Kızlar kan sonucumu aldım az önce 104,97 olmuş hemşire çok iyi yükseliyo dedi yarın tekrar vericem kan bakalım o nasıl çıkacak çok yavaş mı yükseliyo yoksa iyi mi bi akıl verin lütfen
yok bacım yaa hala cekinmedim ama bu sefer kesin gidiom 2 ay falan dinlendim zaten hiç tedavi görmedim nisanda tekrar başladım olmayınca artık çekineyim dedim ama korkuom anestezili çekinirim dedim kendi doktoruma ama radyoloji uzmanı napar ne eder bilmiom ben hep bu topikteyim cnm evet en son sanada sormuştum rahim filmini ama cumartesi başlıoz dktra sordum şimdi klomeni al başla yarın dedi bakalım hayırlısı sen neler yaptın aşılama olmuştun sanırım yanlış hatırlamıosam
Ya bide bu Dioformin şeker dengeleyici ilaç varya o beni maf etti halsizlik, uyku hali mide bulantısı vb. istemiyorum o ilacı içmekk.. :44:
kaç günde bir yaptırıyorsun canım 2 günde 2 katına çıkması lazım. kız kan vere vere kalmayacak ha:)) pekmez iç kan olsun bebişe . yanlış hatırlamıyorsam çarşamba 400 kusurdu 24 saat sonramı yaptırdın . öyleyse süpeeerrr zaten hemşirede demiş tebrikler tekrar canım .hadi güzel anne iyi bak bebişe. öptüm.
çok teşekkür ederim bitanem ALLAH senden razı olsun vallahi seninle ve sevdeyle konuşmak beni çok rahatlatıyo RABBİM inşallah sana bu duyguları yaşamayı nasip edecek ben inanıyorum bebişin şuanda seninle canım bende seni çok öptüm...
ten 100 kusura mı çıkmış fevkaladeninde fevkinde canım kız ikiz olmasın vallaha bu kadar artıgına göre ne dersin 1 kız 1 oglan . ayy ne güzel.sevocum 2 günde bir yaptırıyorum canım pazar günü 32 çıkmıştı pazartesi 57,39 çıktı buda çarşamba günü yaptırdığım 104,97 çıktı canım iyimi
ne demek cnm ben gecen sene nisandan beri biliorum bu prolaktin yüksekliğini bunu besleyen en önemli şey stres o zaman iş hayatım çok kötüydü eşim askerdeydi çocuk düşünmüodum adet düzensizliği için gittim bu ilacı verdi temmuza kadar kullandım temmuzda tayinimiz çıktı eşim geldi ve çocuk düşünmeye başladık işte ama eylül gibi düzensizlik yine başladı o zamanda yeni doktoruma gittim palodel verdi oda sabah akşam yarım yarım alınıo 3 ayda onu içtim sonra tamam bırak dedi doktor ama korktum o aydan beri haftada yarım içiorum dostinexi. dereotu filanda yeme en çok prolaktin onda varmış
merhabalar kızlar nasılsınız ? Giremiyorum ne zamandır,yeni eleman aldık yine diğerini beğenmediler,şimdi yenisiyle uğraşıyorum işlerde aksıyor haliyle öğretirken zaman kaybı oluyor sizler nasılsınız?
ikizimolsun tebrik ederim canım hamileymişsin allah tamamına erdirsin inş çok sevindim
Varmı eskilerden gelen giden yeni haberler kızlar ne durumda topiğimiz ?
merhabalar kızlar nasılsınız ? Giremiyorum ne zamandır,yeni eleman aldık yine diğerini beğenmediler,şimdi yenisiyle uğraşıyorum işlerde aksıyor haliyle öğretirken zaman kaybı oluyor sizler nasılsınız?
ikizimolsun tebrik ederim canım hamileymişsin allah tamamına erdirsin inş çok sevindim
Varmı eskilerden gelen giden yeni haberler kızlar ne durumda topiğimiz ?
