- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
- 318
bu ay rahim filmi çekincem adetin 7. günü gitcem o yüzden klomene başlamıcam bu ay böle yan yapım diorum
canım bende ki tek belirti sadece kasıklarımın ve yumurtalıklarımın ağrısıydı göğüslerim hiç ağrımadı ama ilk hamileliğimde göğüslerim çok hassalaşmıştı bunda hiç olmadı hatta hamile olduğumu öğrendikten sonra 2 gündür göğüslerim çok hassalaştı ama ondan öncesinde bir belirti yoktu inşallah hamişsindir canım benim
Anladım Canim sagol ins hamileyimdir Noglur dua et
canım ben rahim filmi çekildiğim ay yani geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım çünkü rahim filmi çekildiği ay bi çok kişi hamile kalıyomuş hoş ben kalmadım ama kalan çok duydum doktorumda onayladı bunu sende bi doktorunla konuş istersen
bu ay rahim filmi çekincem adetin 7. günü gitcem o yüzden klomene başlamıcam bu ay böle yan yapım diorum
cnm ben 14ünde hasta oldum 5. gün yarın yani şimdi alıp kullansam mı bilemedim aslında bende çok duydum demoşta öle hamile kalmıştı dur yaa bende yarın alım başlayım çünkü cumartesi günü gitcem film çekinmeye doktorada sölerim başladım die diğer haftada gider iğnemi vurunurum rabbim büyük demi şansa bırakmayım işimi bakarsın hamiş kalırım bu ayy inşallaahh
duruselcım mrb sen hala rahım fılmı cekılmedınmı bacım ben sneı hep bu topıkte goruyodumm..
Benimde rahim filmi çekilmem lazıım ama korkuyorumm :18: Arkadaşlar, çatlatma iğnesi yanı sıra diaformin ve Dostinex kullanıyorum. Dostinexsi 4gun arayla içiyorum. Doktora sormadım kullanmaya devam edeyim mi diye ya hamile kalırsam bebeğe zararı olmaz mı? Kullanmalımıyımm?
kızlar rahim filminden korkmayın bende birçok şey okumuştum çok korkmuştum ama allaha şükür korktuğum gibi olmadı.anastezi almadım satende pek gerekli değil.toplam 5 dakika sürdü jinekolik muayene nasılsa 4 dakkası öle geçti. sadece 30 sn lik bir sancı oldu ben sandımki hep öle sancım olcak ondan sonra pat geçti.kaldım o gün kanamam oldu biraz ertesi gün bir iki damla o kadar.korkmayın sakın.sonuç için dua edin sadece
cnmm dostineksi bıraktırmıo doktorlar taki hamile kaldıgını öğrenene kadar içecen bende kullanıorum bi ara parlodel kullandım 3 ay kadr şimdide haftada yarım içiyorum dostineks çünkü bu prolaktin ilacı bırakınca 1 aydan geri çıkıo bela bu bela bende çok sordum dktrada gebelik testi yapıp pozitifi görene kadar içecen demişti gerçi bu doktorum parlodelden sonra içme bişe dedi ama elimde bi kutu vardı onu değerlendiriorum ben:)))
Çok teşekkür ederim.. Kullanmaya devam o halde dün içmicektim iyi ki içmişim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?