Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

benim de bu aşılama ile ilgili bi sorum olucaktı..aşılama için devletin öne sürdüğü şartlar var mı ? yani şu kadar sene evli olmak daha önce şunu şunu yapmak gibi..bide aşılama için rapor çıkarılırsa tüp bebek hakkından mı gidiyo acaba ?
ay ne zor iş bunlar yaaaaa..soru soru soru kafa karmakarışık oluyo :44:

öncelikle tebrik eden herkeze çok teşekkür ederim en yakın zaman da rabbim sizede nasip etsin .
benim bir tane oğlum var fakat ikinci için 4 senedenen beri uğraşıyordum denemediğim bitkisel şey kalmadı diyebilirim çeşitli doktorlar
kist var diyordu hepsi bir sürü ilaç içtim adettim çok düzensizdi 2 ayda bir oluyordum en sonunda gittiğim doktor hemen ameliyat dedi geçen şubat ayında ameliyat oldum kist alındı klomen tedavisine başladım 1 tane yumurta oluyordu oda iğne ile zor çatlıyordu 5 kutu klomen içtim geçen ay bayram dolayısıyla gidemedim doktorum klomen al iç dedi yumurtlaman bayrama denk geliyor adet olmassan gel bi bakalım dedi birde ben bu ay bal,çörek otu ve tarçını karıştırdım sabah akşam 1 kaşık yedim aralık 4 adet günümdü ,adet olucakmış gibi karnım çok ağrıyordu kesin olmadı dedim test bile yapmadım geçen gün bi test yapayım ona göre doktoruma giderim diye düşündüm bi baktımki 2 çizgi inanamadım kan testi yaptık sonuç pozitif 4 haftalık hamileyim dün doktorumdanda duuyunca içim rahatladı üstelik ikizede çok benzetti ama düşük tehlikem çok fazla inşallah buda geçicek
çok uzun oldu galiba ama açıklamak istedim yüce allahım nerde bebek isteyen biri varsa inşallah nasip eder

canım hayırlı olsun inşallah sonucun güzel olur, 2 tane yumurtan olduğuna göre ikiz olma ihtimali tabiki var, bende 2 aralıkda ilk aşılamamı oldum ama hiç bişey hissetmedim, ilerleyen günlerde sadece hafif kasık ağrısı oldu bende, ve 4 gündür gibi de ara ara karın ağrım oluyor, 3 gece üst üste de 5 dk kadar süren aşırı ağrım oldu sadece ama hiçbişey yok, göğüslerim da çok acıyor, bende sabırsızlanıyorum. 1 hafta sonra öğrenebilirsin ama çatlatma iğnesi olmuşsun yanıltabilir, en az 15 gün beklemen lazım doğru sonuç için.
canım merhaba , diğer topige yazmıştım ama oraya girmiyorsun sanırım, yazıların takip ediyorum, geçenlerde iğneden dolayı talihsiz bi olay yaşamışsın, şimdi nasılsın canım. Bende aşılama yaptırdım biliyorsun ama bizimki biraz farklı oldu, drumuz sağolsun çok ilgili bizimle ve ücret talep etmedi, çok ani oldu bizimki, ama 1 yıl normal deneyip olmazsa aşılama yapılıyor

canım çok tebrik ediyorum, Mevlam yavrucunu korusun sana bağışlasın, çok dikkat et kendine.

gözün aydın allah nazardan saklasın seni ve bebişini. bizlerede nasip etsin

kızlar bugun doktorum gonal f 450 lık igne verdı bugun baslıcam aranızda kullanan varmı bununla gebe kaln varmı lutfen yardımmmmm

kIZLAR
doktordan geliyorum şimdi..
Rahim filmi için ocak ayı içinde gün verdi..eğer bir yapışıklık varsa açılıyormuş dolayısıyla o ay hamile kalma ihtimalin var.1 ay sonra aşılama yapılıyormuş.Ben 2 3 ay ara vermeyi düşünüyorum.

Bu arada rahim filmi 400 tl+aşılama 400 tl imiş
Masraflar artıyo kızlar...

Son düzenleme:
Kızlar, 16 Aralık regl günümdü, fakat çatlatma iğnesinden sonraki 14. günde yani 14 Aralıkta kahverengi şekilde lekelenmelerim başladı, hala devam ediyor ama çok az bir peçete 3 günde ancak kullanılmayacak hale gelecek şekilde. Neyse üstüne görmüş olabilirmiyim diye şüphelendm, idrar testi yaptım pozitif çıktı, sonra birdaha yaptım yine pozitif, sonra tekrar denedim ve yine pozitif. Bu sabahta kanda gebelik testi yaptırdım 4,37 çıktı sonuç yani negatif, bundan 2 gün önce lekelenme olduğu günde kanda 1,2 çıkmıştı. Doktora gittim, kist filan yok dedi, adetimin sökmesi lazımmış ama bir türlü kırmızıya dönmedi ve boşalmadı... bir halt anlamadım, şişkinlikten çatlıyorum. hamilelikten geçtim adetim gelsin istiyorumm hemen. Keşke klomen ve çatlatma iğnesi kullanmasaydım normal düzenimi alt üst etti birdaha kullanmayacağım kesinlikle. Kızlar böyle oluğ adeti normale dönen varmı ya? ben hala sökülemediiiiim..

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ........................serophene
143.ROSE78.......................................................................KLOMEN

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.........................ARALIK AYI LİSTEMİZ..........................

