Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
kızlar mrb
bende bugün klomenin 3.günündeyim
pztsi gidicem dr.a bakalım yumurtalara göre preglny olucam
Ayşacim inş. bebeğin seninledir canım
ama bu kadar dinlemesen kendini, sonra çok üzülmenden korkuyorum canım
günlerdir takip ediorum msjlarını daha çok yıkılma die sölüorum canım yanlış anlama lütfen
kızlar mrb
bende bugün klomenin 3.günündeyim
pztsi gidicem dr.a bakalım yumurtalara göre preglny olucam
günlerdir takip ediorum msjlarını daha çok yıkılma die sölüorum canım yanlış anlama lütfen
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
günlerdir takip ediorum msjlarını daha çok yıkılma die sölüorum canım yanlış anlama lütfen[/QUOTE]
canım farkındayım ama elimde değil
vakit öçok yapacak bişey yok eşimde çok abarttığımı söylüyor
beni en çok endişelendiren eşim ilaç kullanma demesine karşın ben kullandım oda yan etki yaparsa vay halime çenesinden kurtulamam
beni düşündüğün için saol tatlım ayrıca yanlış anlamadım
valla senin tercihine kalmış.soğanda çok faydalı.bende yapmıştım.bende kist olduğu için önceliği soğan kürüne vermiştim.başladıysan devam et.veee herkese şiddetle tavsiye ediyorum denemekte yarar var.