mrb canım hamıle olmana cok sevındım saglıkla kucagına alırsın ınsallahh
sen hamılesın hamılelerınd uası kabul olur bızım ıcınde dua et olurmu
bız bu grup artık sabır esıgımı denır ne denır son kıyılarına geldık dualarla ayaktayız dger arkadaslarında ne yasadını hıssedebılıryoumm
herkes dıkdık guclu durmaya calısıyo ama dualarla ayaktayız sevdıklerımız ılgısıyle yılmadan calısşmalara devam edıyrouzz..
rabbım sen bızı yalnız bırakma dualarımızı kabul et hayırlı evlatlar ver..
ten 100 kusura mı çıkmış fevkaladeninde fevkinde canım kız ikiz olmasın vallaha bu kadar artıgına göre ne dersin 1 kız 1 oglan . ayy ne güzel.ikizim olsun canım benim kafa karıştı ya . 2 günde 2 katlamış canım çok iyi . allah hepimize nasip etsin.
Kızlar kan sonucumu aldım az önce 104,97 olmuş hemşire çok iyi yükseliyo dedi yarın tekrar vericem kan bakalım o nasıl çıkacak çok yavaş mı yükseliyo yoksa iyi mi bi akıl verin lütfen
2 katı olmuş cnm benim neresi yavaş tebriklerrrrr tekrarr
çok sağol canım benim ALLAh razı olsun senden çok teşekkür ederim
Herkese merhaba, yazilarinizi aylardir takip ediyorum allah hepinizin gonlune gore versin... Ben de artik araniza katilip hikayemi anlatmak istedim. 3 yildir evliyim 30 yasindayim. Kendimi bildim bileli pko var bende. Duzensiz hastalanirim yillardir. 6 ay once falan bebek yapmaya karar verdik. Ilk 2 ay yumurtlama olmadi, sonra kendiliginden yumurta olustu zamani tutturamadik sonraki ay yine yumurta olusmadi sonunda klomen kullanmaya basladim gunde 2 tane. Sonuc sifir! Ertesi ay gluchopage ve gunde 3 klomen aldim nihayet yumurta olustu! Catlama ignesi olmadim, akintinin geldigi gun birlikte olduk ve sonuc hamileydim!!! 6 hafta 2 gunlukken kalbinin atmadigini bozulmus gebelik oldugunu soyledi doktor. Dusuk yaptim iste... Dunya basima yikildi gunlerce agladim evden cikmadim. Simdi daha iyiyim adet olmayi bekliyorum. Hemen ayni ilaclari alicam bu sefer bal corekotu tarcin da yiyicem sabahlari. Hem korkuorum ya ayni seyleri yasarsam die hem de bebegim olsun cooook istiorum. Ne kadar uzatmisim:) aranizdayim artik:))
Herkese merhaba, yazilarinizi aylardir takip ediyorum allah hepinizin gonlune gore versin... Ben de artik araniza katilip hikayemi anlatmak istedim. 3 yildir evliyim 30 yasindayim. Kendimi bildim bileli pko var bende. Duzensiz hastalanirim yillardir. 6 ay once falan bebek yapmaya karar verdik. Ilk 2 ay yumurtlama olmadi, sonra kendiliginden yumurta olustu zamani tutturamadik sonraki ay yine yumurta olusmadi sonunda klomen kullanmaya basladim gunde 2 tane. Sonuc sifir! Ertesi ay gluchopage ve gunde 3 klomen aldim nihayet yumurta olustu! Catlama ignesi olmadim, akintinin geldigi gun birlikte olduk ve sonuc hamileydim!!! 6 hafta 2 gunlukken kalbinin atmadigini bozulmus gebelik oldugunu soyledi doktor. Dusuk yaptim iste... Dunya basima yikildi gunlerce agladim evden cikmadim. Simdi daha iyiyim adet olmayi bekliyorum. Hemen ayni ilaclari alicam bu sefer bal corekotu tarcin da yiyicem sabahlari. Hem korkuorum ya ayni seyleri yasarsam die hem de bebegim olsun cooook istiorum. Ne kadar uzatmisim:) aranizdayim artik:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?