Insallah sen sikinti cekmezsin benim gibi hos cok sikinti cektim Neyseki bebisim saglikli bi sekilde buyuyor suan onemli olanda o zaten...
Dr da demis normal diye kasik agrilarina oluyor onlar gecicek zaman zaman olucak...
Dr ne derse onu yap suan onemli olan senin bebegin ben esimi gonderdim sonucta ailesi var orda gitti gezdi gordu geldi ben gidemiyorum diye ona engel olmadim.. benim annem bakiyordu zaten bana git aileni gor dedim sonucta memleketi ailesi ozlem duyuyor...
Bhcg artisi 2 gunde 2 ye katlamali egerki katlamiyorsa o gebeligin yolunda gitmedigini gosterir taki kese gorunup kalp atisi alinana kadar bhcg artisi gebeligin gidisati hakkinda fikir verir... Zaten daha sonra kese olcumleri kalp atisi Bebegin bastan popoya olcumleri Bebegin gelisimi hakkinda boogie verir ozaman bhcg ye bakmaya gerek duymaz Dr un... Suan bhcg artisiyla takip ediyor artisin iyimi diye... Cunku kese bellibir seviyede gorunuyor bhcg 2000 ve uzerindeyken...
Saglikli bir gebelik diliyorum sana Insallah sag salim kucagina alacagin gunlerde gelicek...
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah tutmuştur.bakalım sabredip görcez :)
Bugün çatlatma iğnemden sonraki 15. gün. Test yapsam çıkar mı acaba? doktorum 31 ine kadar bekleyelim dedi ama çok merak ediyorm. Kasıklarım ve belimde de çok ağrı var birkaç gündür.
Canim gitsende sakin is guc yapayim deme anlat durumunu sonucta seni anlamalari lazim... Tabi Dr unu dinle Kesinlikle o git derse git ordada yorulma oldu bi lekelenme basladi kahve kirmizi hemen yat progestani ihmaletme bol su ic ..saoll canımmm öyle evet ben gidemezsem eşim kendi gitsin napıyımmm.. ama buradad kimsem yokki yalnız başımaa((( uçakla gidicezz gitsem bile yatarım devamlı napıyım.... yarından sonra tekrar gidicemm ... canım bu sefer kan vermene gerek yokk dedii... daha hiç kimseye söylemedim annem bile bilmiyoo... kese görünsün kalp atışı duyulsun öyle söylücem inşallahhh....... mesela dün hiçç kasık ağrım yoktu turp gibiydim bugün gene başladı,, karnımda ağrıyoo... çok değişik bişeymiş bu hamilelikk.... inşallah sende bende sağsalim alırız bebişleri kucağımıza... ve buradaki tümmm arkadaşlarımmm sizler içindee rabbim bi açık kapı bıraksınn.. kul ister mevlammm verir istemekle doymaz kulll... rabbimize sığınalım...
Bugün çatlatma iğnemden sonraki 15. gün. Test yapsam çıkar mı acaba? doktorum 31 ine kadar bekleyelim dedi ama çok merak ediyorm. Kasıklarım ve belimde de çok ağrı var birkaç gündür.
sendemi ilk bebek için uğraşıyon_?bide ne zamandır olmuyo_?
Canim gitsende sakin is guc yapayim deme anlat durumunu sonucta seni anlamalari lazim... Tabi Dr unu dinle Kesinlikle o git derse git ordada yorulma oldu bi lekelenme basladi kahve kirmizi hemen yat progestani ihmaletme bol su ic ..
O agrilarin olacak zaman zaman 3 ile 6 ay arasi en rahat donemdir ondan sonrada farkli agrilar baslayacak bebegunin hareketlerini hissedince hepsi viz gelicek sana..
Aminnn canim ins sag salim kucaklariz bebislerimizi...
Burada bizimgibi ugrasan arkadaslarada rabbim en kisa zamanda nasip eder Insallah...
Ben ilk oglumda 5 ay gonapene kullandim. Simdikinde 6 ay klomen kullandim 6. Aydaki gebeligim dusukle sonlandi ilk oglumdan oncede var bir dusuk en sonda asilamayida tecrube ettim uzun sure ugrastim ama yilmadim olacagina inancimi yitirmedim sizlerde yitirmeyin...
evet ilk bebek için uğraşıyorum. benim biraz karışık 16 aylık evliyim ama baştan korunduk, sonra kistlerim için 2 ay korunduk, iltihap tedavisi için 2 ay gitti falan derken kesintisiz yaklaşık 7-8 aydır korunmuyoruz. sen?
ay keske bu ay tutsa sabredemiyorumki...10 gün var bat a en erken ne zaman belli olurki
14.gün yaparsın canım.10 günden sonra sonuç belli olur diyorlar ama sabırlı olmakta fayda var 14 gün bekle inşallah pozitiftir.
ben olsam coktan yapmıştım testi
selamlar herkese...
dün 11. günümdü kontrolum vardı yumoşlar bir sürü olmuş fakat 2 tanesi 10 mm lerdeydi... :44:
geçen ay 10. günde 5 tane yumoş vardı ve de biri 18mm biride 20 mm ydi... :44:
niye böyle oluyo acaba... çarşamba yani yarın yine kontrolum var.
dr 18. veya 20. güne kadar büyümelerini takip edicez dedi...
umudum olmalı mı bilmiyorum. 16- 17 aydır uğraşıyorum... keyifsizim anlayacağınız....
Selam..
Dün akşam hafiften pembemsi akıntılar başlayınca test yapmak da hiiç işime gelmedi sabah.. Bu ay da bişey yok gibi görünüyor, 1-2 güne başlar regl sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?