arkadaşlar adetimin 13.gününde iki yumurtam oldu 18 mm ve 13 mm aynı gün çatlatma iğnemi oldum. ertesi günü yani 14. günümde büyük olan 21 mm olmuş diğerini kaç oldu dr ne demişti hatırlayamıyorum .sizce 13 mm olan 36 saatte ne kadar büyümüştür ve çatlamışmıdır? sevgilerr..
kızlar günaydın hepinize dün çatlatma iğnesinden sonra 10. günümdü ve doktorum Progesteron testi istedi bugün alcakdım sonucunu daha almadım bu test yumoşlar çatlamışmı diye yapılıyo bu arada bugünde iğneden sonra 11. günüm dün doktorum 1 hafta sonra gel gebelik testi yapalım dedi ama benim normalde düzensiz olan adetlerim çatlatma iğnesinden sonra tam gününde iğneden sonra 15. gün geliyo o yüzden 5 güne adet olmazsam gidip test yapcam hayırlısı neyse o olsun inş. bu ay olmassa aşılamaya geçicem inş. gerek kalmaz .
canım inşallah bu ay olmustur.benimde 8-9 günüm var bakalım oldumu.hep bi umut var işte içimizde bende aşılama isticem ama bir ay sonra
iyi geceler hanımlar 2 aydır yoktum tatil bitti evime döndüm varmı gebe kalan ben yokken inşallah herkes gebe kalmıştır
ben bol bol hamile haberi alıp darısı senin başına tarzı cümlelerle bitirdim yazımı ve ara vermiştim çalışmalara şimdi kaldığım yerden devam edicem bakalım gelecek günler ne gösterecek bize..:))
kızlar günaydın hepinize dün çatlatma iğnesinden sonra 10. günümdü ve doktorum Progesteron testi istedi bugün alcakdım sonucunu daha almadım bu test yumoşlar çatlamışmı diye yapılıyo bu arada bugünde iğneden sonra 11. günüm dün doktorum 1 hafta sonra gel gebelik testi yapalım dedi ama benim normalde düzensiz olan adetlerim çatlatma iğnesinden sonra tam gününde iğneden sonra 15. gün geliyo o yüzden 5 güne adet olmazsam gidip test yapcam hayırlısı neyse o olsun inş. bu ay olmassa aşılamaya geçicem inş. gerek kalmaz .
canım aydan aya farkediyo gerçekten benimde geçen aykiyle bu ay farklı çıktı.inşallah uygun boyuta gelirde hemen çatlatma iğneni olursun stres olma sakın
canım inşallah bu ay olmustur.benimde 8-9 günüm var bakalım oldumu.hep bi umut var işte içimizde bende aşılama isticem ama bir ay sonra
inş. olmuşdur canım herşeyin hayırlısı klomenle tedavin 3 geçdiyse bencede aşılamaya geç ama 3 kere klomenle dene
canım ya napalım yine umut etmekten başka şansımız yok..inşallah olucak yakında olumlu düşünmeye çalış
dr da ikide bir yumurtalıklara çok yükleniyoruz falan diyo... moralimi bozdu... inşallah bu ay bi sürpriz yapıp bebişlerimiz gelir...
ben senden umutluyum bu ay inşallah canım...inşallah aşılamaya gerek kalmaz...
benimde bu ay 2. klomeni kullanışımdı... ara vermeyi düşünüyordum...
neden 3 kere denenmesi gerekiyor klomenin? :44: inşallah bebişlerimiz gelir bu ay...
doktorum bana da 3 ay kullanırız olmazsa dedi. Aslında biz 6 aya kadar kullanılmasını istiyoruz ama anne adaylarımız çok sabırsız olduğu için 3 aylık klomen tedavisinden sonra aşılamayı tartışıyoruz dedi. sizin kararınız da önemli dedi. benim bu ay 2. kullanışım olacak daha yeni regl oldum. inşallah gelir bebiş de gerek kalmaz...
canım benim dr da yumurta rezervine takmış durumda... aslında değerlerim iyi hamdolsun ama "yumurtalara çok yükleniyoruz, yorulurlar veya sayısında azalma olur" falan deyip beni iyice geriyo...benim bu ay 2. kullanışımdı... inşşallah dediğin gibi canım klomene bi daha gerek kalmadan bu ay hamiş oluruzz...
