bu çatlatma ignesini ne zaman vuruyorlar..belli bir günü varmı..hep igneden sonra 14 gün bekliyorsunuz..o halde bu şu demek mi..14. gün igne vuruluyor?????
iğnenin etkisimi diye düşünmesem şimdi gidip yaptıracağım testi ama korkuyorum bugün kasıklarımda acayip batmalar var özellikle bugün çok rahatsız etti bende bi test yapayım dedim işte ikinci çizgi silik ama iğnenin etkisimi bilmiyorum seninle bi fark yok aramızda tarihler yakın yani umarım hamileyizdir
değişebiliyor ama genelde 14. gün büyümüş oluyor iğne oluyor dolayısıyla da bir 14 gün sonra adet zamanın gelmiş oluyor doğal olarak. ama benim adetimin gelmesi gereken tarih 24 ocak olmasına rağmen çatlatma iğnem adetimin 23.günü falan yapıldı yanlış değilsem,çünkü o zaman büyüdü yumurta..yani benim adetim de şaştı.. bu durumda hamile kalsam tarihlerim de şaşmış olacak...işte böyle..bu çatlatma ignesini ne zaman vuruyorlar..belli bir günü varmı..hep igneden sonra 14 gün bekliyorsunuz..o halde bu şu demek mi..14. gün igne vuruluyor?????
her bu listeyle karşılaştığım da sondaki duayı okuyorum şimdi yine okudum ve kendimi tutamadım ağladım ne olur beni yargılamayın kesinlikle isyan değil üzüntüden oda normal kalp yerine taş taşımıyoruz.....baksanıza listeye ismimi bile yazdıramıyorum çünki hayal kırıklığına uğramak istemiyorum çok uğradım hayal kırıklığına ,ama İNŞAALLAH olurki hamile kalırsam yazdırırım.buda benim için çok güzel bir hayal
Son adetim 29 aralık beklenen adet tarihim 26 ocak...Hala olmadım ama..Beklemek çok zor umutlanmakda istemiyorum sabah testyapsammı acaba?
üzüldüm canım yaaa
bende hala adet olmadım dün doktora gittim. cuma gününe kadar bekleyelim dedi tekrar bakalım kandan oan göre ilaç yazacağım dedi cumayı iple çekiyorum artık. hamile değilsemde adetimin gelmesini istiyorumm
iğnenin etkisimi diye düşünmesem şimdi gidip yaptıracağım testi ama korkuyorum bugün kasıklarımda acayip batmalar var özellikle bugün çok rahatsız etti bende bi test yapayım dedim işte ikinci çizgi silik ama iğnenin etkisimi bilmiyorum seninle bi fark yok aramızda tarihler yakın yani umarım hamileyizdir
Son adetim 29 aralık beklenen adet tarihim 26 ocak...Hala olmadım ama..Beklemek çok zor umutlanmakda istemiyorum sabah testyapsammı acaba?
benim bildiğm idrar testinde doğru sonuç en az bir haftalık adet gecikmesiyle çıkar..idrar testine de güvenmem.bence sen kan testine git yarın.. kesin çıkar.. inşallah hamilesindr..
Yok tatlımya ben 2 kere yaptım 2-3 gün geçince çıkıyor..(Ama kaybetmiştim bebeklerimi)
kuzucum merhaba canım ne kadar kaldı doguma bıde cınsıyetı bellı oldumu en son kız dıe bılıodum amabende hala tık yok
pozitifte doğru çıkıyor ama negatifte yanlış verebiliyor.. boşuna o stresi yaşama derim sen bilirsin..ben hamileyken negatf çıkmıştı ilk testim adetimin 3 günü.. yine de kan testiyle kesinleştireyim dedim baktım hamileyim..burada bir arkadaş var daha önce de söyledm bunu kızın kan değerleri baya yükseldiği halde idrarı hala negatf veriyordu..pozitif vereceğini bilsen tamam ama negatif çıksa yine tuhaf oluyor işte insan..
canım ya senin kasık batmaların aynen bendede oldu bugünoturup kalkarken nasıl batıyor çok rahatsız etti acısı çok oluyor. yarın doktorumu arayıp bunu sormak istiyorum. inşallah güzel haberler alırız hepbirlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?