canım hayırlı olsun inşallah sonucun güzel olur, 2 tane yumurtan olduğuna göre ikiz olma ihtimali tabiki var, bende 2 aralıkda ilk aşılamamı oldum ama hiç bişey hissetmedim, ilerleyen günlerde sadece hafif kasık ağrısı oldu bende, ve 4 gündür gibi de ara ara karın ağrım oluyor, 3 gece üst üste de 5 dk kadar süren aşırı ağrım oldu sadece ama hiçbişey yok, göğüslerim da çok acıyor, bende sabırsızlanıyorum. 1 hafta sonra öğrenebilirsin ama çatlatma iğnesi olmuşsun yanıltabilir, en az 15 gün beklemen lazım doğru sonuç için.meraba ben ayın 13 ndde aşılama yaptırdım bugun 4. güne başlıyorum. benide ekleyin .ayrıca ne bilim umutlanmıyorum .şöle anlatımm klomen kulandım.kontrole gitiğimdee sağ tarafımnda 2 tane 18 ve 20 buyukluğunde yumurta oluşumş.doktor güzel dedi.ovitrelle kulandım. çatlatma iğnesi ve 36 saat beklemem gerektiğini söledi doktor hanım.gitğimde eşimin sperm örneği verildi 97.000.000 milyon sayısı nın içinden 12 000 000 milyonu bana enjekte edildi. şimdik sorularım şölee doktorr aşıalam yapınca hiçbişe hissetmedim 5 dk bile sürmedi.bir saat sonra kasığım ağrısından duramadım gerçi allah bilir herşeyi tutma olasılığı sizce nasıl bide ikiz olma olasılığı nedir?ve ben aşılamadan 1 haftasonra kan değerlendinden hamile olup olmadığımı öğrenebilirmiyim?? cvp verirseniz sevinirim :26:
canım merhaba , diğer topige yazmıştım ama oraya girmiyorsun sanırım, yazıların takip ediyorum, geçenlerde iğneden dolayı talihsiz bi olay yaşamışsın, şimdi nasılsın canım. Bende aşılama yaptırdım biliyorsun ama bizimki biraz farklı oldu, drumuz sağolsun çok ilgili bizimle ve ücret talep etmedi, çok ani oldu bizimki, ama 1 yıl normal deneyip olmazsa aşılama yapılıyorbenim de bu aşılama ile ilgili bi sorum olucaktı..aşılama için devletin öne sürdüğü şartlar var mı ? yani şu kadar sene evli olmak daha önce şunu şunu yapmak gibi..bide aşılama için rapor çıkarılırsa tüp bebek hakkından mı gidiyo acaba ?
ay ne zor iş bunlar yaaaaa..soru soru soru kafa karmakarışık oluyo :44:
öncelikle tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim en yakın zaman da rabbim sizede nasip etsin .
