Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Merhaba kızlar bende bugun basladım klomene :) doktorum adetten 5.ve 9 . günleri arası kullan dedi fkt ben bugun adetin 7.günündeyim artık 7.ve 10.gun kullanıcam. umarım işe yarar :) inşallah hepimiz bebişlerimize kavusmanın sevinciyle günlerce uyumayız nasıl dua ama

saoll canımmm öyle evet ben gidemezsem eşim kendi gitsin napıyımmm.. ama buradad kimsem yokki yalnız başımaa ((( uçakla gidicezz gitsem bile yatarım devamlı napıyım.... yarından sonra tekrar gidicemm ... canım bu sefer kan vermene gerek yokk dedii... daha hiç kimseye söylemedim annem bile bilmiyoo... kese görünsün kalp atışı duyulsun öyle söylücem inşallahhh....... mesela dün hiçç kasık ağrım yoktu turp gibiydim bugün gene başladı,, karnımda ağrıyoo... çok değişik bişeymiş bu hamilelikk.... inşallah sende bende sağsalim alırız bebişleri kucağımıza... ve buradaki tümmm arkadaşlarımmm sizler içindee rabbim bi açık kapı bıraksınn.. kul ister mevlammm verir istemekle doymaz kulll... rabbimize sığınalım...

Canim gitsende sakin is guc yapayim deme anlat durumunu sonucta seni anlamalari lazim... Tabi Dr unu dinle Kesinlikle o git derse git ordada yorulma oldu bi lekelenme basladi kahve kirmizi hemen yat progestani ihmaletme bol su ic ..
O agrilarin olacak zaman zaman 3 ile 6 ay arasi en rahat donemdir ondan sonrada farkli agrilar baslayacak bebegunin hareketlerini hissedince hepsi viz gelicek sana..
Aminnn canim ins sag salim kucaklariz bebislerimizi...
Burada bizimgibi ugrasan arkadaslarada rabbim en kisa zamanda nasip eder Insallah...
Ben ilk oglumda 5 ay gonapene kullandim. Simdikinde 6 ay klomen kullandim 6. Aydaki gebeligim dusukle sonlandi ilk oglumdan oncede var bir dusuk en sonda asilamayida tecrube ettim uzun sure ugrastim ama yilmadim olacagina inancimi yitirmedim sizlerde yitirmeyin...

Bugün çatlatma iğnemden sonraki 15. gün. Test yapsam çıkar mı acaba? doktorum 31 ine kadar bekleyelim dedi ama çok merak ediyorm. Kasıklarım ve belimde de çok ağrı var birkaç gündür.

Bel agrisi kasik agrisi adet belirtisi olacagi gibi gebelik belirtiside olabilir... Bunlara ek mide yanmasi agizda demir tadi goguslerde hassasiyet goguslerde yesil belirgin damarlar istahta artis yada azalma gibi bazi belirtilerde varsa hamile olabilirsin.. zaten bugun 15. Gun olmus bence yarin bir test yapin silikte ciksa hamilelik var demektir...

Son düzenleme:
sendemi ilk bebek için uğraşıyon_?bide ne zamandır olmuyo_?

evet ilk bebek için uğraşıyorum. benim biraz karışık 16 aylık evliyim ama baştan korunduk, sonra kistlerim için 2 ay korunduk, iltihap tedavisi için 2 ay gitti falan derken kesintisiz yaklaşık 7-8 aydır korunmuyoruz. sen?

canımmm sen bana çokk yardımcınn olduunnn saolasınnn ... dediğin gibi gitsemdee hiçbişeye kendimi yormayı düşünmüyorum.. şun beynim sadecee keseye odaklı bide kalp atışınaaa.. hamilelikte illaki zorluklar olacakk dilerim o zorlukları sağlıklı bebekler içinn çekiyoruzdurrrr... yardımın için fikirlerin için çok teşekkür ederimm... senn çok güzel bi örneksin benceee... bu arada progestanı zaten hiç ihmal etmiyorum...

ben evleneli 4 yıl bitti işte 2 yıl korundum 2 yıldırda korunmuyorum ama olmuyor doktora gittim eşimde birşey yok çok şükür ama benim yumurta tembelliğim varmış bide çatlamıyomuş 2 ay klomen kullandım olmadı bu ayda klomen+çatlatma iğnesi denencek bakalım hayırlı sonuçlar alırız hepimiz inşallah.

