merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ben bu ay klomen kullandım dr.um 22. gün progesreron testi istedi sonuç 43.50 çıktı testi daha önce yaptıran varmı..teşekürler
ellerıne saglık canım benım :)))Minnooşuuum bak listeyi yapabildim. Maşallahh kıız ne bu enerjiii. Bi oturamadın evdee ya. Minik çok gezenti olacaak.
Serselomdan haber yok dimi gülüm. Adeti gecikmiş. Ooo ister misin güzel haberlerle gelsiin kaydirigubbakcemile3
anladım cnmm tam bılmıorum kı bende onu yaw arastr bı bakalım nette falanyok canım ya.gecen tv de cıktıda tam ızlıyemedım.ondan daha cabuk netıce alınıyomuymus neymış tam bende bılmıorum merak ettım kuzucum.
Büyümüş canım. Dun detaylı ultrasona gırdık. Tüm organlarına bakıldı. 447 gr olmuş. Çok şükür iyiyiz. Sen ve bebegın nasıl. Senın oğlun olacak  bence.. bahsettıgım sekılde hareketler hissetmeye başladın mı sen de? Kılo durumun nasıl. Ben almaya basladım sanırım.vıtamın hapımız vardı bu hafta kan hapınada basladık biz.
slm arkadaşlar ben sunay.iki yıldır bebek istiyoruz.geçen ay gebelik tedavisine başladık.klomen kullandım ve çatlatma iğnesi oldum.ama sonuç negatif.bu ay kullanmaya başladım tekrar klomen bakalım hayırlısı olsun.bu tedaviden gören varsa lütfen bana bişeyler yazsın.ne zaman oluyor genelde falan...
KUZU84 : bu haftaya kadAR hangi ilaçları kullandın benım doktorum ilaç vermıyor... benim bebegim 17 haftalık.doktor benım ısrarlarım sonucunda kalsiyum verdı .. test olrakda 2 li ve 3lü testti yapdık ....açlık şekerı ve tokluk şekerı kan sayımı vs. gıbı seyler yapmadı... doktorumdan memnunum fakat bazı kişiler şunu yapdımı bunu yapdımı dıye sorunca yok dıyınce doktorunu degiş dıyorlar kafam karma karışık..yaRdımcı olursan sevınırım cnm
evet cnm asımala oldum bende ılk denememde oldu cok sukur .asılama olduktan sonra mumkun oldugunca dınlen sakınn iş yapma 2 hafta sakınnnnnnnnn:)
ayy ne güzel canım. ilk denemede olmuş. iş yapmam ama çalışıyorum. gün boyunca ayaktayım bi zararı olmaz inş.
kıslarrr nbr sınız
esemosum ben senı gece ruyamda gordumm hayırlara cıksın ıns
kızlar ben 1 haftadır yalnızım 1 hafta daha yalnız olacagımm esım yok bılıyorsunuzz bu haftada kızın asıları vardı onları yaptırdım tek basıma annelık zormuss ıste goruyorsunuz ne olursa olsun babalar ne kadar ılgılı olursa olsunlar her cocugun ılk once anneye ıhtıyacı varr
cok sukur kızımın canı cok kıymetlı degıl azıcık aglayıp susuyorr ezıyetlı bı bebek degıl bırdahakı asılarımız 7 aralıkta bakalım kısmett
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?