dün 11. gündü, 3 gün önce sağda 14 mmlik folikül vardı o 19 mm olmuş ama doktor beğenmedim kaliteli değil, kistik dedi, şimdi de solda 16-17 mm lik bi tane varmış, yarın gel buna bi daha bakalım dedi, bugün akşama doğru gidicem. bu çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra ilişki gerekiyor arkadaşlar, eğer bugün verirse kocam evde yok taoff birsürü yorgunluk, iş stresi, kariyer, atama diye düşünürken bi de şimdi bebek sahibi olamama korkusu... bu halimden hiç memnun değilim.
Bnm doktorum iğneden önceki gün ve iğneden sonraki gün ilişki veriyor cnm.ama bazıları iğne günü ve hemen ertesi gün de verebiliyor.
Kızlar benim adet tarihim 16 aralık, ama dünden beri ara ara kahverengi bazen çamur gibi az az akıntım oluyor. Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi. İdrarda gebelik testi yaptım negatif, kanda baktırmadım. Adet olucam diye bekliyorum belki yarın kırmızı kan şeklinde gelir ama kafam çok karıştı ya hiç adet olmassam!? Bu iğne ve ilaçlar adet düzensizliği yapmış olabilirmi kızlar? başınıza böyle bir durum geldimi?
canım sıkıntı etme.ilaçlardan oluyo galiba.ilk başta kahverengi oluyo.sonra normale dönüyo.benimki de öyle olmuştu
Pardon görmemişim sonra normale dönüyor demişsin, kaç gün sonra dönüyor peki? Çatlayacağım resmen şişkinlikten..
canım benimki ertesi gün düzelmişti.progestan kullandınmı.ben onu kullanıyodum.bırakınca normale döndü yani
herkeze iyi akşamlar bende 4 yıldan beri bebek için uğraşıyorum allahın izni ile mutlu haberi dün aldım bende hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
bugün doktorada gittim düşük tehlikem var 10 tane iğne verdi şimdi dinleniyorum
herkeze iyi akşamlar bende 4 yıldan beri bebek için uğraşıyorum allahın izni ile mutlu haberi dün aldım bende hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
İnşallah olur canım yaa.Aslında benim hamile kalmamda problem yoktu.3 defa kalabildim.Ama 4-5 kalamayınca tedirgin oldum doktorda klomen verdi bakalım bu ay ne olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?