Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gülüm beniimm. :1hug: Biraz sakin olmaya çalış tatlım. Sen bari tecrübelisin klomen kullanımı konusunda. Doktorun seni yumurta takibine çağırmadı mı? Eğer çağırdıysa zaten büyüyüp büyümediğine göre o sana söyler çatlatma iğnesini ne zaman olacağını.
saol umutlum ya bilmiyorum işte ben bu ay niye böyle oldum anlamadım hafta sonu kuzenimin düğünü vardı orda en az 20 kişi sormuştur neden çocuk yapmıyorsun diye ogün bile kendimden beklemediğim kadar rahattım soranlara olmuyorki bekliyoruz diye söyledim benden sonra evlenen bi kız vardı onu gördüm 7 aylık hamile daha 20 yaşında onunla bile çok rahat konuştum ama dün akşam eve geldikten sonra böyle oldum bilmiyorum işte ALLAH ımdan hayırlısını diliyorum:Saruboceq:
ayşecim öyle duymuştum bikaç yerde ama doğru sonuç vermiyormuş sanırım.
sen elinde olanla denemek istiyorsan dene ama en grantilisi gebelik testi.onlar beta HCG ye duyarlı çünkü.
hayatım ben hiç denemedim o yüzden sana ne olur nede olmaz diyemiyorum.
seni anlıyorum silikte olsa çıkması kafanı karıştırdı.inşallah bebiş vardır canım yaa.
senden umutluyum ben.hadi hayırlısı.
canım inşallah hamişimdir
benim için dua et tatlım hamişlerin duası makbuldür
yarın test yapıcam bakalım ne olacak
Hayırlısı olsun Ayşeciğim. ama ovülasyon testiyle uğraşacağına, idrar testi yapsana. :ecrin_bebek: Varsa bebiş büyük ihtimalle çıkar.
UMUTLU nasılsın canım..
yidir Minikim sen nasılsın opuyorumnanaktan
minikcan benimde bugün 20,günüm zaten ikimizinde tarihi aynı bende kasık ve bel ağrısı var acaba sende de varmı böyle bişey