Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

Adetımn 3.gÜnÜ test yaptım belırtıler vardı.gÖgÜslerde agrı.sık ıdrar ve kokulu.bas ve bel aĞrısı da vardı ama umutlanamıodum.sÜkÜr sımdı hamıleyım

kızlar test aldım iki tane yaptım rabbime çok şükür ben de hamileyiiiiiiiim..Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq: kalp atışlarını da bi duysam..

kızlar test aldım iki tane yaptım rabbime çok şükür ben de hamileyiiiiiiiim..Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq: kalp atışlarını da bi duysam..

canım Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
günün geçmişmiydi bide ne gibi değişiklikler oldu belirtin varmıydı

Maaşallah hamilelerimiz çoğalıyor...Canım tebrik ederim Allahım sağlıkla eline almayı nasip etsin..Darısı başımıza..Kızlar dualarınızı esirgemeyin....:Saruboceq::hooray:

ben bugün ilk defa kullandım daaa
yaniii ne olur ne olacak bilmiorum ama çokda merak ediorummm

ben bugün ilk defa kullandım daaa
yaniii ne olur ne olacak bilmiorum ama çokda merak ediorummm

canım klomen bitince doktorun bi tarih vermiştir zaten vajinal usg ile yumurtaların kontrol edilecek eğer yeterli olgunlauğa erişmişse o gün ddeğilse hesaplayıp sana çatlatma iğnesi yapılacak bundan sonra doktorunun verdiği ilişki takvimini uygulayıp bekliceksin
bu arada bu ilaçlar testleri yanıltıyor kanda baktırmak için bile iğneden sonra 12 gün beklemen gerekiyor
bildiklerimi aktarayım dedim :)

bugün bulduğum herkese soruyorum nurtopu canım sen klomen kullandınmı
iğneden kaç gün sonra regl oldun

Back
X