Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Arkadaşlar merhaba,
Ben bu ay ilk defa klomen kullandım. Adetimin 13. günü dr.a gittim. Solda 14 mm lik bir yumurtan var dedi. Sağda ise biraz büyük bu dedi. Kiste benziyor ama galiba çatlıyor dedi. Ben kaç mm olduğunu sormadım.
Bugün adetimin 17.günü. Bu güne kadar beni rahatsız edecek bir kasık ağrım olmadı.
Ama iki gündür rahim bölgesinde bir şişlik ve hassaslık var. Basınç gibi birşey. HSG çektiren arkadaşlar bilir ilaç verilirken bir basınç hissediliyor. Aynı onun gibi. Bazen otururken sancı yapıyor.
Birde karnımda şişlik. Çok rahatsız ediyor.
Sizde hiç böyle şeyler oldu mu? Bu yaşadıklarım normal mi ?

zaman çok çabuk geçiyor gülüm bak göreceksin sende vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksın inşallah sağlıklı olur kızında kucağına alıp koklarsın doya doya onlar bambaşka

Eski arkadaşlardan pek gelen olmuyor gibi

Amın cnm inşşş o gunlerı gormek nasıp olur..
evet cnm artık pk kımse ugramıo
bende bayadr gelmıodum aslında

istanbulda özelliklede alibeyköy eyüp gop sultançiftliği civarı oturanlarda bu pregly diye bi iğne var bu iğneyi yaptıran varmı yani bulunuyormu acaba? diğer iğne pahalı bu daha ucuzmuş yaptıran bi arkadaş 30 yazmıştı. diğeri ise 80 tl. bulabilirmiyim acaba?

merhaba kızlar.dün doktora gittim.adetimin 10.günüydü.1 tane yumurtam varmış 18mm.ovitrelle iğnesi verdi cumartesi yaptır dedi.saati önemli midir sizce??????

10.gün olmasına rağmen boyutu iyi.. soktor sana saat dedi mi blmiyorum bana 18.00 demişti ben de 6ya doğru vurdurdum..36 saat sonradan itibaren gün aşırı lşk dedi mi?? bana demişt

Yaptırdım kan testi ondada çıkmadıŞimdi ne olcak:2:Kaç gün geçince sonuç verir kan yaa???Hemen vermesi gerek değilmi o zaman yok

kan adet günü kesin sonuç verir adetten önce bile hamile olsan söyler.. hiç duymadım şaştığını.. hayırlısı olsun. hamile değilsin ..doktoruna gidip görüşeceksn..

benim iğnem ovitrelle di ve 80 liraya aldım batmanda buluncaya kadar anam ağladı br de cumartesiydi sadece nöb eczaneler vardı bir eczanede varmış adama dükkan açtırdık valla..

kan adet günü kesin sonuç verir adetten önce bile hamile olsan söyler.. hiç duymadım şaştığını.. hayırlısı olsun. hamile değilsin ..doktoruna gidip görüşeceksn..

Arkadaşlar benim yaptırdığım kan testi normal bilgisayarlı makinada fln bakılmadı.Kız yanımda yaptı şu idrar testleri gibi bi testte yaptı.Ve 5 dk da verdi sonucu.Şimdi öğreniyorumki 7-8 gün geçmesi gerekiyomuş o testte çıkması için..Benim normal makinada bakılan kan testini yaptırmam lazım..Offf çok salağım ben yaaa..

arkadaşım seninkide tam bi muamma oldu :)) normal bi kan testi yapda sende öğren bizde öğrenlim:)))

arkadaşım seninkide tam bi muamma oldu :)) normal bi kan testi yapda sende öğren bizde öğrenlim:)))

Off sorma tatlım yaa.O kadar kötüyümki anlatamam.Aranızda yaşayan yokmu böle bi durum.Bu testten yaptıran...

Off sorma tatlım yaa.O kadar kötüyümki anlatamam.Aranızda yaşayan yokmu böle bi durum.Bu testten yaptıran...

valla ben hiç duymadım öylesini.. arkadaşın dediği gbi sen normal bir test yaptır da kafan dnlensin.. biz de öğrenelim neymiş...

10.gün olmasına rağmen boyutu iyi.. soktor sana saat dedi mi blmiyorum bana 18.00 demişti ben de 6ya doğru vurdurdum..36 saat sonradan itibaren gün aşırı lşk dedi mi?? bana demişt

valla doktor bişey demedi ki ne saat ne ilişki tarihi ben kafama göre takılıcam :) ilişkiyi 36 saat sonrasına bırakmamak lazım bence.

valla doktor bişey demedi ki ne saat ne ilişki tarihi ben kafama göre takılıcam :) ilişkiyi 36 saat sonrasına bırakmamak lazım bence.

18 saat le 36 arasında çatlıyor yumurta. 18 saatten önce girme sen yine de...

cnm belki işine yarar kargo ile yollarlar die söylüyorum.antalya kırmızı eczanesi özgürlük bulvarı.googleden bak istanbuldan getirtiolarmış onlarda.arasan yardımcı olurlar belki

kızlar slm 25.günümde malesef adet oldum yani şöle oldum bugün kahverengi leke geldi yarn adet olcam demektir hemde 5 gün erken geldi pufff bu ayda olmadı napalım sağlık olsun sizlerden güzel hbrler almak dileğiyle acaba bu ay doktora gitmesem birzcık dinlensem stres yapmasam mı bi fikir verin güzeller,cimeka sen naptın var mı belirti filann

ehh hayırlısı olsun.. doktor takibini bırakma bence.. ama kafanı başka şeylere vermeye çalış..ben de belirti yok henüz.. pazartesiyi bekliyorum bakalım.. ama içimden bir his hamile değilsin diyor.. çünkü daha geçen ay hamileydm. çok şaşırırım iki ay üst üste:)

stress yapma canım ya hayırlısı olsun bi dahaki aya olur inşaallah doktor takibini bırakma bence tedavine devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…