Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
canım bende çektirmiştim ama beni çağırmamıştı 6 ay ara verelim demişti belki senin doktorun hiç beklemeyecektir hemen tedaviye devam edecektir canım ondan çağırmış olabilir
canım ben her ay yaptırdım hep boş çıktı bu ay yaptırmak istemiyorum beklemeyi düşünüyorum gerçi ne adet belirtim ne de gebelik belirtim var sadece göğüs uçlarımda acı var o kadar belirti olmadan hamile kalan varmı acaba
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
canım ben her ay yaptırdım hep boş çıktı bu ay yaptırmak istemiyorum beklemeyi düşünüyorum gerçi ne adet belirtim ne de gebelik belirtim var sadece göğüs uçlarımda acı var o kadar belirti olmadan hamile kalan varmı acaba