Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

merhaba arkdşlr.çatlatma iğnesinden 15 gün sonra adet olunuomuş sanırım.geçen ay 9 ağustosda adet oldun ama 15 gün sonra oluosa 6sında olmam gerekiyo.drun verdiği ilişki günü son pazartesiydi 2 gün geçti.ama benim adet ağrısı gibi ağrım oluo ara ara kasıkda batma da var.adet için belirtilerim erken zaten.ama neden böyle acaba klomen kist mi yaptı ondan olabilir mi diyorum.hamile olsam bu kadar belirtiyi hemen yaşamam sanırım.aynı durumu yaşayan var mı acaba.beklemek okadar zor ki

endometrium kavite adetimin 14.günü 7 mm çıktı bende klomen kullandım bu ay 2 yumurtam var çatlatma iğnemide oldum.yumurtam döllense bile 7 mm ile rahime tutunamazmı acaba biligisi olanlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum..

çatlatma iğnemi oldum bu kez 21 mm de vuruldum daha önce 18 de vuruluyordum sizce 21.5 nasıl geç kalmadım dimi gerçi doktor çok güzel gelişmiş dedi ama vuruları 24 saat oldu ve sancı akıntı tüm belirtiler var belkide çatladııı

benimde daha adete 8 gün falan var bende de ağdet ağrısına benzer ağrı oldu özellikle bugün çok oldu.umarım kist falan yapmıyodur.keske bebişten olsa ağrı

benimde daha adete 8 gün falan var bende de ağdet ağrısına benzer ağrı oldu özellikle bugün çok oldu.umarım kist falan yapmıyodur.keske bebişten olsa ağrı

canım inşallah bebiştendir. benim de bi kaç gündür hafif hafif kasık ağrım oluyor başka da bişey yok daha adete 8-9 gün var nasıl sabredeceksek rabbim inşallah gönderir bebişlerimizi

canım inşallah bebiştendir. benim de bi kaç gündür hafif hafif kasık ağrım oluyor başka da bişey yok daha adete 8-9 gün var nasıl sabredeceksek rabbim inşallah gönderir bebişlerimizi

kelamm nerdesin ya yoksun kaç gündür..ya biraz üşüttüm sanırım ben gece birden tuvalete koşuyom ağrımda var üşütmeden diye düşünüyorum ..bebiş olsa bukadar erken belirti verceni sanmam göğüslerde bi hassasiyet yok olsa süphelenebilirdim cunku önceki gebelikte düşük yaptığımda acayip acıyodu göğüslerimbatlar aynı haftaya perşembe cuma kırmızılar gelmezse süper olur ama ben hafta sonuna kadar kesin gebelik testi yaparım dayanamamki

:) canım ben iki gündür yoktum köye gitmiştik biraz kafa dinleyelim dedik eşimle bu akşam üzeri döndük en azından 3 gün bebek düşünmeden geçirdim kaldı 9 gün

iyi yapmışsın canım kafan dağalmıştır biraz..progestan içiyomuydun sen.bende gecen ay acayip bulantı yapmıstı bu ay hiç yapmadı tuhaf bir şekilde

canım geçmiş olsun geldim çok şükür bende seni merak ettim durumu ne diye. inşallah haftaya müjdeler veririz canım ben bu ay kesin diyorum adet günüm gelip geçmeden test yapmayacağım valla bu güne kadar çok fazla düşünmeden geçirebildim inşallah haftaya kadar da bu şekilde götürürüm şu an varsa bile bence çok erken fazla belirti hissetmeyiz. mutlu haberlere az kaldı inşallah inşallah bebeklerimiz gelmiştir.

iyi yapmışsın canım kafan dağalmıştır biraz..progestan içiyomuydun sen.bende gecen ay acayip bulantı yapmıstı bu ay hiç yapmadı tuhaf bir şekilde

hayır canım doktorum o ilaçtan yazmadı sadece kor aspirin ve folik asit kullanıyorum o ilaç ne için yazılıyor ki..

canım inşallah olur bu ay .ben sabırsızım bi kaç ay önce internetten 20 tane gebelik testi almıştım bir ayda 15 ini bitirdim sanırım o ay acıkta olsa çift çizgiyi görmüştüm oda kimyasal gebelik oldupeki diyelikmi tuttu sonrasında ilişki olmasının zararı varmıdır acaba..bebiş istiyorum yoruluyorum artık umudumu kaybediyorum:18::18::18:

hayır canım doktorum o ilaçtan yazmadı sadece kor aspirin ve folik asit kullanıyorum o ilaç ne için yazılıyor ki..

kor aspirin cocuk aspirini değilmi bende cocuk aspirini içiyorum..progestanı gebelik oluşursa rahimde tutunsun diye veriyo.bide deidğim gibi benim kimysal gebelik olunca bunu iç dedi.

15 gebelik testi bir ay için fazla değilmi? toptan vede internetten alınca daha mı uygun oluyor..bende alayım insan merak ediyor.. :)

hayır canım bi zararı yok gebelik oluştuktan sonra o kendi yoluna gidiyor artık ilişkinin bi etkisi yok ona gebeliğin ileriki zamanlarında daha seyrek öneriyorlar o kadar.. aaaa umut yitirmek yok inşallah yoldadır bebeklerimiz bu ay bilet bulamamışlarsa sonraki aya keser gelirler inşallah yaramaz şeyler ne olcak

15 gebelik testi bir ay için fazla değilmi? toptan vede internetten alınca daha mı uygun oluyor..bende alayım insan merak ediyor.. :)

internette ucuz canım 20 tanesine 18-19 tl falan vermiştim sanırım..cok olunca test insan sabah akşam yapıyo..bide acık çizgiyi görünce hep yaptım ama hiç koyulaşmadı ve kimyasal gebelik oldu gitti g den bak istersen isstiyosun en fazla iki güne geliyo eczanede tanesi 5 tl

kor aspirin cocuk aspirini değilmi bende cocuk aspirini içiyorum..progestanı gebelik oluşursa rahimde tutunsun diye veriyo.bide deidğim gibi benim kimysal gebelik olunca bunu iç dedi.

galiba canım işte kan cıvıtmak için verdi doktor folik asit de bitmek üzere 2 aydan beri kullanıyorum bitince hemen yenisini yazdıracağım çünkü gebelik oluşsa bile ilk üç ay öneriliyor bu hap

hangi siteden aldın canım..?

zaten bi gelsin kucağıma alıyım sevmekten helak edicem bebişimi önümüzdeki ay eşim yanımda olmayabilir bir ay ertelencek sonra calışmalara devam..bir ay ertelemek o kadar buyuk bir kayıp olarak geliyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…