Hastalandım yine yaaa o kadar umutlanmışken!!!!!Çok kötüyüm................
inşaallah canım ya senin adet tarihin ne zaman benim 3 gün kaldı beklemek çok zor
nurun cuğum ben de senin gibi test yaptım 2.çizgi silik çıktı fakat 2.testi yaptım net çıktı adetım 3 gün geçmişti hem de sonra kan testı yaptırdım aynı gun ıcınde pozıtıf cıktı hamıleyım=)))sen de yaz sonucunu olur mu?aynı kasık ve karın agrıları hala var ben de hep adetım gecıktı sandım ama hamıletmişim=)
kızlar ben çok kötüyüm. iğne vurulalı 5. gün bugün ve ben yataktan kalkamıyorum kasıklarımda inanılmaz bir sancı ve uyku hali var. normal mi bunlar.bilen var mı?
doktor iğnedensonra 3 gün ilişki demişti. eğer yumurta çatlıyorsa hergün devam etmelimiyim? kafam çok karışık....
doktor iğnedensonra 3 gün ilişki demişti. eğer yumurta çatlıyorsa hergün devam etmelimiyim? kafam çok karışık....
kızlar ben çok kötüyüm. iğne vurulalı 5. gün bugün ve ben yataktan kalkamıyorum kasıklarımda inanılmaz bir sancı ve uyku hali var. normal mi bunlar.bilen var mı?
inşallah cnm. ne zaman test yapacaksın peki?
canım bende de vardı o sancılar hala biraz var iğnenin etkisinden olabilir bende iğne olalı 13 gün oldu bakalım inş iyi haberler alırız
benim de bugün 14.günüm.. sen ne zaman yapacaksın test??belirti var mı?? benim adet belirtilerim yok..biraz gaz sıkıntım var ve karnım gerilmiş durumda..p.tesi doktora. adet olursam da hormon testleri falan için 3.gün gideceğim..
2. ayım canım..kaçıncı ayındı bu ilaçla???
üzülme diyeceğim ama... hayırlısı demekki buymuş. benim de gece adet sancısı gibi ağrıdı karnım.. valla o manzarayı görmiyim diye lavaboya ble gtmedim afedersiniz. sabah kalktım eyvah diyorum heryer batmıştır.. sonra gittim bişey yok. benim adet belirtim burnumun kenarında çıkan bir sivilcedir ilk önce her ay.. bu ay yok.. pazartesiyi bekliyorum.. nasipte varsa bu ay.. değilse Allah biliyor en doğru zamanı.. bizim elimizde değil ki aslında... burada herkese günaydıııııııınnn.. güzel br hafta sonu dliyorum...
benimde öyle canım karnımda bi şişlik gerilme var gaz çok var bide belimde hafif ağrı var ama bilmiyorum ki inş hamilelik belirtileridir ya sevinçli haberler alırız inş testi adtetim geçince yapmayı düşünüyorum adet tarihim 4 şubat sen ne zaman yapcaksın şimdi yapsak çıkarmı ki canım özelden bişey sorum onada bakarmısın
benm son adet tarihi 11 şubat canım daha günüm var yani. inşallah güzel sonuçlarını bekliorum az kalmış seninde banada haber ver pozitif sonuçlarını inş[/QUOT
inşaallah canım ya bugün iğneden sonra 15. günüm ama ümidim yok adet belirtilerim başladı normalde adet olmadan yüzümde bir sivilce çıkardı bugün çıkmış sivilce birde bacaklarım sızlıyo olacağım yani hiç şansı yok çok umutlanmıştım bu ay ama olmayacak hayırlısı artık inşaallah seninki olur
cnm mrb :)
az kaldı mart ılk haftası falan Allahın iznıyle saglıgyla gelır inş kızım buarada evet hala kız :))
üzme kndını bılıosun bıgun mutlkaa gelıo boncuklar bende sımdı okurken buraya yazdıklarımı hatırlıorum 2009 da ılk yazmaya basladım
yanı ınan yetr Allahım nasıp edıcek inşş cnm
sultancım cnm nasılsınnn
cok gecmıs olsun buarada
baya oldu konusamadık seınle hıc
umutlumkırma baceklerımıı :)) gelıorum bak artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?