benim bir tane oğlum var fakat ikinci için 4 senedenen beri uğraşıyordum denemediğim bitkisel şey kalmadı diyebilirim çeşitli doktorlar
kist var diyordu hepsi bir sürü ilaç içtim adettim çok düzensizdi 2 ayda bir oluyordum en sonunda gittiğim doktor hemen ameliyat dedi geçen şubat ayında ameliyat oldum kist alındı klomen tedavisine başladım 1 tane yumurta oluyordu oda iğne ile zor çatlıyordu 5 kutu klomen içtim geçen ay bayram dolayısıyla gidemedim doktorum klomen al iç dedi yumurtlaman bayrama denk geliyor adet olmassan gel bi bakalım dedi birde ben bu ay bal,çörek otu ve tarçını karıştırdım sabah akşam 1 kaşık yedim aralık 4 adet günümdü ,adet olucakmış gibi karnım çok ağrıyordu kesin olmadı dedim test bile yapmadım geçen gün bi test yapayım ona göre doktoruma giderim diye düşündüm bi baktımki 2 çizgi inanamadım kan testi yaptık sonuç pozitif 4 haftalık hamileyim dün doktorumdanda duuyunca içim rahatladı üstelik ikizede çok benzetti ama düşük tehlikem çok fazla inşallah buda geçicek
çok uzun oldu galiba ama açıklamak istedim yüce allahım nerde bebek isteyen biri varsa inşallah nasip eder
herkeze iyi akşamlar bende 4 yıldan beri bebek için uğraşıyorum allahın izni ile mutlu haberi dün aldım bende hamileyim rabbim isteyen herkeze nasip etsin
bugün doktorada gittim düşük tehlikem var 10 tane iğne verdi şimdi dinleniyorum
canım merhaba , diğer topige yazmıştım ama oraya girmiyorsun sanırım, yazıların takip ediyorum, geçenlerde iğneden dolayı talihsiz bi olay yaşamışsın, şimdi nasılsın canım. Bende aşılama yaptırdım biliyorsun ama bizimki biraz farklı oldu, drumuz sağolsun çok ilgili bizimle ve ücret talep etmedi, çok ani oldu bizimki, ama 1 yıl normal deneyip olmazsa aşılama yapılıyor
QUOTE]
tşk ederim..iyi olmaya çalışıyorum..yarın adet olmam lazım beklemedeyim onu bekliyorum iştesonra iyi bi dr bulup adetin 2.-3. günü dr a gidicem..tekrar klomen vb..
sen nasılsın..sonucun ne zaman belli olucak? hayırlısıyla aşılaman tutar inş..
diğer topiğe yazı yazmışsın şimdi sen söyleyince fark ettim canım kusura bakma cvp lamakta geç kalmış oldum.. diğer yere de yazdım şimdi..iyiyim valla nolsun iyi olmaya çalışıyorum diyelim..
günaydın kızlar bugün adetim geçeli 3 gün oldu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı, pazartesi kan vereyim diye düşünüyorum. Umutlu canım inşallah pozitif çıkarsa listeye eklermisin beni de
kIZLAR
doktordan geliyorum şimdi..
Rahim filmi için ocak ayı içinde gün verdi..eğer bir yapışıklık varsa açılıyormuş dolayısıyla o ay hamile kalma ihtimalin var.1 ay sonra aşılama yapılıyormuş.Ben 2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.
Bu arada rahim filmi 400 tl+aşılama 400 tl imiş
Masraflar artıyo kızlar...
gözün aydın canım inş. ALLAH ın izniyle yavruna bişey olmaz sen dinlen yorma kendini güzel haberlerini bekliyoruz..öncelikle tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim en yakın zaman da rabbim sizede nasip etsin .
benim bir tane oğlum var fakat ikinci için 4 senedenen beri uğraşıyordum denemediğim bitkisel şey kalmadı diyebilirim çeşitli doktorlar
kist var diyordu hepsi bir sürü ilaç içtim adettim çok düzensizdi 2 ayda bir oluyordum en sonunda gittiğim doktor hemen ameliyat dedi geçen şubat ayında ameliyat oldum kist alındı klomen tedavisine başladım 1 tane yumurta oluyordu oda iğne ile zor çatlıyordu 5 kutu klomen içtim geçen ay bayram dolayısıyla gidemedim doktorum klomen al iç dedi yumurtlaman bayrama denk geliyor adet olmassan gel bi bakalım dedi birde ben bu ay bal,çörek otu ve tarçını karıştırdım sabah akşam 1 kaşık yedim aralık 4 adet günümdü ,adet olucakmış gibi karnım çok ağrıyordu kesin olmadı dedim test bile yapmadım geçen gün bi test yapayım ona göre doktoruma giderim diye düşündüm bi baktımki 2 çizgi inanamadım kan testi yaptık sonuç pozitif 4 haftalık hamileyim dün doktorumdanda duuyunca içim rahatladı üstelik ikizede çok benzetti ama düşük tehlikem çok fazla inşallah buda geçicek
çok uzun oldu galiba ama açıklamak istedim yüce allahım nerde bebek isteyen biri varsa inşallah nasip eder
Işte geldim burdayım herkese günaydınlar kızlar
günaydın kızlar bugün adetim geçeli 3 gün oldu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı, pazartesi kan vereyim diye düşünüyorum. Umutlu canım inşallah pozitif çıkarsa listeye eklermisin beni de
canım inşallahhh , bugün iş çıkışı kan vereceğim bakalım sonuç inşallah olumludur, yazarım mutlaka daha o listeye ismimi yazdıracağımayyy canımm ne güzel bir haber böyle çok sevindim tebrik ediyorum seniiinş. kan sonucunuda bizimle paylaş mutlaka halaylar senin için
canım arkadaşım diğer topiğe de yazdım da inş hamilesindir..çokkkk sevindim..mübarek cuma saati dua ediyorum senin için..inş kanda gebelik de pozitif çıkar vedirrrrrrrrrrrrrrrrrr...
