Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

umutlummmmm nasılsın
ben geldım ugrayamıodum bayadır
sultan gelmıs :))
Hoş geldin sefalar getirdin Kuzuuumm. Kız kırcem bacaklarını artık haaa. Daha sık gel artııık. Üzlüyom beee.

teşekkür ederim canım.ben serophene kullanmıştım.inşallah hayırlısıyla gelir bebiş.bütün arkadaşlar sıra sıra o güzel listeye geçer inşallah.hepinize dua ediyorum
Sağolasın canııım. Amiin inşallahh herkesin gönlündeki muradı versin Rabbim.

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ......................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... ..................
132.AYSİMA04...................................... .......................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ........................
134.ECEİREMNUR.................................... ....................
135.BETUS19....................................... ..........................serophene
136.MASAL07....................................... ..........................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .......................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ .............................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. .......................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... ................................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... ...........................
142.EXORCİST_TREX................................. ............................serophene
143.SMALLANGEL.................................... ..............................AŞILAMA
144.MASAL800...................................... ...............................KLOMEN
145.KM0734........................................ .................................KLOMEN
146.FATMA0000..................................... ................................İLAÇSIZ
147.PRETTY9217.................................... ...............................SEROPHENE
148.BERRANUR...................................... ................................SEROPHENE

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

FATMA1986.................................14 OCAK
TARİORONAR................................14 OCAK
BELGİSEL.....................................14 OCAK
AKTASOZLEM................................19 OCAK
PAPATYA_020...............................20 OCAK
EMRİVAKİ.....................................25 OCAK
FİLİZİM........................................26 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
EDANURLU....................................28 OCAK
TİİN............................................31 OCAK
CİMEKA........................................31 OCAK

...................................ŞUBAT AYI LİSTEMİZ..............................

HULYA_41....................................1 ŞUBAT
BALKOPUKNURS.............................1 ŞUBAT
TWEETY25...................................2 ŞUBAT
MELEK04......................................3 ŞUBAT
KEKULA........................................3 ŞUBAT
BETERAY......................................3 ŞUBAT
TOOBE.........................................4 ŞUBAT
EMELL06.......................................4 ŞUBAT
ESEMOS...................................... 5 ŞUBAT
UMUTLU22....................................5 ŞUBAT
HAYKOLİK.....................................5 ŞUBAT
GİDA_PİNAR..................................8 ŞUBAT
BONBONSEKERİM............................9 ŞUBAT
CESU...........................................9 ŞUBAT
NURUN........................................11 ŞUBAT
İLKNURR1984....................... .......12 ŞUBAT
SEVDE1......................................13 ŞUBAT
ÖZLEMNİSANDOĞAN......................15 ŞUBAT
G.ERKL.......................................16 ŞUBAT
KİDY..........................................17 ŞUBAT
ELFİDA1789.................................17 ŞUBAT

...................................MART AYI LİSTEMİZ..............................

SERSELO.....................................1 MART

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

umutlum benım yeni adet tarıhım 22 şubat yıne boş olcak ama yınede ekle sen benı lısteye aşılama yaptırdım tutmadı bu ay dınlenmeye ayırdı doktor inş martta yuzum guler

arkadaşlar benide 10 şubata yazarmısınız.bu ay ilk defa klomen kullandım ve dün çatlama iğnei vuruldum.Bakalım hayırlısı.Rabbim her isteyene sağlıklı,hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bu ay reglimi gördüm ve 3. kere klomen kullanıyorum. Bu ay duruma göre aşılama yapılabilir yarın dr. a gideceğim ve o karar verecek. Bir sonraki reglim 11 şubat. Beni listede 11 şubata alabilirsiniz. İnşallah aşılama olursa tutar aksi halde tedaviye ara vermeyi düşünüyorum çünkü bu klomenin yan etkilerinden korkuyorum artık.

s.a. kader arkadaşlarım burdan görmüştüm bazı arkadaşlar meryem süresi okutmuşlar 40 tane 36 kişiye verdim 4 kişi kaldı acaba burda kuran okumasını blipte bana meryem süresi okuyacak arkadaşlar olurmu? çok sevinirim olursa.

merhaba arkadaşlarrr ben bu ay 3.kez klomen kullandım.3 aydan once adet olmak ıcın ılac ıcerdım fakat klomen kullandıgımdan beri düzenli her ay 1 gün gecıkmeyle adet oluyorum.4 ay klomene dewam etmemı söledı dr.um kalmazsam hamiş,aşılama olacağını soyledı.her ay duzene gırmıstı adetım 3 aydır fakat bu ay gecıkmesıyle bırlıkte pazar günü olması gerekıyordu.3 gun gectı ama adet sancıları war sag yumurtalık,kasık,karın ağrısı war,gögüs uçlarımda da acı war.ama hastalanmıyorum arada da iğne gibi ağrılar batıyor.acaba hamıle mıyım????:97::97:

ayrıca benım dr catlatma ıgnesı fılan karıstırmadı adet olmak ıcın pone ıle bıten bır ılac werdı yuvarlak tablet...ama onu 2 ay ıctım adetım klomene baslayınca duzene girdi.içmıyorum artık.ama çatlatma iğnesi fılan wermedı normalde takmıyorum ıyı degıl fakat boyle belırtıler olunca takıyorum adteım 3 aydır duzenlıydı bu ay 3 gun gectı klomenın de 3 ay inşallah olur yaaa özel dualar buldum bunun ıcın her dua kapıları acar fakat ewlat ısteme duası buldu arkadasım onu okuyorum...

