Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

İğneyi ne zaman oldun bilmiyorum canım ama 7-8 gün sonra iğneden kaynaklanan değer düşmeye başlıyor. Beta hcg yüksek çıkarsa bu büyük ihtimalle iğneden değildir hamilesindir. Belki onu görmek istemiştir.

Arkadaşlar sorum olcaktı.Doktor bana şöyle dedi..
1-kanama günü
2
3
4hapa başla
5hap
6hap
7hap
8hap
9
10
11usg
12
13
14
15
16.günler gün aşırı ilişki şeklinde
Şimdi ben ilişki günen kadar yapmayım o zamanmı yapsam acaba?Yoksa farketmezmi?

iğneyi geçen perşembe olmuştum..perşembeyi de sayarsak bugün 6.gün..aslında yumurta takibi yaptı dr..fakat yumurtanın çatlama zamanında iğneyi verdi sonra bi daha çağırmadı..iğneyle çatlar diye düşünüyolar ya..bugünki tahlilleri de endokrin dr um istedi..valla kadın doğum dr ları benle doğru dürüst ilgilenmiyo endonrin dr u adam sağolsun her gittiğimde resmen check up yapıyo bana
bana hiçbi kadın doğumcu glifordan bahsetmemişti şimdiye kadar senelerdir..endokrin dr um sayesinde 4 aydır glifor içiyorum ve pko tablom değişti..o kadar da anlayışlı ki..kadın doğumcuların yanına soru sormaya bile yaklaşamıyosun..
adam rutin her tahlili istedi..bakalım sonuç akşam üstü çıkar..1 saat sonra da gidip tokluk tahlillerimi vercem..

önemli olan işki gününe kadar yapıp yapmaman değil..yumurtlama günlerinde mutlaka yapman canım..yani yumurta yumurtlama gününde atılınca sadece 12-24 saat arası yaşarmış..bu 12-24 saat arasında önemli olan canlı spermin yumurta ile düzgün şekilde buluşması..buda biçok faktöre bağlı aslında..
rahim ağzı yarası iltihabı enfeksiyon vb bile etkiliyo..spermin geçişine izin vermiyo..aslında biçoğumuz fark etmeden bu nedenlerden dolayı hamile kalamıyoruz..ya iltihap oluyo içimizde ya yara vb..bende mesela yara var iltihap var..bu ay hamile kalamazsam dr a ilk gittiğimde yaraya baktırcam..daha önce baktırdım aslında da bi daha baktırcam..
bu arada dr lar gün aşırı ilişki diyo ya bazı arkadaşlarda okuyorum da her gün ilişkiye giriyolarmış..dr lar şu yüzden hergün ilişkiyi önermiyolar gün aşırı diyolar : erkek her gün arka arkaya boşalırsa gelen sıvı spermden çok prostat sıvısı olurmuş..yanii sperm kalitesi düşüyomuş..önemli olan yumurtlama gününde gün aşırı ilişkide bulunmak..

Anladım canım..Bende öyle bir sorun yok şükür.Yara,enfeksiyon v.s.Yakın zamanda gidip muayene oldum kontrol amaçlı,smear verdim..
Rahim bebeğe hazır inşallah bakalım hayırlısı ile.

Sen neden hapa başlamadan yaranı yaktırmadın canım?Öyle kalamazsınki..Bende yaktırmıştım 3-4 sene önce..

canım sen doktorn dediği günlerde ilişkiye girki o anı kaçırma doktrn dediği günlerde hamile kalabilirsin

Sen neden hapa başlamadan yaranı yaktırmadın canım?Öyle kalamazsınki..Bende yaktırmıştım 3-4 sene önce..

benim yarama dr baktı yaran küçük,bişey yapmaya gerek yok şuan dedi..eğer yakarsam veya dondurursam hamilelik tedavisine ara vermen gerekir dedi..ona da gerek yok şuan dedi..

benim yarama dr baktı yaran küçük,bişey yapmaya gerek yok şuan dedi..eğer yakarsam veya dondurursam hamilelik tedavisine ara vermen gerekir dedi..ona da gerek yok şuan dedi..

Anladım canım hakkında hayırlısı olsun o zaman.

canım geçmiş olsun inş. en kısa zamanda hamiş kalırsın.. ben klomen kullandığım dönemde benim doktorumda 36 saat sonra derdi ama belli olmuyor işte doktorlar birbirlerini tutmuyor...daha başındasın tedavinin inş. en çabuk zamanda güzel haberini verirsin bizlere...

Vaayyy şimdi de Eminem buradaa. Hoşgeldin güzeliim. Naslısın. Dün söyledim, bugün de gelmezseniz yok yazılacaktınız. Mesela Kuzuyla Serselo yok yazıldı yanii. Bilgilerinee :82:

bu arada malesefffben 2010 u hamile kalamadan kapatmış bulunuyorum kızlar yeni tarihim 6 ocak 2011.. tam 5 yıldır yeni yıl yeni umut diyoruz ama olmuyor ama geleneği bozmayım barii yeni yıl yeni umudum olsun ben ve bütün isteyen herkesss 2011 güzel haberler getirsin bizlere..

Ben iyiyim gülüm. Nolsn nöbetteyim burdaa. Dün yine gittim doktora yine serophene verdi. Günde 2 tane al yine dedi. Bu ay da olmazsa bi daha ki aya günde 3 yaparız dedi. Vallaa ilaç ilaçç bilmiyorum sonum nolceek

canımmm sonun inş. güzel olacak... kız bi ikimiz kaldık haaa edi - büdü misaligelen hamiş kaldı giden hamiş kaldı biz burda ağaç olduk neyse canım halimize şükür inş. birgün bizde hamiş oluruz ..

Vaayyy şimdi de Eminem buradaa. Hoşgeldin güzeliim. Naslısın. Dün söyledim, bugün de gelmezseniz yok yazılacaktınız. Mesela Kuzuyla Serselo yok yazıldı yanii. Bilgilerinee :82:

ohhhh ucuz atlattım desene yok yazılmaktan kurtuldum....kuzum ve serselom nerdesinizzz kızlarrr uykucularrr...ben kırmızı kartı görmüşüm teselliye ihtiyacım var ayol kızlar nerdesinizzzzz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…