bu soruma cevap verebilecek birileri yok mu
kızlar benide listeye ekleyin test yapma tarihim 10 şubat. klomen ve çatlatma iğnesi kullandım
hamile arkadaşlar siz hiç ateşinizi ölçtünüz mü yani diğer başlıklarda bi arkadaş vardı adetten itibaren ateşini ölçmüş başlarda 36 larda son dönemlerde 37 lerde ve 25. gün test yapmış pozitif çıkmış yani bugün bende baktım ateşime 36.4 adetime 5 gün var yani sonuç olarak ben şimdi hamile değil miyim
ay çok sevindim hayırlı olsun ogun 4 gun gecikti deyince bide düzenliydi deyince içimden kesin hamile dedim ama olabilir dedim olmassa üzülme diye adına çok sevindim bende 6 aydır deniyorum klomenle daha 6. ayımdayım biraz sabretmek gerek sanırım...AMİN CNM.şöyle söyliyim ben 1 yıl 3 aylık ewlıyım.ılk 2 ay dogal korunduk sonrasında ıse korunmadan olmadı bu zamana dek sabrettık.benım adetım bekarken duzensızdı 11 ay fılan gectıkten sonra dr a gıttık tüpler açıkmı dıye bakıldı rahım fılmı cekıldı yanı acık cıktı.tüp bebişe gerek yok dedı dr.um ılk 2 ay gerophone kullandım klomenı adet olunca kullanmamız gerekıyor ya sonrasında klomene başladım onla 2 aydır duzenlı adet oluyordum.fakat bu ay 4 gun gecıktı test yaptım cıktı 1 yıl 3 ay sonra geldi bebişimiz.ALLAH HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU İNŞALLAH...
birde folik asit kullanan var mı dr bana tavsiye etmem dedi.başka bi vitamin verdi?
slm kader arkadaşlarım ...
ben de bir pko lu olarak , klomen kullananlardanım.
benm hormonlar ve eşimin durumu ii olmasına rağmen yaklaşık 2 yıldır normal yoldan çocuksahibi olamadık. Ve geçen ay ilk defa yumurtlama ( klomen + ovitrelle) tedavisine başladık. İlkinde tutmadı. Bu ay 2. kez yine klomene başladım. 10 gün soora çatlatma iğnesi ve çalışmalardan sonra sonuçları bekliycez yine umutla. ( bu sefer de olmazsa doktorum HSG çekelim dedi)
Ancak siz tecrübeli olan arkadaşlarımdan bir isteğim var, bu süreçte olumlu sonuç ihtimalini artırabilmek için ne gibi ek yöntemler uygulamalıyım. Tavsiyeleriniz var mı?
Bu arada muhtemel adet tarihim 20 şubat. Beni de listeye eklerseniz çok sewinirim. Hepinize duacıyım.
Herkese günaydın arkadaşlar serapcım 2 gün izinliydim kerem ateşlendi grip de var bugün az da olsa iyi msn yi de açamıyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?