teşekkür ederim canım.ben serophene kullanmıştım.inşallah hayırlısıyla gelir bebiş.bütün arkadaşlar sıra sıra o güzel listeye geçer inşallah.hepinize dua ediyorum
Hoş geldin sefalar getirdin Kuzuuumm. Kız kırcem bacaklarını artık haaa. Daha sık gel artııık. Üzlüyom beee.umutlummmmm nasılsın
ben geldım ugrayamıodum bayadır
sultan gelmıs :))
Sağolasın canııım. Amiin inşallahh herkesin gönlündeki muradı versin Rabbim.teşekkür ederim canım.ben serophene kullanmıştım.inşallah hayırlısıyla gelir bebiş.bütün arkadaşlar sıra sıra o güzel listeye geçer inşallah.hepinize dua ediyorum
merhaba arkadaşlarrr ben bu ay 3.kez klomen kullandım.3 aydan once adet olmak ıcın ılac ıcerdım fakat klomen kullandıgımdan beri düzenli her ay 1 gün gecıkmeyle adet oluyorum.4 ay klomene dewam etmemı söledı dr.um kalmazsam hamiş,aşılama olacağını soyledı.her ay duzene gırmıstı adetım 3 aydır fakat bu ay gecıkmesıyle bırlıkte pazar günü olması gerekıyordu.3 gun gectı ama adet sancıları war sag yumurtalık,kasık,karın ağrısı war,gögüs uçlarımda da acı war.ama hastalanmıyorum arada da iğne gibi ağrılar batıyor.acaba hamıle mıyım????:97::97:
ayrıca benım dr catlatma ıgnesı fılan karıstırmadı adet olmak ıcın pone ıle bıten bır ılac werdı yuvarlak tablet...ama onu 2 ay ıctım adetım klomene baslayınca duzene girdi.içmıyorum artık.ama çatlatma iğnesi fılan wermedı normalde takmıyorum ıyı degıl fakat boyle belırtıler olunca takıyorum adteım 3 aydır duzenlıydı bu ay 3 gun gectı klomenın de 3 ay inşallah olur yaaa özel dualar buldum bunun ıcın her dua kapıları acar fakat ewlat ısteme duası buldu arkadasım onu okuyorum...
merhaba arkadaşlarrr ben bu ay 3.kez klomen kullandım.3 aydan once adet olmak ıcın ılac ıcerdım fakat klomen kullandıgımdan beri düzenli her ay 1 gün gecıkmeyle adet oluyorum.4 ay klomene dewam etmemı söledı dr.um kalmazsam hamiş,aşılama olacağını soyledı.her ay duzene gırmıstı adetım 3 aydır fakat bu ay gecıkmesıyle bırlıkte pazar günü olması gerekıyordu.3 gun gectı ama adet sancıları war sag yumurtalık,kasık,karın ağrısı war,gögüs uçlarımda da acı war.ama hastalanmıyorum arada da iğne gibi ağrılar batıyor.acaba hamıle mıyım????:97::97:
ayrıca benım dr catlatma ıgnesı fılan karıstırmadı adet olmak ıcın pone ıle bıten bır ılac werdı yuvarlak tablet...ama onu 2 ay ıctım adetım klomene baslayınca duzene girdi.içmıyorum artık.ama çatlatma iğnesi fılan wermedı normalde takmıyorum ıyı degıl fakat boyle belırtıler olunca takıyorum adteım 3 aydır duzenlıydı bu ay 3 gun gectı klomenın de 3 ay inşallah olur yaaa özel dualar buldum bunun ıcın her dua kapıları acar fakat ewlat ısteme duası buldu arkadasım onu okuyorum...
yapacağım tabii ki sabırsızlanıyoruz fakat daha sağlıklı bir sonuç için bekliyorum.perşembe günü yapacağım.kısmet hem adetımden 4 gün geçmiş olacak.testlerım hazır bekliyorum=))))eşim de benden fazla ıstıyor dua edın kızlar HEPINIZE HAYIRLISINI DILIYORUM İNŞALLAH ALLAH KALBINIZE GÖRE WERIR CANLAR!!!
benim başım çok dönüyo progestandan mı çatlatma iğnesinden mi yoksa gebeliktenmi:) çatlatma iğnesi geçen perşembe yaptırdım adetime bugün itibarıyla 7 gün kaldıbelirti mi bilmiyorum ama bugün cok basım döndü,tansiyonum düstü galiba diğer aylar hiç böle bişi yasamamıstım belirtilere takılmamak gerek ama cok belirgin bu yazdıklarım neyse hayırlısı .var mı bas dönmesi yasayan:44:
nasıl yani çatlatma iğnesine göree anlamadımmm iğneden belli bi gü nsonra mı adet olcazz.
yarın yapacaktım fakat dayanamadım eşimi işe kaldırmak için uyandığımda test yaptım silik te olsa 2 çizgi var=)))) ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN benı de listeye ekleyin artık=) ALLAHIM her isteyene versin inşaallah.beklemek çok zor ama hep hayırlısını dileyin bazen üzülsem de ''ALLAH'IM AFFET SEN NE ZAMAN UYGUN GÖRÜYORSAN O ZAMAN VER YARABBİM'' diyerek dua ettim.tedavinin yanısıra çok dua lazım.bu arada kızlar bardak vurdurmuştum bu ay ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama zararı yok.denemek de fayda war=) öpüyorum hepiniziiii...
eeşime söylemedim.akşama geldiğinde süpriz olacak inşallah=)
belirti mi bilmiyorum ama bugün cok basım döndü,tansiyonum düstü galiba diğer aylar hiç böle bişi yasamamıstım belirtilere takılmamak gerek ama cok belirgin bu yazdıklarım neyse hayırlısı .var mı bas dönmesi yasayan:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?