Son düzenleme:

ben 6 aya başladım klomenle benim adetim çok düzensizdi ve suan her ay aynı günde geliyor çok düzenli hiç gecikme olmadı senin düzenleyip sonra geciktiyse muhtemelen gebelik olabilir test yapmadın mı ama kendini çok kaptırma inşallah hamilesindir...

canım teşekkür ederim yanıtsız bırakmadığın için evet benım de oyleydı duzene gırmıstı.süreklı bır agrım war hastalanacakmışım gibi. diğer arkadaşlar gibi catlatma iğnesı olmadım hiç dr um gerek yok klomen kullanırken dedı.perşembe yapmayı düşünüyorum test bıraz geçsin diye.ümitlenmıyorum negatif cıkınca kotu oluyorum çünkü.ama çok istiyoruzz =(

belirti mi bilmiyorum ama bugün cok basım döndü,tansiyonum düstü galiba diğer aylar hiç böle bişi yasamamıstım belirtilere takılmamak gerek ama cok belirgin bu yazdıklarım neyse hayırlısı .var mı bas dönmesi yasayan:44:

Bir test yapsana canım belki de hamilesindir.

yapacağım tabii ki sabırsızlanıyoruz fakat daha sağlıklı bir sonuç için bekliyorum.perşembe günü yapacağım.kısmet hem adetımden 4 gün geçmiş olacak.testlerım hazır bekliyorum=))))eşim de benden fazla ıstıyor dua edın kızlar HEPINIZE HAYIRLISINI DILIYORUM İNŞALLAH ALLAH KALBINIZE GÖRE WERIR CANLAR!!!

inş. sende hayırlı haberlerini verirsin burdan. 4.olabilecekmisin bakalım :)))

benim başım çok dönüyo progestandan mı çatlatma iğnesinden mi yoksa gebeliktenmi:) çatlatma iğnesi geçen perşembe yaptırdım adetime bugün itibarıyla 7 gün kaldı

yarın yapacaktım fakat dayanamadım eşimi işe kaldırmak için uyandığımda test yaptım silik te olsa 2 çizgi var=)))) ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN benı de listeye ekleyin artık=) ALLAHIM her isteyene versin inşaallah.beklemek çok zor ama hep hayırlısını dileyin bazen üzülsem de ''ALLAH'IM AFFET SEN NE ZAMAN UYGUN GÖRÜYORSAN O ZAMAN VER YARABBİM'' diyerek dua ettim.tedavinin yanısıra çok dua lazım.bu arada kızlar bardak vurdurmuştum bu ay ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama zararı yok.denemek de fayda war=) öpüyorum hepiniziiii...
eeşime söylemedim.akşama geldiğinde süpriz olacak inşallah=)

nasıl yani çatlatma iğnesine göree anlamadımmm iğneden belli bi gü nsonra mı adet olcazz.

canım burda öğrendim ben de.. yani şimdi şöyle normalde çatlatma iğnesini 14. 15. gün falan vuruluyorsun bir 14 15 gün sonra adet oluyorsun zaten normal adetin o güne denk geliyor çatlatma iğnesiyle bu anlamda alakası yok fakat benim iğnem,yanılmıyorsam 21.gün mü neydi vuruldu hatta 23. gün de olabilir. yani bu anlamda ister istemez adetim tarih değişti gibi. bir de doktor sitesine bir bayan sormuş orda doktorun cevabında iğneye göre yeni tarihiniz şu demiş ve iğneden sonraki 14. günü söylemiş.ben de ona göre tarihimi değiştirdm. yoksa normal tarihim 24 ocaktı.. doktorum adetin geçerse gel dedi ama şu tarihte olacakjsın gibi de bişey demedi. ben p.tesiyi bekliyorum. ama adetim belirtilerni göstermeye başladı gibi..

hadi bakalım inşallah hamilesindir. şimdi kan testne kaldı iş. bugün gidersin değil mi?? inşallah güzel haberlerle dön. dediğim gibi zincir kırıldı galiba. bundan sonra patır patır sökülecek liste..hep öyle olmuş geçmişi okuyunca gördüm bir ara durmuş sonra b,r hamile çıkmış peşinden 4 5 kişi..gelsin hayırlı haberler...

canım inş bunlar gebelik belirtileridir ama sen adetinden önce test yapma.burada biri vardı adını hatırlayamadım. bayan hamile kan testleri baya yüksek ama hala idrarda tek çizgi görüyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…