hoşgeldin canım ,bıraktığın gibiyiz
tugce biz senle aynı zamanda başlamıştık , bende birşey yok tatlım allah bize sabır versin
dr da ikide bir yumurtalıklara çok yükleniyoruz falan diyo... moralimi bozdu... inşallah bu ay bi sürpriz yapıp bebişlerimiz gelir...
ben senden umutluyum bu ay inşallah canım...inşallah aşılamaya gerek kalmaz...
benimde bu ay 2. klomeni kullanışımdı... ara vermeyi düşünüyordum...
neden 3 kere denenmesi gerekiyor klomenin? :44: inşallah bebişlerimiz gelir bu ay...
amin cnm amin herşeyin hayırlısı ama yapcak bişey yok bende beklemedeyim canım şuanda 1 haftaya kadar sonuç belli olur hamile değilsem önümüzdeki ay aşılamaya geçicem artık
canım benim dr da yumurta rezervine takmış durumda... aslında değerlerim iyi hamdolsun ama "yumurtalara çok yükleniyoruz, yorulurlar veya sayısında azalma olur" falan deyip beni iyice geriyo...benim bu ay 2. kullanışımdı... inşşallah dediğin gibi canım klomene bi daha gerek kalmadan bu ay hamiş oluruzz...
inş. olmuşdur canım herşeyin hayırlısı klomenle tedavin 3 geçdiyse bencede aşılamaya geç ama 3 kere klomenle dene
arkadaşlarımmmmm kesemi bugün gördümm bebeğim 5 haftalıkmışşşşş... resmini bileenn aldımm.... Rabbimm en kısa zamanda sizlerede versin inşallahh.. hayırlısıylaa kucağımıza alalım bebişlerimizii... benim biraz düşük riski varmışş.. dikkatli ol progestanı ihmal etme dikkat ett bişiy olmaz dedi... dedimki sürekli yatmakmı gerekiyoo hayır canım dedii.. ağır kaldırma aşırı yorlma yeter dedii,, yıllık izne gitcemizi söledim memlekete tama dedi bişiy olmass dedii... 2 hafta sonra kalp atışına baktır ama mutlaka dedi.. Ya rabbimmm bebek isteyen kullarının sesini duyy duamızı geri cevirmee.. buradakii tüm yürekten isteyenlere nasip et ALLLAHIMMMMMM.....
arkadaşlarımmmmm kesemi bugün gördümm bebeğim 5 haftalıkmışşşşş... resmini bileenn aldımm.... Rabbimm en kısa zamanda sizlerede versin inşallahh.. hayırlısıylaa kucağımıza alalım bebişlerimizii... benim biraz düşük riski varmışş.. dikkatli ol progestanı ihmal etme dikkat ett bişiy olmaz dedi... dedimki sürekli yatmakmı gerekiyoo hayır canım dedii.. ağır kaldırma aşırı yorlma yeter dedii,, yıllık izne gitcemizi söledim memlekete tama dedi bişiy olmass dedii... 2 hafta sonra kalp atışına baktır ama mutlaka dedi.. Ya rabbimmm bebek isteyen kullarının sesini duyy duamızı geri cevirmee.. buradakii tüm yürekten isteyenlere nasip et ALLLAHIMMMMMM.....
yumurta azalmasından falan hiç bahsetmedi. benim 14. aydı bu ay ama yine olmadı. daha önce ara vermiştim öncesinde de 6 ay denemiştik. Germe kendini bence, rezervin ne kadar olduğunu Allah bilir, tıpkı bebeklerimize ne zaman kavuşacağımızı bildiği gibi. Elimizden geleni yapalım da gerisi O'na kalmış.
canımm ara verirsin ben aşılama için dedim yani 3 kere klomen kullandıktan sonra aşılamaya geçmeyi uygun buluyo doktorlar tabi eşinin sperm sonuçlarında bi sorun yoksa
canım ya benim doktor da dediki zaten her ay sağlı sollu 5-6 yumurta oluşturur vucut dedi ama sadece bir tanesini büyütürmüş..klomende diğerlerinide büyütmeye çalışırmış..yani klomenle yeni bir yumurta oluşmuyor sadece oluşanları büyütüyor.yumurtaların azaldığı falan yokmuş..beni öyle bilgilendirdi doktor bunu daha öncede duymuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?