Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler

canım tablet olarak almadım.bolbol fındık,ceviz yiyorum.bide ton balık yemeye başladım haftada 2 kere.daha sonraki kontrolde doktordan daha detaylı bilgi alıcam.tablet olsa daha iyi olur fınfdık ceviz benim yüzümü maffediyor.
bide anne sütü artırıcı çay varmış.nezaman başlanması gerektiğini filan öğrenicem.malum anne sütü çok önemli.ablalarımdan biliyorum hiçbiri doğru dürüst emziremi sütleri kesildi hemen.ben emzirmek istiyorum.

bende 4+3 ken gitmiştim ilkkez bakmamıştı bile.7.haftamda gittim kalp atışınıda gördüm.

anne sütü artırıcı çaya doğumdan sonra başlıyosun.tamamen bitkisel karışım.humana ve milupanın var biri sıcak biri soğuk yada ılık tüketiliyor.anne sütü artırıcı çayın sunumunu dinledim canım yurt dışında bi hastanede.içtikten 72 saat sonra etkisini gösteriyo denmişti ve gebeyken kullanılmasın denmişti.çünkü bitkilerin etkisi kişiden kişiye farklılık gösteriyormuş ve kasılmaya neden olabilirmiş

kızlar test aldım iki tane yaptım rabbime çok şükür ben de hamileyiiiiiiiim..Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin:Saruboceq: kalp atışlarını da bi duysam..

canım çok sevindim gözün aydın hayırlısıyla sağlıklı bir hamişlik geçir bebişinide sağlıkla kucağına al inşşş:Saruboceq::nazar:a.s.

slm kızlar ben adetımın 4. gunu tekrar klomene basladım ayrıca adacayıda ıcıyorum bılıyorum buay da fos olacak alıstım artık ama yınede ıcmeyı bırakamadım kendı dr um ıc dıyor mecbur ıctım bende ılkonce kutuyu aldım karar veremedım ben kutuya kutu bana baktık durduk sonra cope atacaktım kapagını actım son anda vazgectım ıctım ınanın artık ıcımde hıc ısstek kalmadı sureklı kırmızıları gormek garıp bır duygu ınsanoglu ıste umut etmekten vazgecmıyor hemen ılk tabletten sonra psıkolojım acayıp degıstı melankolık uzgun bıtkın umutsuz oldum ne ıllet bır hap bu ya kocıs yandı 10 gun suratımı ceker artık ınsan kendınıde kontrol edemıyorkı :((( streslı agresıf gecımsız kavgacı uzgun sureklı aglamaklı bır ruh halı gelıyor offf off

tekrar başlamana hihoyyytsevindim canım yok öyle :olmaz:pes etmek birbirimize :teselli:destek olalım bende çok :sinifsinif:kötüyüm dün daha kötüydüm sürekli senağlamaağladım evde duramadım attım kendimi kaydirigubbakcemile4sokağa kafayı oynatıyorum kafamçokkarıştısandım çocuk isteği bir anda uçtu akannehirgitti içimden ALLAH ım ne oluyor bana dedim şükür bu gün daha :nazar:iyiyim yarın doktora gidicem bakalım yumoşlar ne olmuş yoksa bu ay aşılama mı olacam yarın belli olacak hepsi

ben de daha önce düşük yaptım,o zaman idrar yolu iltihabin yeni oluştu urolok iğne vermişti bu adetimi bekliyodum kullanmak için nasip olmadı ne gibi şikayetler yapar acaba?

canım iş yoğun olunca yazamadım kusura bakma
çok illet bi hastalık Allah düşmanımın başına vermesin
sürekli karnın ağrıyor, kaşıntı oluyor, sızlıyor, acayip bişi ya
yanma oluyor. sürekli sanki tuvaletin varmış da tutuyormuşsun gibi bi hisse kapılıyorsun ama tuvalete gidince de sızlıyor, yanıyor, ağrıyor yapamıyorsun.
Rabbim şifa versin canımmm
tedavini ihmal etme canım

hamile olan herkesi çok tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınıza alamak masip etsin sorunsuz hamilelikler geçirin inşallah benim gibi uğraşanlarda bir an önce hamile kalır inşallah yeni yıla hamile girmek istiyorum :Saruboceq:

herkese merhaba bende 1,5 senedir bebek özlemi çekiyorum eşimde de bende de bir sorun yok geçen ay rahim filmi de çekildi temiz çıktı bu ay klomene başladım inşallah hepimiz hayırlısıyla meleklerimize hemen kavuşuruz...

ben adetimin 3. günü klomen başladım ve bugün 4. günü klomenin. Fakat dünden beri adetim bitti ve hemen yumurtlama dönemindeki gibi şeffaf bi akıntı başladı. Başına böyle bişey gelen var mı? Bu dönemde yumurtluyor olabilir miyim ki?

Back
X