benide listeye ekler misiniz hanımlar
bende bu ay klomene başladım..çatlatma iğnemi vb oldum beklemedeyim..muhtemel adet tarihim de 19 Aralık..
bu arada bende bu ay kanda gebelik testinin sonucuna bakmaya dayanamıycam ya..şimdiden nasıl bakıcam onu düşünüyorum..eğer sonuç negatifse yıkılcam.çünkü bu ay hasta hasta günde 2 iğne yiye yiye bebek için uğraştım..günde 2 defa acile gittim penisilin iğne oldum yinede bebek için çabaladım..
aslında bana kalsa kanda gebeliğe falan baktırmıcam da tehlikeli ilaç alıyorum en kısa sürede bebek olursa fark edilmesi gerekiyo..mecburen yaptırıyorum..bu ay çok üzülcem eğer olmazsa ama
canım inşallah hayırlısıyla habiş kalırsın catlatma iğnesini ne zaman vuruldun??
inşş.tşk ederim..iğneyi geçen perşembe vuruldum..ben kist oluşmasından korkuyorum aslında..kasıklarımda ve karnımda ara ara batma ve ağrı oluyo..kist olmasında onu merak ediyorum :44:
geçen ay klomen kullanmştm sağ yumurtarm 16 ile 19mm olmştu doktorm bana kaliteli yumurtalarımın olduğunu ve hamile kalabilmemin yüksek olduğunu sölemişti ama malesef hamile kalamadım(.bu ay tekrar klomen kulanacağım ve cumarteside çatlama iğnesi vurulucağım inşlh bu sefer olur allahım...benimde yumurtalarım çatlıyor ama domkor bana çatlatma iğnesi vurulacağımı sölyor demekki biz o günü tutturamıyorz
inş arkadaşım..hepimiz hamile kalırız en kısa zamanda inş..bende klomen kullandım..dr ilaca yumurtalığın çok güzel tepki vermiş çok güzel yumurta oluşmuş en az doz ilaçla dedi bakalım bende bekliyorum merakla :44:
banada böle demişti geçen ay ama olmadı inşl seninki olur.bu ayda klomen kulanıyorm bu cumarteside çatlatma iğnesi olacam inşl olur.bu benim 3.klomenim ve 3 klomen kulanma hakkım varmş.eğrki bu ayda hamiş olamazsam rahim flmim çekilecek ve ben istemiyorm korkuyorm acıkçası yapmıyacam ve artık pes edecem(
doktor bize hiç aşılamaya gerek olmadığını söledi klomenle hamiş kalabilirsin dedi ama olmyor.ben klomen kulanınca çok rahatsız oluyorm oturamıyorm lavoboya bile gidemiyorm kasıklarımda sürekli bıçak gibi saplanan bir ağrı olyor klomen hormonları yükseltiği için sinrleniyorm durup dururken ağlıyorm geçen ay çok ağrı çektm bu ilaç yüzünden dr sordm senin vücdn ilica cabk tepki gösterdiği için olyor dedi bu iyimş öle dedi ağrı kesici kulunumıyorm hamiş kalırm .inşlh bu ay olur.inşlh seninde olurda aşılamaya gerek kalmaz allh bize ve bizim gibi bebek bekleyenlere nasip etsin.anladım..umarım bu ay senin de benim de tüm isteyenlerin de olur..benim ilk klomen..dr bana da 2-3 ay daha kullan sonra aşılama yaparız sana dedi ama maddi manevi 2-3 ay sonra aşılama yaptıramam..anca yaza..umarım gerek kalmaz aşılama tüp bebek vb tedavisine..
bu arada rahim filminden korkma..ben çektirdim..mutlaka faydasını görürsün..belki tüplerde ufak tıkanıklığın vb vardır açılır daha kolay hamile kalırsın..mesela benim sağ tüpüm tıkalı imiş işlem sırasında açıldı basınçlı ilaçtan..rahim fiilmi çektirmeyi de ben tercih ettim doğrusu..dr lar yanaşmıyodu..hep sona bırakıyolar ama bence en başta çekilmeli..rahimle ilgili çok sorun çıkabiliyo..ve sorunun varsa bilmeden boşa ilaç içebiliyosun..rahim filminde ben hiçbi ağrı hissetmedim korkma yanii..hatta işlem sorası eşime beni gezmeye götür dedim götürmedi..o yüzden hiç korkma çektir filmini..
Bende pazar günü başladım klomene hiç bir ağrı yok.Benim vücudum tepki vermedimi yani
i
ilaç biitkten bir hafta sonra kasıklarım ağrımaya başladı.seninkide muhtemelen öyle olur kasıkların ağrımaya başlayınca sevinmemz gerekiyor çünkü o sırada yumurtalar olgunlaşp büyüyorlarmş dr böle dedi senin ilk klomenmi?benim bu üç olyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?