Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Bnm doktorum iğneden önceki gün ve iğneden sonraki gün ilişki veriyor cnm.ama bazıları iğne günü ve hemen ertesi gün de verebiliyor.

umutlum canım beınm benı lıste eklermısın yenı adet tarıhım:14 ocak 2011 hayırlı bı yıl olsun inşallahhh

Bnm doktorum iğneden önceki gün ve iğneden sonraki gün ilişki veriyor cnm.ama bazıları iğne günü ve hemen ertesi gün de verebiliyor.

Bende iğneden önceki gün yaptım ve dün iğnemi oldum bugünde yapıcaz inşl bakalım eşim şehir dışında akşam dönücek inşl..Böyle şeylerin ters zamana denk gelmeside insanı sinir ediyor.Dün iğneyi vurulduktan sonra akşam kasıklarım çatlıycak sandım.Karnım feci şişti..Abiye kuzu gibi oldum bi ağladım,bi güldüm:26:

Bu sabah reglimi gördüm, yeni listede beni 10 ocağa alabilirsiniz. 3 yumurta vardı ama olmayınca olmuyor işte. Artık bir sonraki aya bakacağız, bu iş kısmet işi, Allah ne zaman verirse o zaman olacak.

merhaba kızlar nette problem oluştu dışardayım bir bakayım dedim bu arada 15 ocak yeni regl tarihim hepinizi öpüyorum

Kızlar benim adet tarihim 16 aralık, ama dünden beri ara ara kahverengi bazen çamur gibi az az akıntım oluyor. Daha önce hiç başıma böyle bir şey gelmedi. İdrarda gebelik testi yaptım negatif, kanda baktırmadım. Adet olucam diye bekliyorum belki yarın kırmızı kan şeklinde gelir ama kafam çok karıştı ya hiç adet olmassam!? Bu iğne ve ilaçlar adet düzensizliği yapmış olabilirmi kızlar? başınıza böyle bir durum geldimi?

mrb kızlar evet 1. klomen denemem başarısız dün adet gördüm.yumurtada çok iyiydi ama olmadı nasip önümüzdeki aya kaldık yine... yeni adet tarihim 11/01 hayırlısı

canım sıkıntı etme.ilaçlardan oluyo galiba.ilk başta kahverengi oluyo.sonra normale dönüyo.benimki de öyle olmuştu

herkeze iyi akşamlar bende 4 yıldan beri bebek için uğraşıyorum allahın izni ile mutlu haberi dün aldım bende hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
bugün doktorada gittim düşük tehlikem var 10 tane iğne verdi şimdi dinleniyorum

solda 18.5 mm yumurtam, sağda da 2 tane folikül kistim oldu. yarın ovitrel vurucam kendime, iğneden sonraki gün de ilişkiye gir dedi... iğne günü ya da önceki gün için bişey demedi.. napsammm acaba

Allah kucağında görmeyide nasip etsin, tamamına erdirsin inşallah.

hayırlı olsun inşallah kucağına alırsın doğal yolla mı oldu gebeliğin.birde aşamalarını belirtilerini yazarmısın.benim 28. günüm bugun test yaptım negatif...

Allah tamamına erdirsin..bende tebrik ederim arkadaşım..

İnşallah olur canım yaa.Aslında benim hamile kalmamda problem yoktu.3 defa kalabildim.Ama 4-5 kalamayınca tedirgin oldum doktorda klomen verdi bakalım bu ay ne olcak?

hayırlısı olsun olur inş..
bende bugün dr a gittim tüp bebek dr una danışmak için tekrardan..tüm testlerime herşeyime baktı detaylı..tahlillerinde rahim filminde tüplerinde hiçbişeyde sorun yok dedi..klomenle olmazsa eğer daha çok sebepsiz infertilite grubunda sayılcaksın dedi..yanii olmaması için hiçbi neden görünmüyo hiçbi neden yok dedi..bende rahim iltihabı vardı onu sordum rahim iltihabından mı hamile kalamıyorum acaba diye..kadınların % 70 inde her ay farketmeden iltihap olur dedi..öyle olsa hiçbi kadın hamile kalamaz dedi..eğer akıntın çoksa,kokuluysa,kaşıntı ve idrarda yanma varsa ilaç kullanmak gerekir dedi..bende yok dedim..bende bunların hiçbiri yok çünkü..o zaman önemi yok dedi..
klomeni sordum..en fazla kaç defa kullanılır diye..bizler 3 defa kullandırtmayı öneriyoruz ama 6 ya kadar kullanılabiliyo dedi..zararı var mı dedim..yumurtalık kanseri riskini arttırdığı,yumurtalık düzenini bozduğu için zararı olabiliyo fazla kullanımda risk oluşuyo dedi..sizlere de bilgi vermek için yazayım dedim bunları arkadaşlar..
hepimize Allah nasip etsin inş en kısa zamanda..

meraba ben ayın 13 ndde aşılama yaptırdım bugun 4. güne başlıyorum. benide ekleyin .ayrıca ne bilim umutlanmıyorum .şöle anlatımm klomen kulandım.kontrole gitiğimdee sağ tarafımnda 2 tane 18 ve 20 buyukluğunde yumurta oluşumş.doktor güzel dedi.ovitrelle kulandım. çatlatma iğnesi ve 36 saat beklemem gerektiğini söledi doktor hanım.gitğimde eşimin sperm örneği verildi 97.000.000 milyon sayısı nın içinden 12 000 000 milyonu bana enjekte edildi. şimdik sorularım şölee doktorr aşıalam yapınca hiçbişe hissetmedim 5 dk bile sürmedi.bir saat sonra kasığım ağrısından duramadım gerçi allah bilir herşeyi tutma olasılığı sizce nasıl bide ikiz olma olasılığı nedir?ve ben aşılamadan 1 haftasonra kan değerlendinden hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim?? cvp verirseniz sevinirim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…