Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Slm kızlar...
Günde bir adet klomen kullanan arkadaşlar ilacı sabah ya da akşam almak farkediyor mu acaba ?

bu çatlatma ignesini ne zaman vuruyorlar..belli bir günü varmı..hep igneden sonra 14 gün bekliyorsunuz..o halde bu şu demek mi..14. gün igne vuruluyor?????

Canım bu kişiden kişeye değişebilir..İğne zamanının yumurtanın gelişimine bağlı olduğunu hatırlıyorum.Olması gereken boyuta ulaştığında dr. tamam bu gün iğne yapılabilir diyor...

inşallah.. bir de benimle aynı gün vurulan toobe var o da pazartesi demişti..inşallah herkes hamile olur ve 2011 bitmeden hepimiz anne oluruz:))

bu çatlatma ignesini ne zaman vuruyorlar..belli bir günü varmı..hep igneden sonra 14 gün bekliyorsunuz..o halde bu şu demek mi..14. gün igne vuruluyor?????
değişebiliyor ama genelde 14. gün büyümüş oluyor iğne oluyor dolayısıyla da bir 14 gün sonra adet zamanın gelmiş oluyor doğal olarak. ama benim adetimin gelmesi gereken tarih 24 ocak olmasına rağmen çatlatma iğnem adetimin 23.günü falan yapıldı yanlış değilsem,çünkü o zaman büyüdü yumurta..yani benim adetim de şaştı.. bu durumda hamile kalsam tarihlerim de şaşmış olacak...işte böyle..

Ne güzel, bi sürü hamile haberi var yeni. Bu ay başında demiştim bence bu ay çok verimli geçecek hissediyorum diye , öyle de oldu. Ben hamile kalamadım ama kalan arkadaşlardan umutlanıyorum işte. Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah..

Son adetim 29 aralık beklenen adet tarihim 26 ocak...Hala olmadım ama..Beklemek çok zor umutlanmakda istemiyorum sabah testyapsammı acaba?

canım aynen bende senın gıbı hayal kırıklıgına ugramaktan çok korkuyorum lısteye ismimi yazdıramadm hatta 3-4 gundur gırmemeye calısıyorum sıteye hamıle kalma ıstegımı unutmak ıstemıyorum hanı dıyo ya bazı hamıle arkadaşlar "tedavıyle olmadı akısına bıraktık oldu hatta o ay oldu" gibi dusunmek ıstmeıyorum falan dıyorum ama şimdide bunu dusunuyorum bılıncaltımda akışına bırakıyorum bende dıyorum belkı öyle hamıle kalırım dıye ama bunuda dusunmek ıstemıyorum akısına bıraktıgım halde bıle olmazsa çok üzülcm neyse ne yazdım bılmıyorum dusuncelerım cok karışık :85:
tatıle cıkıcaz yarın ıns kafamı dağıtıp dönerım sızlerı merak ettım hamıleleığını yenı ogrenen arkadaşlar cokcok sevındım Rabbım ıns bızede hayırlısıyla nasıp etsın sağlıcakla kalın ıns gorusuruz canım dertdaşlarım

Son adetim 29 aralık beklenen adet tarihim 26 ocak...Hala olmadım ama..Beklemek çok zor umutlanmakda istemiyorum sabah testyapsammı acaba?

benim bildiğm idrar testinde doğru sonuç en az bir haftalık adet gecikmesiyle çıkar..idrar testine de güvenmem.bence sen kan testine git yarın.. kesin çıkar.. inşallah hamilesindr..

canım yarınmı yaptıracaksın testını dua edcam senın ıcın ıns hamışsındır

canım ya senin kasık batmaların aynen bendede oldu bugün oturup kalkarken nasıl batıyor çok rahatsız etti acısı çok oluyor. yarın doktorumu arayıp bunu sormak istiyorum. inşallah güzel haberler alırız hepbirlikte

iyi sabrediyorsun ben asla sabredemezdim bence yarın sabah ilk idrarınla yap testi. çift çizgi görürsen hemen kan testi yapki sonuç kesinleşmiş olsun hadi inş müjdeli haberler verirsin. ilk klomen denemenmi?

benim bildiğm idrar testinde doğru sonuç en az bir haftalık adet gecikmesiyle çıkar..idrar testine de güvenmem.bence sen kan testine git yarın.. kesin çıkar.. inşallah hamilesindr..

Yok tatlımya ben 2 kere yaptım 2-3 gün geçince çıkıyor..(Ama kaybetmiştim bebeklerimi)

Yok tatlımya ben 2 kere yaptım 2-3 gün geçince çıkıyor..(Ama kaybetmiştim bebeklerimi)

pozitifte doğru çıkıyor ama negatifte yanlış verebiliyor.. boşuna o stresi yaşama derim sen bilirsin..ben hamileyken negatf çıkmıştı ilk testim adetimin 3 günü.. yine de kan testiyle kesinleştireyim dedim baktım hamileyim..burada bir arkadaş var daha önce de söyledm bunu kızın kan değerleri baya yükseldiği halde idrarı hala negatf veriyordu..pozitif vereceğini bilsen tamam ama negatif çıksa yine tuhaf oluyor işte insan..

kuzucum merhaba canım ne kadar kaldı doguma bıde cınsıyetı bellı oldumu en son kız dıe bılıodum amabende hala tık yok

cnm mrb :)
az kaldı mart ılk haftası falan Allahın iznıyle saglıgyla gelır inş kızım buarada evet hala kız :))
üzme kndını bılıosun bıgun mutlkaa gelıo boncuklar bende sımdı okurken buraya yazdıklarımı hatırlıorum 2009 da ılk yazmaya basladım
yanı ınan yetr Allahım nasıp edıcek inşş cnm

sultancım cnm nasılsınnn
cok gecmıs olsun buarada
baya oldu konusamadık seınle hıc

umutlumkırma baceklerımıı :)) gelıorum bak artıkkkk

Bekleyelim bakalım..:18:

günaydın kızlaaaaarrrrr:)) bomba gbiyim 15 gün tatil beni bekler:) karneleri dağıtıp geleceğim:))

inşaallah canım ya senin adet tarihin ne zaman benim 3 gün kaldı beklemek çok zor

Bugün sabah test yaptım ama sonuç negatiffHalada gelen bişi yok acaba kist falanmı oluştu kızlarr.:5:

sultancım cnm nasılsınnn
cok gecmıs olsun buarada
baya oldu konusamadık seınle hıc

CANIM HOŞGELDİN İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR KEREM BİRAZ RAHATSIZ GRİBE YAKALANDIK ATLATAMADI BUGÜN YİNE KONTROLÜ VAR BİZ BÜYÜYORUZ YAVAŞ YAVAŞ TEYZESİ 4,5 AYLIK OLDUK MAŞALLAH SENİNDE AZ KALMIŞ ALLAH SAĞ SALİM KUCAĞINADA ALMAYI NASİP EDER İNŞALLAH TATLIM ÖPÜYORUM SENİ

Umutlum günaydın artık sana burdan sesleniyorum msn tekrardan yüklenecek bilgisayarıma pazartesi günü ozaman konuşabiliriz keremin kontrolü var bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…