14.gün yaparsın canım.10 günden sonra sonuç belli olur diyorlar ama sabırlı olmakta fayda var 14 gün bekle inşallah pozitiftir.

ben dayanamadım dün yaptım tabişki negatif bu kadar erken olsada cıkmıcanı biliyordum ama dayanamadım. hafta sonu bida yapıcam sanırım varsa o zaman cıkar

selamlar herkese...

dün 11. günümdü kontrolum vardı yumoşlar bir sürü olmuş fakat 2 tanesi 10 mm lerdeydi... :44:

geçen ay 10. günde 5 tane yumoş vardı ve de biri 18mm biride 20 mm ydi... :44:

niye böyle oluyo acaba... çarşamba yani yarın yine kontrolum var.

dr 18. veya 20. güne kadar büyümelerini takip edicez dedi...

umudum olmalı mı bilmiyorum. 16- 17 aydır uğraşıyorum... keyifsizim anlayacağınız....

selamm bende aynı dertten muzdaribimm..olmuyor ocaktan beri yok hormonuydu kistiydi derken 1 yıl 8 aylık evliliğimde hiç korunmamıza rağmen hala olmadı bebeğim..kistim var die nisanda gebelik önleyici hap kullandım o aydan sonra doğru dürüst adet bile olmadım ertesi ay kist gitti diye gonaf ye başlattı dr..o ayda olmadı..2 ay ara verdim temmuzda gittim levatrion ilaç kullanıyordum bıraktım 15 gün bilinçsizce..hormon seviyem çok yükseldi..tekrar kullandım normale döndü..drum klomen ardından duphaston verdi..bugünü müthiş bir sabırsızlık ve umutla bekledim..olmadı..olmuyor...ümidim ümitsizliğim..kafam allak bullak..istedikçe uzaklaşıyorum..aklımdan istesemde çıkmıyor..ağlamak nedir bilmezdim..gözümün yaşı kurumaz oldu..biri bişi dese en küçük ümit bile beni yere göğe sığdırmıyor..çok bunaldım..klomende duphastonda işe yaramadı..

canım aydan aya farkediyo gerçekten benimde geçen aykiyle bu ay farklı çıktı.inşallah uygun boyuta gelirde hemen çatlatma iğneni olursun stres olma sakın

Selam..

Dün akşam hafiften pembemsi akıntılar başlayınca test yapmak da hiiç işime gelmedi sabah.. Bu ay da bişey yok gibi görünüyor, 1-2 güne başlar regl sanırım.

canım ya napalım yine umut etmekten başka şansımız yok..inşallah olucak yakında olumlu düşünmeye çalış

arkadaşlar adetimin 13.gününde iki yumurtam oldu 18 mm ve 13 mm aynı gün çatlatma iğnemi oldum. ertesi günü yani 14. günümde büyük olan 21 mm olmuş diğerini kaç oldu dr ne demişti hatırlayamıyorum .sizce 13 mm olan 36 saatte ne kadar büyümüştür ve çatlamışmıdır? sevgilerr..

iyi geceler hanımlar 2 aydır yoktum tatil bitti evime döndüm varmı gebe kalan ben yokken inşallah herkes gebe kalmıştır

ben bol bol hamile haberi alıp darısı senin başına tarzı cümlelerle bitirdim yazımı ve ara vermiştim çalışmalara şimdi kaldığım yerden devam edicem bakalım gelecek günler ne gösterecek bize..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…