Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

.
dua herşeyin başı gerçektende. bende bu ay dsitede bi arkadaş yapmışya 40 kişye meryem süresi okutucam. başka birçok şey buldum omları yapıcam 7 kişiye 1 elmaya ibrahim süresinin bazı ayetleri var onları oktucam. knedimde tesbihker var bu sıkı çalışıcam. tabi tedaviyede devam. belkşbu ay tutar

nasıl veriyosun canım 1 ayda 4 kilo valla banada smyle verim bende kşlo vermek de iyi geliyo bebek olayında. gerçekten yaz belki verebilirim bende.

canlarım sonuç değerim 85.yani hamileyiiiiimmmm

cnm,ALLAH analı babalı bir şekilde kucağa almayı ve büyütmeyi nasip etsin İNŞAALLAH.....bende arkadaşlara katılıyorum bende çok sevindim burda aldığımız her hamilelik haberi size mutluluk kattığı gibi bizede umut veriyor.RABBİM isteyen ve bekleyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin.

canım bu diyet prof dr metin özatanın(endokrinoloji ve metabolizma uzmanı) naturel zayıflama kitabından. özellikle pko tiroid insülin diabet problemleri yaşayanlar için..karbonhidrat oldukça azltılmış. ve gerçekten işe yarıyor..ben ayda 4 verdim..bu ay hamile olmazsam devam bir 4 daha gider diyorum..

1200 kalorilik Glisemik İndeks Diyeti

KahvaltıÖnce bir bardak ılık su için
Şekersiz çay
1 dilim yağsız beyaz peynir
3 yemek kaşığı yulaf ezmesi (1 çay bardağı süt ile)
Domates, salatalık (dilediğiniz miktarda)

Ara öğün1 meyve veya 3 adet kepekli bisküvi

Öğlen2 yumurta büyüklüğünde tavuk veya hindi eti
2 dilim tam tahıl ekmeği
2-3 adet salatalık
1 domates
1 su bardağı ayran

Ara öğün1 meyve

Akşam1 kepçe sebze çorbası
2 köfte
3 yemek kaşığı etsiz baklagil yemeği
1 tabak salata
1 dilim tam tahıl ekmeği

Ara öğün1 meyve1 su bardağı süt

kızlar cevap bekliyorum sizden yok mu bi bilginizzzz

kızlar cevap bekliyorum sizden yok mu bi bilginizzzz

hamilelik belirtsi olabilir tabi,ama adetin beklemekten başka yapacak birşey yok... adet belirtileri hamilelik belirtileriyle karıştırılan br şey sonuçta.. Allah gönlüne göre versin..

kızlar bugun gıttım doktora adetın 2.gunu dıye baktı ultrasonda bı daha klomen verecektı tatıle gıdecegımızı soyledm ozmn bu ay ara verelım dedı moralım okdr bozukkı herseye aglıyorum doktorun odasında başladım aglamaya gelene kdr:85: ıyı oldu ama bölesı gıtmek ıstemıyordum ztn doktora falan bundan sonrada gıtmem bakalım 3-5 ay böle deneyelım Allahtan ümit kesilmez

moralini bozma canım, maalesef bizim istediğimiz gibi gitmiyor her zaman işler. İnşallah bir gün bizde bebişlerimizi alacağız kucağımıza. Kendini tekrar hazır hissedince başlarsın tedavine yada dediğin gibi belki de kendiliğinden olur bu arada. Bende doktorumu değiştiriyorum bu ay. Üniv. hastanesinin tüp bebek merkezine gidiyorum yarın için randevu aldım. Bu ay boş geçebilir belki doktorum ne diyeceğine bağlı. İnşallah güzel haberler alacağız yakında.

kızlar bu ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra kendini yorgun bitkin uyku dolu hissediyomuydunuz? ben sanki dünyadan bezmişim gibi dolaşıom 3 gündür. çok acayip yorgun hissediyorum kendimi

inşallah cnm inşallah hepimiz güzel haberler alırız.. güçlü bi insan değilim o yuzden normal ınsnalara göre katkat daha fazla etkılenıyorum en ıyısımı dedım tedavı falan sana gore deıl zaten stres pimpirikli bı tipim iyice oluyorum yanıı.. bırakıyoruz artık akısına inş bu şekılde olcak ınanıyorum kafaya ne kdr takarsak o kadr olmuyo...
sen nıye degıştırıyorsun doktorunu tup bebek yontemınemı gececeksınız? yoksa ilaçla devammı

canım ben de hamileyim çok şükür.beni de listeye ekleyebilirsin.haftasonu keseyi gördk.hepinize dua ediyorum.Rabbim nasib etsin herkese inşallah

canım sıkma canını bu kadar allahım dermansız dert vermesin hemen olacak die birşey yok kimileri senelerce uğraşıyor zamanı var demekki herkesin bir doğurganlık yaşı vardır canım allah hakkımızda hayırlısını versin inşaallah bu kadar kafaya takarsan kendine zarar verirsin sen iyi olursan oda gelir merak etme

kızlar bu ovitrelle çatlatma iğnesinden sonra kendini yorgun bitkin uyku dolu hissediyomuydunuz? ben sanki dünyadan bezmişim gibi dolaşıom 3 gündür. çok acayip yorgun hissediyorum kendimi

bende öyle bir etkisi olmadı tabi kişiden kişiye göre değişiyordur sen ne zaman yaptırdın kaç günün var

öyle canım cok haklısın inş iyi olcam keşke bu hamıle kalma isteğimi unutsamda bıde baksam hamıle kalmışım:76: hakkımızda hayırlısı olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…