Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal adet siklüsun kaç günse onu bekliceksin illa şu gün olur diye bişey yok.kişiden kişiye değişir o.
hamişlerden kimse yok mu yaaaaaa.......belirtilerle ilgili bişiyler sorma istiyorum..
slm kızlar nasılsınız ben ıdare edıyorum ıste dr um bu ayda klomen ıc dedı asılamaya ızın vermedı cok erken dıyor 4-5 ay sonra denersınız dedı rahım fılmınden sonra 6 ay ıcınde hamıle kalma oranı %80 mıs senın daha 3 ay oldu dedı benımde kafam karısıyor ne yapsam bılemıyorum((
deryaberıl mınıkcan zeyhat umutlu22 balsurat gulcangulcan serselo esemos nurtopu gelınc hasretı baska adını hatırlayamadıgım arkadaslarım nasılsınız hergun aksam topıge gırıp sızlerı takıp edıyorum merak etmeyın :)))
slm kızlar nasılsınız ben ıdare edıyorum ıste dr um bu ayda klomen ıc dedı asılamaya ızın vermedı cok erken dıyor 4-5 ay sonra denersınız dedı rahım fılmınden sonra 6 ay ıcınde hamıle kalma oranı %80 mıs senın daha 3 ay oldu dedı benımde kafam karısıyor ne yapsam bılemıyorum((
deryaberıl mınıkcan zeyhat umutlu22 balsurat gulcangulcan serselo esemos nurtopu gelınc hasretı baska adını hatırlayamadıgım arkadaslarım nasılsınız hergun aksam topıge gırıp sızlerı takıp edıyorum merak etmeyın :)))
perşembe progesteron baktırcam o zaman betaya da baktırcam inşallah vardır bebişim
slm kızlar nasılsınız fazla gıremıyorum bu aralar yogunum bıde cok rahatsızım hep yatıyorum gecen gun idrarımla kan geldi bosaldı boyle agrıdan duramıyorum o gunden beri yatıyorum kalkmadan işlerimi bile baskaları yapıyo salı gunu dr gıdıcem haberleri yazarım sızlere şimdi cıkıyorum fazla oturamıyorum hepınızı öpuyorum.
meraba canım nasılsın
ben regl sandım.1 hafta gecikmişti. eczaneden test alıp yaptım ikinci çizgi çok silikti. doktora da işlerin yoğunluğundan 3-4 gün geç gidebildim. ilk başka lekelenme şeklinde bşaldı. sonrada çok şiddetli sancıyla başladı. ama normal bi kanama değildi ben ancak 3.gününde doktora gidebildim. doktor muaeye ettikten sonra anladı.
varlığını öğrenemeden yokluğunu öğreniş olduk canım. düşük yapmışım. nasip değilmiş.
ilaç filan vermedi doktor. bu ay dinlen dedi
hayırlısı olsun.
Rabbim hepimize de sağlıklı evlatlar nasip etsin. evlat hasreti çektirmesin
Esemosum yeni Klomen ayın hayırlı olsun gülüm. Bu psikolojik çöküntüyü büyük ihtimalle klomen yapıyordur canım. Ben de kullanırken kendimi tanıyamıyordum bazen. Allah aklımızı korusuun...
kızlarrr ben önceki klomen kullanmalarımda hep 5. günü klomene başlıyordum 12. günüde çatlama iğnesi oluyordum bu kez 3. günü klomene başladım çatlama iğnesini ne zaman olacamki yumoşlar geliştiyse ona göremi olacam offf ya çok sıkıldım artık her ay foss buay içim çok sıkılıyo ne hale geldim ALLAH ım hayırlısını versin hepimize belki iğne felan olmam zaten bu pskolojiyle ben bu ay tedaviyi yarım bırakacam sanırım