hamiş haberini görünce birden konuya daldım merhaba demedim kimseyee hepinize selammmm...
umutlumm kuzummm zazezim serselomm ve aklıma gelen gelmeyen kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım inş. gönlünüzdeki güzel haberi en kısa zamanda alırsınız benim gibi bebiş isteyenler hamiş arkadaşlarımda sağlıklı rahat hamişlik geçirirler inşş..
hepinizi ösledim yine ben bugün kursa gitmedim hastaneden geliyorum sol kasığım çok şiddetli ağrıyordu kan verdim sonucunu 3,5 ta alacam ultrasondada sağ tarafımda 12mm yumurta vardı bugün adetimin 12 günü klomen felan kullanmıyorum ama bana küçük gibi geldi yumoşum gelişmeme sorunum devam ediyor sanırım neyse hayırlısı
merhaba canım rahim filmini çektirdikten sonra eğer başka bir problemin yoksa normal yolla 6 ay içinde hamiş kalabilirsin istersen bu arada tedavinede ara ver hemde dinlenmiş olursun inş. bebişine en kısa zamanda kavuşursun...
Tabiii ki yazarım listeye arkadaşıım. Sen yeter ki hamileyim deegünaydın kızlar bugün adetim geçeli 3 gün oldu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı, pazartesi kan vereyim diye düşünüyorum. Umutlu canım inşallah pozitif çıkarsa listeye eklermisin beni de
Geçmiş olsun bitaneem. Hem niye küçük olsun ki yumurtan canımıniçi. 3-4 güne büyüyüp çatlayıverir. Hayırlısıyla da bebişin geliir. Sonucunu aldın mı bilmiyorum. Haber et bize tatlım. Benim seropheneye rağmen yine yumurtam yok. Ben artık bu defa kesinlikle bebek işini bitireceğim sanırım. Bugün bi daha çağırmıştı doktorum ama gitmedim. Uzuun bir süre de gitmeyi düşünmüyorum. Hepimiz için hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallahh.hamiş haberini görünce birden konuya daldım merhaba demedim kimseyee hepinize selammmm...
umutlumm kuzummm zazezim serselomm ve aklıma gelen gelmeyen kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım inş. gönlünüzdeki güzel haberi en kısa zamanda alırsınız benim gibi bebiş isteyenler hamiş arkadaşlarımda sağlıklı rahat hamişlik geçirirler inşş..
hepinizi ösledim yine ben bugün kursa gitmedim hastaneden geliyorum sol kasığım çok şiddetli ağrıyordu kan verdim sonucunu 3,5 ta alacam ultrasondada sağ tarafımda 12mm yumurta vardı bugün adetimin 12 günü klomen felan kullanmıyorum ama bana küçük gibi geldi yumoşum gelişmeme sorunum devam ediyor sanırım neyse hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?