TARİORONAR............................
İLKNURR1984....................... .......15 ARALIK
HAYATATUTUN............................16 ARALIK
NAZİKLİ82..................................17 ARALIK
GAMZE81...................................17 ARALIK
ZEYNO_81..................................18 ARALIK
G.ERKL.......................................18 ARALIK
KİDY..........................................19 ARALIK
HULYA_41...................................25 ARALIK
MİRAY15.....................................27 ARALIK
PRETTY9217................................27 ARALIK
FİLİZİM.......................................29 ARALIK
EMRİVAKİ....................................29 ARALIK
YKPASUMAN................................30 ARALIK
GREENMOON................................31 ARALIK
ESRAERSOY.................................31 ARALIK
TİİN...........................................31 ARALIK

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

UMUTLU22....................................3 OCAK
ESEMOS.......................................6 OCAK
BELGİSEL.....................................10 OCAK
CESU..........................................11 OCAK
GİDA_PİNAR.................................12 OCAK
BERRANUR...................................13 OCAK
FATMA1986.................................14 OCAK
SERSELO.....................................14 OCAK

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hür*****e duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün adetim geçeli 3 gün oldu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı, pazartesi kan vereyim diye düşünüyorum. Umutlu canım inşallah pozitif çıkarsa listeye eklermisin beni de

günaydın kızlar bugün adetim geçeli 3 gün oldu sabah test yaptım, 2. çizgi silik çıktı, pazartesi kan vereyim diye düşünüyorum. Umutlu canım inşallah pozitif çıkarsa listeye eklermisin beni de

ayyy canımm ne güzel bir haber böyle çok sevindim tebrik ediyorum seniiinş. kan sonucunuda bizimle paylaş mutlaka halaylar senin için

hamiş haberini görünce birden konuya daldım merhaba demedim kimseyee hepinize selammmm...
umutlumm kuzummm zazezim serselomm ve aklıma gelen gelmeyen kader arkadaşlarım nasılsınız bakalım inş. gönlünüzdeki güzel haberi en kısa zamanda alırsınız benim gibi bebiş isteyenler hamiş arkadaşlarımda sağlıklı rahat hamişlik geçirirler inşş..
hepinizi ösledim yine ben bugün kursa gitmedim hastaneden geliyorum sol kasığım çok şiddetli ağrıyordu kan verdim sonucunu 3,5 ta alacam ultrasondada sağ tarafımda 12mm yumurta vardı bugün adetimin 12 günü klomen felan kullanmıyorum ama bana küçük gibi geldi yumoşum gelişmeme sorunum devam ediyor sanırım neyse hayırlısı

merhaba canım rahim filmini çektirdikten sonra eğer başka bir problemin yoksa normal yolla 6 ay içinde hamiş kalabilirsin istersen bu arada tedavinede ara ver hemde dinlenmiş olursun inş. bebişine en kısa zamanda kavuşursun...

gözün aydın canım inş. ALLAH ın izniyle yavruna bişey olmaz sen dinlen yorma kendini güzel haberlerini bekliyoruz..

canım arkadaşım diğer topiğe de yazdım da inş hamilesindir..çokkkk sevindim..mübarek cuma saati dua ediyorum senin için..inş kanda gebelik de pozitif çıkar ve dirrrrrrrrrrrrrrrrrr...

ayyy canımm ne güzel bir haber böyle çok sevindim tebrik ediyorum seniiinş. kan sonucunuda bizimle paylaş mutlaka halaylar senin için
canım inşallahhh , bugün iş çıkışı kan vereceğim bakalım sonuç inşallah olumludur, yazarım mutlaka daha o listeye ismimi yazdıracağım ama çok korkuyorum 1 yıldır negatif gördüm sanki negatif olacak gibi her an adet olacakmışım gibi
canım arkadaşım diğer topiğe de yazdım da inş hamilesindir..çokkkk sevindim..mübarek cuma saati dua ediyorum senin için..inş kanda gebelik de pozitif çıkar ve dirrrrrrrrrrrrrrrrrr...

bakayım canım girememiştim bikaç saat, inşallah canım inşallah, Rabbim cumanın hürmetine hepimizin yüzünü güldürsün ,

çok geçmiş olsuın canım, inşallah sonucu güzel çıkar ,

Bende öyle düşünüyorum cnm.en az 2 -3 ay beklerim herhalde ...Artık sabırsızlanmaya başladım...
hiçbir problem olmamasına rağmen 1 yılı aşkın bekliyoum..Artık bi sorun çıkmasına razıyım...Yeterki çözümü olan bir sorun çıksın...

Tabiii ki yazarım listeye arkadaşıım. Sen yeter ki hamileyim dee liste işi kolay. Ama hafta sonu ben olmuyorum burda. İnternetim yok evde. Yapabilen bir arkadaş eklesin ya da pazartesi hemencik eklerim seni. İnşalllah güzel haberi alır da bize verirsin. Allahım gönlündekini hayırlısıyla versin.
Geçmiş olsun bitaneem. Hem niye küçük olsun ki yumurtan canımıniçi. 3-4 güne büyüyüp çatlayıverir. Hayırlısıyla da bebişin geliir. Sonucunu aldın mı bilmiyorum. Haber et bize tatlım. Benim seropheneye rağmen yine yumurtam yok. Ben artık bu defa kesinlikle bebek işini bitireceğim sanırım. Bugün bi daha çağırmıştı doktorum ama gitmedim. Uzuun bir süre de gitmeyi düşünmüyorum. Hepimiz için hayırlısı neyse Rabbim onu versin inşallahh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…