Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Klomen ve gonaphene ile hamişliğe uğraşanlar veya hamişler
gülcancım hoşgeldin
bebeğinle beraber daa da ii olun inş.
ben iğnemi oldum geldim 3 tane yumurtam vardı
18-19 mm gibilerdi
reglin 2 gün geçerse gel hemen kan testi yapalım dedi
bide yarın akşam ilişki ondan sınra gün aşırı dedi
sordum yumurta ne zaman çatlar diye yaklaşık 30 saat dedi
Allah'ım bizlerede tattırsın inş. Gülcanın tattığı duyguyu
esemos cnm aşılaman hayırlı olsun. inşallah hamilesindir Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
gülcan hoş geldin tekrardan. çok sevindim tekrar dönmene...
kızlar benim de bugün 35.günüm. hala olmadım ama test de yapmadım. bu ay kendime söz verdim 40 gün dolmadan test yapıycam diye. gına geldi her ay negatif sonuç görmekten. bu ay hiç takmamaya düşünmemeye çalışıyorum. inşallah bu sefer tutmuştur...
esemos cnm aşılaman hayırlı olsun. inşallah hamilesindir Allah emeklerini boşa çıkarmasın..
kızlar benim de bugün 35.günüm. hala olmadım ama test de yapmadım. bu ay kendime söz verdim 40 gün dolmadan test yapıycam diye. gına geldi her ay negatif sonuç görmekten. bu ay hiç takmamaya düşünmemeye çalışıyorum. inşallah bu sefer tutmuştur...
gülcancım hoşgeldin
bebeğinle beraber daa da ii olun inş.
ben iğnemi oldum geldim 3 tane yumurtam vardı
18-19 mm gibilerdi
reglin 2 gün geçerse gel hemen kan testi yapalım dedi
bide yarın akşam ilişki ondan sınra gün aşırı dedi
sordum yumurta ne zaman çatlar diye yaklaşık 30 saat dedi
Allah'ım bizlerede tattırsın inş. Gülcanın tattığı duyguyu
kçkklbk sağol canım inşallah hepimiz en kısa zamanda kavuşuruz bebeklerimize.
zazez evet çok düzensiz. ben henüz klomen kullanmıyorum, glucophage kullanıyorum 8 aydır. bu ay başlıycam adet olmayı bekliyorum. normalde bi ay 25 bi ay 27 bi ay 33. 8 aydır en uzun 35 oldu. onun için 40.günümü bekliyorum. geçen ay da 41.günde oldum mesela. belirti var ama artık hiçbirini gebeliğe yormuyorum. adet belirtileri diyorum. bakalım hayırlısı artık.
sen de sıkı çalış inşallah yumurtalar boşa gitmez.
esemos içimi okudun sanki sana bişey itiraf ediyimmi hep içimde yeni yıla hamile girmek var 2 haftadır. inşallah allah söyletmiştir. listedeki herkes yeni yıla hamile girer
inş. canım hepimiz göbüşümüzde bebişimizle yeni yılı çifte kutlarız hakkımızda hayırlısı neyse o olsun bu ay benim içim çok rahat önceki aylara göre daha az düşündüğümü farkettim inş. kırmızıların tarihi yaklaşıncada böyle rahat olurum kendimi örgüye verecem:hulya::hulya:
gulcan hosgeldın canım tesekkur ederım bızı bırakmadıgın ıcın.ya bende bugun yarın adet olucam galıba bu ay klomen ıcmıstım ama dr rum olmadıgı ıcın kontrole gıdemedım.psıkolojım yavastan bozulmaya basladı bıle.sınır oluyorum artık dayanamıyorum olmamasına ya cook bunaldım.napıcam bılmıyorum kotuyum hemde coookkk
Arkadaşlar öncelikle hepinize meraba bu saatte kimse yoktur ama bana CEVAP verirseniz sevinirim ben bu ay klomen kullandım ve 18 gün önce çatlatma iğnesi oldum son adetim 26 eylül bundan 2 gün önce 2 damla kahberengi akıntı geldi sonra hiç bişeygelmedi günüm de geçti ama kaç gündür aniden gelen adet ağrısından daha şiddetli ağrım var oturup kalkınca özellikle artıyo daha test yapmadım sizce hamile olabilir miyim
başakçım bence hamile olma olasılığın yüksek.kahverengi lekeler gebelikte görülür ve kesenin yerleşmesinden kaynaklı olur hadi bakalım inşallah yanılmam allah gönlüne göre versin bende adet olacam bekliyorum o zaman klomene başlayacam güzel haberlerini bekliyorum.
“Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”
***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİNN.AMİNN.AMİNN****
tatlım sanda günaydın
sakın bi daha bizi bırakıp gitme olurmu topici baya bi okudum ama ne olduğunu bulamadım kim üzdüyse seni boşver onu ayrıca ben sana en çok soru soranımdır herhalde hepsinede cevap verdin Allah razı olsun
bu arada ben kasımda yokum çok üzüldüm
tarihim belli değil ismi yaz ovülasyon olunca tarihide söylerim
yanına daçayı içiyor ve soğan kürü yapıyor dersende sevinirim
valla işim ota çöpe kaldı
valla deniyorum tatlım eşimede keçiboynuzu pekmezi içiriyorum
en azından zararları yok geçen ay klomen tedavisi oldum vücudum hala toparlanamadı
bebiş olurmu bilmem ama soğan ve adaçayını domuz gribinden korunmak için çok öneriyorlar en azından ondan korunurum:)
sen hiç kür yaptınmı