hakkımızda hayırlısı canım ben bu ay klomen +incir+havuç kürü kullanmıştım inşallah tutmuştur bebişlerimiz
canım inşallah...:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkımızda hayırlısı canım ben bu ay klomen +incir+havuç kürü kullanmıştım inşallah tutmuştur bebişlerimiz
gülcancım ben sonunda adet oldum tahmini yeni tarihim 18 kasım listeye eklermisin
canım napıyım.....Aynı valla bekliyorum...Ayşenin yazısını okuyunca kafam karıştı....bendede ovulasyon testinde 2.çizgi silikte olsa çıktı 5 gün boyunca...gerçi benim daha adetimin 19.günü bugün....Neyse sen napıyosun
Minikciğim senin yumurtlaman olduğu için çift çizgi çıkmıştır gülüm. Geç yumurtlamışsındır büyük ihtimalle. Kafanı bi rahatlat derim canımıniçi. Hani hep derler ya, kafan rahatken geliyor bebekler diye, sahiden de öyle oluyor. Ben de hiç ilaç kullanmadğım ve hiç beklemediğim ay hamile kalmıştım hatırlarsan.
SULTANIM ıyidir be gülüm, sen nasılsın. Ben bööle başı boş dolanıp duruyorum işte. akannehir Hayat nereye sürüklerse işte. :bbo:
mugemugemuge benim de cuma günü olmam gerekiyordu aynı şikayetler ben de de var..test almaya korkuyoruuuum mafoldumben..bir de ben de çok şişkinlik var acaba adet mi olamıyorum ya allahım sen yardımcımız ol:Saruboceq:
slm kızlar ben adetımın 4. gunu tekrar klomene basladım ayrıca adacayıda ıcıyorum bılıyorum buay da fos olacak alıstım artık ama yınede ıcmeyı bırakamadım kendı dr um ıc dıyor mecbur ıctım bende ılkonce kutuyu aldım karar veremedım ben kutuya kutu bana baktık durduk sonra cope atacaktım kapagını actım son anda vazgectım ıctım ınanın artık ıcımde hıc ısstek kalmadı sureklı kırmızıları gormek garıp bır duygu ınsanoglu ıste umut etmekten vazgecmıyor hemen ılk tabletten sonra psıkolojım acayıp degıstı melankolık uzgun bıtkın umutsuz oldum ne ıllet bır hap bu ya kocıs yandı 10 gun suratımı ceker artık ınsan kendınıde kontrol edemıyorkı(( streslı agresıf gecımsız kavgacı uzgun sureklı aglamaklı bır ruh halı gelıyor offf off