Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Hastalandım yine yaaa o kadar umutlanmışken!!!!!Çok kötüyüm................

Hastalandım yine yaaa o kadar umutlanmışken!!!!!Çok kötüyüm................

üzülme diyeceğim ama... hayırlısı demekki buymuş. benim de gece adet sancısı gibi ağrıdı karnım.. valla o manzarayı görmiyim diye lavaboya ble gtmedim afedersiniz. sabah kalktım eyvah diyorum heryer batmıştır.. sonra gittim bişey yok. benim adet belirtim burnumun kenarında çıkan bir sivilcedir ilk önce her ay.. bu ay yok.. pazartesiyi bekliyorum.. nasipte varsa bu ay.. değilse Allah biliyor en doğru zamanı.. bizim elimizde değil ki aslında... burada herkese günaydıııııııınnn.. güzel br hafta sonu dliyorum...

kızlar ben çok kötüyüm. iğne vurulalı 5. gün bugün ve ben yataktan kalkamıyorum kasıklarımda inanılmaz bir sancı ve uyku hali var. normal mi bunlar.bilen var mı?

inşaallah canım ya senin adet tarihin ne zaman benim 3 gün kaldı beklemek çok zor

benm son adet tarihi 11 şubat canım daha günüm var yani. inşallah güzel sonuçlarını bekliorum az kalmış seninde banada haber ver pozitif sonuçlarını inş

canım benim tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. dün aradım doktorumu yumurtan çatlamıştır o yüzden ağrı oluodur dedi. bu arada dr size progestan verdimi?

kızlar ben çok kötüyüm. iğne vurulalı 5. gün bugün ve ben yataktan kalkamıyorum kasıklarımda inanılmaz bir sancı ve uyku hali var. normal mi bunlar.bilen var mı?

sancı yumurtanın çatladığını gösterir.. takılma..çok normal..

doktor iğnedensonra 3 gün ilişki demişti. eğer yumurta çatlıyorsa hergün devam etmelimiyim? kafam çok karışık....

doktor iğnedensonra 3 gün ilişki demişti. eğer yumurta çatlıyorsa hergün devam etmelimiyim? kafam çok karışık....

canım banada doktor 3 gün demişti ama bilmiyorum ki duyduğuma göre iğneyi vurulduktan 36 saat sonra çatlıyo yumurta ve 3 gün canlı kalıpp dölleniyo diye biliyorum ama sen yine bi araştır ben doktorun dediğine uydum 3 gün denedim hayırısı inş zaten fazlası sperm sayısını düşürür

canım bende de vardı o sancılar hala biraz var iğnenin etkisinden olabilir bende iğne olalı 13 gün oldu bakalım inş iyi haberler alırız

canım bende de vardı o sancılar hala biraz var iğnenin etkisinden olabilir bende iğne olalı 13 gün oldu bakalım inş iyi haberler alırız

benim de bugün 14.günüm.. sen ne zaman yapacaksın test??belirti var mı?? benim adet belirtilerim yok..biraz gaz sıkıntım var ve karnım gerilmiş durumda..p.tesi doktora. adet olursam da hormon testleri falan için 3.gün gideceğim..

benimde öyle canım karnımda bi şişlik gerilme var gaz çok var bide belimde hafif ağrı var ama bilmiyorum ki inş hamilelik belirtileridir ya sevinçli haberler alırız inş testi adtetim geçince yapmayı düşünüyorum adet tarihim 4 şubat sen ne zaman yapcaksın şimdi yapsak çıkarmı ki canım özelden bişey sorum onada bakarmısın

Son düzenleme:
kaçıncı ayındı bu ilaçla???
2. ayım canım..

Öyle canım diyecek bişi yok başka..

biraz benim karışık benim adet tarihm 24 ocaktı ama ondan 8 gün oldu iğne. onun çin ben de çatlatma iğnesinin en az 14.gününü bekledim.. ben pazartesi kan testi vereceğim bu iki gün kırmızıları görmezsem.idrar testine güvenmiyorum. poztif tamam da negatif tam doğru olmuyor aklım iyice karışıyor. bence sen de direk kan testi yaptır..benim geçen ay adetim 3 gün geçti idrar testi negatif verdi aynı gün gidp kan testi verdim hamileymişim. idrar adetten sonra 10. günlere yakın negatif doğru sonuç veriyor.. ben sevemedim şu idrar testin. sanırım kesin sonuçları seviyorum..

canım benım inşallah dualarınız eksık etmeyın bızden.avatarındakı gıbı tatlı bı melek versın rabbım inşlllah sana canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…