yok canım ya.gecen tv de cıktıda tam ızlıyemedım.ondan daha cabuk netıce alınıyomuymus neymış tam bende bılmıorum merak ettım kuzucum.
Allahım herkes için en hayırlı olanı versin inşallah. Evlat evlat diye yanıp duruyoruz ama ya yüzünü gördükten sonra nasıl bırakır insan kuzusunu. Ama gelen Yaradandan olunca yapacak birşey yok. Keşke elimizden birşeyler gelebilse. Allahım inşaallaahh en kısa zamanda iyileşmesini sağlasın. Anasına babasına bağışlasıın inşallah. :Saruboceq::Saruboceq:günaydınnnnn şekerlerimmm beni sormuşsunuz uğramıyo demişsiniz haklısınız uğrayamadım bu ara kızlar sormayın başımızda bi sıkıntı var akrabamızın 3 yaşında bir oğlu var annesi bi takım şeylerden şüpelenip doktora götürmüş ve çocukta beyin tümörü olduğu anlaşılmış 3 gün geç kalsalarmış o mas mavi gözleri artık göremeyecekmiş şimdi yoğun bakımda pazartesi günü tekrar acil ameliyata alınması gerekiyor çünkü tümör çok büyümüş doğduğundan buyana varmış sanırım oysa çocuk 1 yaşındayken düşmüştü filim röntgen çekilmişti fakat doktorlar baştan sağma baktıkları için görememişler ancak tümör çok büyüyünce belirti verince anlaşılmış...ameliyattan sağ çıkma şansı malesef 1000 de 1 miş kızlar ailesi en azından o 1 lik ihtimali denemek istiyorlar ameliyat olmazsada umut yok çünkü...kızlar bi görseniz yavrucağı mas mavi gözleri var o kadar tatlıki sürekli ona dua ediyorum sizlerde dua edin ne olur pazartesi günü güzel haberler duyalım...
iNŞ ÖYLEDİRemrivaki adetinin düzensizleşmesi raqimin kendini hamileleliğe hazırlıyor olmasından kaynaklanıyor. eşin sperm testi yaptırdı mı? sen de ve eşinde sorun var mı? yahu olacağı varsa oluyor hamilelik y.oksa istediğin kadar uğraş olmuyor.
tatlım tüp bebeğin bi değişik versiyonu tüp bebek işlemine çok benziyor bildiğim kadarıyla genelde çok başarı sağlanan bir operasyon...
günaydınnnnn şekerlerimmm beni sormuşsunuz uğramıyo demişsiniz haklısınız uğrayamadım bu ara kızlar sormayın başımızda bi sıkıntı var akrabamızın 3 yaşında bir oğlu var annesi bi takım şeylerden şüpelenip doktora götürmüş ve çocukta beyin tümörü olduğu anlaşılmış 3 gün geç kalsalarmış o mas mavi gözleri artık göremeyecekmiş şimdi yoğun bakımda pazartesi günü tekrar acil ameliyata alınması gerekiyor çünkü tümör çok büyümüş doğduğundan buyana varmış sanırım oysa çocuk 1 yaşındayken düşmüştü filim röntgen çekilmişti fakat doktorlar baştan sağma baktıkları için görememişler ancak tümör çok büyüyünce belirti verince anlaşılmış...ameliyattan sağ çıkma şansı malesef 1000 de 1 miş kızlar ailesi en azından o 1 lik ihtimali denemek istiyorlar ameliyat olmazsada umut yok çünkü...kızlar bi görseniz yavrucağı mas mavi gözleri var o kadar tatlıki sürekli ona dua ediyorum sizlerde dua edin ne olur pazartesi günü güzel haberler duyalım...
insan kendini yalnız hissediyor.ama bu sayfada gördüm ki benim gibi daha bir sürü kadın var.o yüzden içim biraz rahat...
tedavın hayırlı olsun arkadsım inşş en kısa zamnada melegın gelır
iNŞ ÖYLEDİR
HAZIRLA HAZIRLA BİTMEDİ İŞİ.BENDEDE EŞİMDEDE Bİ SORUN ÇIKMADI Ş
ükr. bunun için rahatladım biraz. çalışma zamanı değilde,adete yakın çok stres yapıyordum.eyvahedigeldismile
bencede. hamile kalabilmek ne zor şeymiş diye duşunuyorum bilmiyorumkismile
bende hipotiroid var.zaten bu başlı başına tum vucudu etkılıyor maalesef
var cnm olmazmı buradakı herkez aynı yoldan ılerlıo yada ılerlemıs ve hamıs kamıssağol canım senden başka kimse yok sanki niye öyle acaba
kızlar listeye beni de eklermisiniz 3 ay klomen kullandım bu ay hiç bir şey kullanmayacağım. muhtemel adetim 2 kasım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?