Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SEVRA değerinin yükseldiğine sevindim...Artık hamilesin tam anlamıyla canım...Bundan sonra kendine dikkat et ve bebişede![]()
bugün yine test yaptım pozitif,silik bi cizgi var.sanırım hamileyimmm
Kızlar besmele çektim ve 2. kez klomen kullanmaya başladım dün. Hadi hayırlısı. dualarınızı bekliyorum
meraba canım nasılsın
ben regl sandım.1 hafta gecikmişti. eczaneden test alıp yaptım ikinci çizgi çok silikti. doktora da işlerin yoğunluğundan 3-4 gün geç gidebildim. ilk başka lekelenme şeklinde bşaldı. sonrada çok şiddetli sancıyla başladı. ama normal bi kanama değildi ben ancak 3.gününde doktora gidebildim. doktor muaeye ettikten sonra anladı.
varlığını öğrenemeden yokluğunu öğreniş olduk canım. düşük yapmışım. nasip değilmiş.
ilaç filan vermedi doktor. bu ay dinlen dedi
hayırlısı olsun.
Rabbim hepimize de sağlıklı evlatlar nasip etsin. evlat hasreti çektirmesin
Kızlar besmele çektim ve 2. kez klomen kullanmaya başladım dün. Hadi hayırlısı. dualarınızı bekliyorum
kızlar sevranın bu haberine dayanamadım. kalkdım nasıl olduysa gebelik testi yaptım 20 dakika önce :bbo: delikafadulden veee 2. çizgi silik çıktı. ama aşılamamın 5. günü bugün. ne dersiniz benim yaramaz da geliyomu acaba delikafadulden
meraba canım nasılsın
ben regl sandım.1 hafta gecikmişti. eczaneden test alıp yaptım ikinci çizgi çok silikti. doktora da işlerin yoğunluğundan 3-4 gün geç gidebildim. ilk başka lekelenme şeklinde bşaldı. sonrada çok şiddetli sancıyla başladı. ama normal bi kanama değildi ben ancak 3.gününde doktora gidebildim. doktor muaeye ettikten sonra anladı.
varlığını öğrenemeden yokluğunu öğreniş olduk canım. düşük yapmışım. nasip değilmiş.
ilaç filan vermedi doktor. bu ay dinlen dedi
hayırlısı olsun.
Rabbim hepimize de sağlıklı evlatlar nasip etsin. evlat hasreti çektirmesin
inşallah bu ay güzel müjdeni verirsin bizlere
Sağolasın canım Rabbim tez zamanda bizi evlatlarımıza kavuştursun inşallahcanım inşallah....sende bende isteyen herkes en kısa zamanda Allahın izniyle bebeklerini eline alır...
insallah nur topu gıbı bırbebısın olur canım.:ecrin_bebek: