bana kadın doğum dr um dememişti de bugün endokrin dr una gittim şeker ilacım bitti diye o bütün tahlilleri istedi..klomen kullandım dedim..LH,FSH,prolaktin,progesteron,açlık tokluk şeker,açlık tokluk insülin,homa vb..2 tüp kan verdim birazdan tekrara gidip 2 tüp de tokluklar için vericem..
bide dr betahcg yide istemiş de betahcg bizde doğru sonuç vermez ki..pregnly iğne vuruldum çünkü..onun içeriği betahcg imiş zaten :44:
bakalım progesteron kaç çıkıcak çok merak ettim.
İğneyi ne zaman oldun bilmiyorum canım ama 7-8 gün sonra iğneden kaynaklanan değer düşmeye başlıyor. Beta hcg yüksek çıkarsa bu büyük ihtimalle iğneden değildir hamilesindir. Belki onu görmek istemiştir.
Arkadaşlar sorum olcaktı.Doktor bana şöyle dedi..
1-kanama günü
2
3
4hapa başla
5hap
6hap
7hap
8hap
9
10
11usg
12
13
14
15
16.günler gün aşırı ilişki şeklinde
Şimdi ben ilişki günen kadar yapmayım o zamanmı yapsam acaba?Yoksa farketmezmi?
önemli olan işki gününe kadar yapıp yapmaman değil..yumurtlama günlerinde mutlaka yapman canım..yani yumurta yumurtlama gününde atılınca sadece 12-24 saat arası yaşarmış..bu 12-24 saat arasında önemli olan canlı spermin yumurta ile düzgün şekilde buluşması..buda biçok faktöre bağlı aslında..
rahim ağzı yarası iltihabı enfeksiyon vb bile etkiliyo..spermin geçişine izin vermiyo..aslında biçoğumuz fark etmeden bu nedenlerden dolayı hamile kalamıyoruz..ya iltihap oluyo içimizde ya yara vb..bende mesela yara var iltihap var..bu ay hamile kalamazsam dr a ilk gittiğimde yaraya baktırcam..daha önce baktırdım aslında da bi daha baktırcam..
bu arada dr lar gün aşırı ilişki diyo ya bazı arkadaşlarda okuyorum da her gün ilişkiye giriyolarmış..dr lar şu yüzden hergün ilişkiyi önermiyolar gün aşırı diyolar : erkek her gün arka arkaya boşalırsa gelen sıvı spermden çok prostat sıvısı olurmuş..yanii sperm kalitesi düşüyomuş..önemli olan yumurtlama gününde gün aşırı ilişkide bulunmak..
önemli olan işki gününe kadar yapıp yapmaman değil..yumurtlama günlerinde mutlaka yapman canım..yani yumurta yumurtlama gününde atılınca sadece 12-24 saat arası yaşarmış..bu 12-24 saat arasında önemli olan canlı spermin yumurta ile düzgün şekilde buluşması..buda biçok faktöre bağlı aslında..
rahim ağzı yarası iltihabı enfeksiyon vb bile etkiliyo..spermin geçişine izin vermiyo..aslında biçoğumuz fark etmeden bu nedenlerden dolayı hamile kalamıyoruz..ya iltihap oluyo içimizde ya yara vb..bende mesela yara var iltihap var..bu ay hamile kalamazsam dr a ilk gittiğimde yaraya baktırcam..daha önce baktırdım aslında da bi daha baktırcam..
bu arada dr lar gün aşırı ilişki diyo ya bazı arkadaşlarda okuyorum da her gün ilişkiye giriyolarmış..dr lar şu yüzden hergün ilişkiyi önermiyolar gün aşırı diyolar : erkek her gün arka arkaya boşalırsa gelen sıvı spermden çok prostat sıvısı olurmuş..yanii sperm kalitesi düşüyomuş..önemli olan yumurtlama gününde gün aşırı ilişkide bulunmak..
arkadaşlar klomen vb ilaçları kullanınca dr sizden progesteron tahlili istiyo mu :44:
Arkadaşlar sorum olcaktı.Doktor bana şöyle dedi..
1-kanama günü
2
3
4hapa başla
5hap
6hap
7hap
8hap
9
10
11usg
12
13
14
15
16.günler gün aşırı ilişki şeklinde
Şimdi ben ilişki günen kadar yapmayım o zamanmı yapsam acaba?Yoksa farketmezmi?
benide listeye eklemişsiniz çok sevindim adet olmadım ama karnım çok ağrıyoryinede umutluyum ama, inşallah bütün bebek isteyenler yeni yıla hamile gireriz
Sen neden hapa başlamadan yaranı yaktırmadın canım?Öyle kalamazsınki..Bende yaktırmıştım 3-4 sene önce..
benim yarama dr baktı yaran küçük,bişey yapmaya gerek yok şuan dedi..eğer yakarsam veya dondurursam hamilelik tedavisine ara vermen gerekir dedi..ona da gerek yok şuan dedi..
ben bugün yumurta hücresi ve sperm kaç saat yaşıyo diye araştırıyodum da o siteyi öyle buldum..yoksa bende takmıyorum.aklıma şey takılmıştı..dr bana çatlatma iğnesini olduğun günden itibaren gün aşırı ilişki demişti ama bi yerde iğneden 36 saat sonra ilişki yazıyodu..onu araştırdım..:44:
benim 7 ay oluyo ama rahatsızlığım çok o yüzden 1 aydır klomene geçtik...bu ay klomen kullandım yanii..hipofiz bezimde tümör var o yüzden hormon dengem alt üst..kendi halimle hamile kalamazdımçünkü gün içinde bile hormonlarım özellikle prolaktin dengem değişiyo..
umutlummmm bende geldimmm.... nasılsın bidenemmm
Ben iyiyim gülüm. Nolsn nöbetteyim burdaa. Dün yine gittim doktora yine serophene verdi. Günde 2 tane al yine dedi. Bu ay da olmazsa bi daha ki aya günde 3 yaparız dedi. Vallaa ilaç ilaçç bilmiyorum sonum nolceek
Vaayyy şimdi de Eminem buradaa. Hoşgeldin güzeliim. Naslısın. Dün söyledim, bugün de gelmezseniz yok yazılacaktınız. Mesela Kuzuyla Serselo yok yazıldı yanii. Bilgilerinee :82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?