şimdi 2.si geliyor.yıllardır spiral kullandı geçen ay çıkarttı ve bu ay hamile.yawww ne üretken insanlar var.inşallah Allah en kısa zamanda bizede nasip eder.

civ civ canım arkadaşın spirali çıkarıp düzenli birlikte olmuştur en azından, tecavüze uğrayıp hamile kalan var tek seferde..yani nasıl oluyor da tam yumurtlama döneminde tecavüz edebiliyorlar:))))))) ve bu sadece filmlerde de değil yani, duyuyoruz hep....tövbe yaa, sıyıracağız galibaalaelaelaelaelae

kızlaarrrr kanı çalışmışlar 59,97 sonuç

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: sevra canım süper bi haber buuu.sırayla okuyordum bi anda yüzüm güldü..Allahım tamamına erdirsin canım İnşallah..

merhaba kızlar bu gün bilgisayarın başına yeni oturdum ve hemen sizin yanınıza kaydirigubbakcemile4koştum ben malesef kırmızıları sabah mafoldumbengördüm her zamanki gibi erken geldi her ay üzülmücem diyorum ama kendimi tutamıyorum adeta hayattan senağlamasenağlamakopuyorum kırmızıları gördüğüm anda içimde gözyaşı kalmadı ağlamaktan.. ALLAH ıma sığınıyorum ve hep hayırlısını :Saruboceq:diliyorum ama gel gelelim kendimi tutamıyorum ve hep ağlıyorum :gitme:sabah 8 den bu saate kadar ağladım eşim aradı biraz onunla konuştum :olmaz:moral verdi... sonra eşim doktorumu aramış normalde kasımda gidecektim ama yarın çağırmış beni nasıl bi tedavi yolu izleyecek şimdi merak ediyorum tam 5 ay oldu tedaviye ara vereli... neyse kızlar çok uzun oldu iyiyki varsınız bunları burda sizinle paylaşmak beni çok rahatlatıyor... bu arada yeni tarihim 14 kasımmafoldumben

esemos canım bende bu ay gördüm yine kırmızıları, her ay olduğu gibi...seni o kadar iyi anlıyorum ki canım.. lütfen pozitif olmaya çalışalım canım..şöyle bi bakıyorum geçmişe ve kimler geçmiş hamile listesine...hani bizim gibi asla olmayacağını düşünüpte şu an bebişi kucağında arkadaşlar var çok şükür..tek umudum onlar inan..o yüzden burdayım..birbirimize destek olarak hiç değilse bu zamanı biraz daha zevkli hale getiriyoruz canım..her hamile haberi kamçılıyor biraz daha bizi...bi gün gelecek, bizde buradan hamileyiz diyeceğiz canım..ben inanıyorum, sende inan lütfenn..ok..:1hug:

canlarım amniyosentez sonucum için,bugün aradım,çıktı hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasımm'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..çok mutluyum hepinizi öpüyorum..

kaydirigubbakcemile5 süpersinnnn..sana demiştim canım ya bi sorun olmayacak diye..gelişi nazlı olan sıpanın misafirliği de nazlı oluyor böyleee...benim içim çok rahattı mehtapgülümm
bu arada pavyonu koyup gittiniz bana, yakında pavyonlar zinciri kuracağım kendime..meşhur oldum lennn:))) gelen part time çalışıp kaçıyor, kök saldım ben bu topikte sanırım:))
canım arkadaşımm inşallah Allah kucağına almayı da nasip etsin...

ÖPTÜM HEPİNİZİİİ...a.s.

balsuratım minikcanım gülcanım zeyhatım alminasım hasretim umutlum ninikim ezgim esemosum ve adını sayamadığım tüm topik arkadalarım ben uzun bir süre yokum unutmayın beni hepinizi opuyorumnanaktan

Canım birkaç günden beri tam takip edemedim topiği. Nereye gidiyorsun? Hayırlısıyla git gel güzelim. Özletme kendini.yerimseniben

canlarım amniyosentez sonucum için,bugün aradım,çıktı hastaneden alabilirsin dediler.şimdi geldim RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN TAHLİLİM TERTEMİZ ÇIKTI.kasımm'ın 6 sına renkli ultrason için gün verdi,oğluşumu renkli olarak görecem..çok mutluyum hepinizi öpüyorum..

Büyük geçmiş olsun Mehtapçığım. İnşallah aynı güzellikle kucağına aldığını da duyarız. Canım biraz özel olacak ama senin yaşın kaçtı? a.s.

herkese merhaba çok işim var am bir bakayım dedim SEVRA tanışamadık ama hamileliğin hayırlı olsun
allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ben de bekleyenlerdenim akşam yolcuyum kndinize iyi bakın

teşekklür ederim canım allah sana ve tüm isteyenlere nasip ersin inş.iyi yolculuklar diliyorum

sevra sonucunu çoook merak ediyorum
inşallah yükselmiştir

canım en son dün 59 küsürlerdeydi üçüncü kez baktırdığımda yani.bugün baktırmadım artık zaten ödüm kopuyo kan veremiyorum ben kolay kolay.e progesteron içinde kan verdim bu ara.çok oldu yani damar kalmadı artık acıyo.bugün baktırmicam ama eğer yarın sabahta idrarda çıkmazsa yarın yine kanda baktırırım heralde.dünden beri çok başım ağrıyor stresmi yaptım ne yada sevinçten oldu sanırım migrenim var tetikledi heralde.ya birde karnım ağrıyo dünden beri kasıklarım ağrıyo regl olcakmışım gibi bi ağrı bu bişiler batıyo gibi hep böyle olur regl öncem

canım en son dün 59 küsürlerdeydi üçüncü kez baktırdığımda yani.bugün baktırmadım artık zaten ödüm kopuyo kan veremiyorum ben kolay kolay.e progesteron içinde kan verdim bu ara.çok oldu yani damar kalmadı artık acıyo.bugün baktırmicam ama eğer yarın sabahta idrarda çıkmazsa yarın yine kanda baktırırım heralde.dünden beri çok başım ağrıyor stresmi yaptım ne yada sevinçten oldu sanırım migrenim var tetikledi heralde.ya birde karnım ağrıyo dünden beri kasıklarım ağrıyo regl olcakmışım gibi bi ağrı bu bişiler batıyo gibi hep böyle olur regl öncem

Aaa Sevra hamilesin yani sen şimdii. Çook tebrik ederim arkadaşım. Allah sağ salim doğurmayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Aklına kötü şeyler getirmeden sabırla beklemeye çalış bence. Daha adet tarihin bugünlerde sanırım. Birkaç gün sonra görürsün bak, herşey daha kesinleşecek. Tekrar tebrikler cancazım.

Back
X