kuzucum merhaba canım ne kadar kaldı doguma bıde cınsıyetı bellı oldumu en son kız dıe bılıodum amaslm kızlar iyi aksamlar bnde bu topıcın eskılerındenım belkı cogunuz benı tanımıosunuzdur ama tanıyanlarda var bayadr gelemedım buraya ..
Allahım hepımıze gönlundekı versın saglıklı hayırlı evlatlar nasıp etsın inşşşş
bol hamışlı ay olsun inşşş
günaydın bayanlar.. kırmızı kartsız güzel bir gün dliyorum.. listedeki adet olmayı bekle(me)yen arkadaşları merak ediyorum.. noldunuz kızlar haber yok mu??
ALLAH'A ŞÜKÜR KESİNLEŞTİ ...BEBĞİMİZ YOLDA DR UM KAN TESTİ RAPORUMA BAKTI TEBRİK EDERİM DEDİ=)NE KADARLIK OLDUĞU ULTRASONDA BELLİ OLACAKMIŞ.HAFTAYA CUMA BEBİŞİMİ GÖRMEYE GİDECEĞİZ BABASIYLA.ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLH=)))
öncelkle tedavn hayırlı olsun.. umarım hayırlı ve sağlıklı bir evladın olur..cinsel ilişki özellikle verimli dönemlerde 2 günde bir olması şansını arttırır.hatta veriml dönemler dışında da beklememek gerek.sanıyorum ondan sonra da dua etmek gerek:) folik asit kullanımaya başladın mı??
ALLAH'A ŞÜKÜR KESİNLEŞTİ ...BEBĞİMİZ YOLDA DR UM KAN TESTİ RAPORUMA BAKTI TEBRİK EDERİM DEDİ=)NE KADARLIK OLDUĞU ULTRASONDA BELLİ OLACAKMIŞ.HAFTAYA CUMA BEBİŞİMİ GÖRMEYE GİDECEĞİZ BABASIYLA.ALLAH İSTEYEN HERKESE VERSİN İNŞALLH=))):66 :
çooook sevindm.. hayırlısıyla kucağınıza da alırsınız inşallah.. bizi unutma:) dua et. sen 2 canlısın unutma:)
cimeka sen ne zaman gidiceksin dra yada test yapıcaksın.perşembeyi bekliyorum diyordun galiba. bugün yaptınmı haber ver...
cvbın ve iyi dileklerin için teşekkürler canım... cinsel ilişkiyi her gün yapsak şansı artırır mıyız, düşürür müyüz acaba? folik asiti belki 6 aydır kullanıyorum ama bebek gelmediği için boşa gidio
canım senin belirtilerin nelerdi bende serophene kullandım bu ay iğneden sonra 11. günüm bugün
canım adet günüm yaklaştıkça kasıklarımda batmalar olmaya başlamıştı.birden ayağa kalkınca falan batıveriyordu.onun haricinde anlaşılır bi belirti yoktu.mide bulantım falan olmadı.hala da olmuyo.sana da inşallah şifa olur ilacın.hayırlısıyla bebişine kavuşursun
arkadaşlar bugün iğneden sonra 13. günüm idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ben çatlatma iğnesinden 4 gün sonra falanda idrar testi yapmıştım o iğnenin etkisiyle çıkmıştı hala iğnenin etkisi devam ediyor olabilir i sizce 13. gün bugün iğneden sonra
inşallah hamilesindir.. bugün benim 12. günüm iğneden sonraki.. ve ben pazartesi direk kan testi yaptıracağım hem 16.gün olsun garanti olsun hem de pek idrar testlerine güvenmiyorum..bence sen de cumartesi yaptır veya pazar pazartesi.
cimekanın dediği gibi az daha bekleyin ve adet gününüzün geçmesi sevincini çift çisgi sevincini yada kantesti sevincini doyasıya yaşayın. erkenden yaptırığ kafanız bulanmasın. olursanız zaten adet olucaksınız olmazsanızda çok büyük sevinç olur.iğnenin etkisimi diye düşünmesem şimdi gidip yaptıracağım testi ama korkuyorum bugün kasıklarımda acayip batmalar var özellikle bugün çok rahatsız etti bende bi test yapayım dedim işte ikinci çizgi silik ama iğnenin etkisimi bilmiyorum seninle bi fark yok aramızda tarihler yakın yani umarım hamileyizdir
cimekanın dediği gibi az daha bekleyin ve adet gününüzün geçmesi sevincini çift çisgi sevincini yada kantesti sevincini doyasıya yaşayın. erkenden yaptırığ kafanız bulanmasın. olursanız zaten adet olucaksınız olmazsanızda çok büyük sevinç olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?