zaman çok çabuk geçiyor gülüm bak göreceksin sende vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksın inşallah sağlıklı olur kızında kucağına alıp koklarsın doya doya onlar bambaşka
Eski arkadaşlardan pek gelen olmuyor gibi
cimeka teşekkür ederim...unutur muyum sizi bugun de mübarek gün cuma saati listedekı herkes için dua ettim ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH
merhaba kızlar.dün doktora gittim.adetimin 10.günüydü.1 tane yumurtam varmış 18mm.ovitrelle iğnesi verdi cumartesi yaptır dedi.saati önemli midir sizce??????
Yaptırdım kan testi ondada çıkmadıŞimdi ne olcak:2:Kaç gün geçince sonuç verir kan yaa???Hemen vermesi gerek değilmi o zaman yok
istanbulda özelliklede alibeyköy eyüp gop sultançiftliği civarı oturanlarda bu pregly diye bi iğne var bu iğneyi yaptıran varmı yani bulunuyormu acaba? diğer iğne pahalı bu daha ucuzmuş yaptıran bi arkadaş 30 yazmıştı. diğeri ise 80 tl. bulabilirmiyim acaba?
kan adet günü kesin sonuç verir adetten önce bile hamile olsan söyler.. hiç duymadım şaştığını.. hayırlısı olsun. hamile değilsin ..doktoruna gidip görüşeceksn..
Arkadaşlar benim yaptırdığım kan testi normal bilgisayarlı makinada fln bakılmadı.Kız yanımda yaptı şu idrar testleri gibi bi testte yaptı.Ve 5 dk da verdi sonucu.Şimdi öğreniyorumki 7-8 gün geçmesi gerekiyomuş o testte çıkması için..Benim normal makinada bakılan kan testini yaptırmam lazım..Offf çok salağım ben yaaa..
kan adet günü kesin sonuç verir adetten önce bile hamile olsan söyler.. hiç duymadım şaştığını.. hayırlısı olsun. hamile değilsin ..doktoruna gidip görüşeceksn..
Arkadaşlar benim yaptırdığım kan testi normal bilgisayarlı makinada fln bakılmadı.Kız yanımda yaptı şu idrar testleri gibi bi testte yaptı.Ve 5 dk da verdi sonucu.Şimdi öğreniyorumki 7-8 gün geçmesi gerekiyomuş o testte çıkması için..Benim normal makinada bakılan kan testini yaptırmam lazım..Offf çok salağım ben yaaa..
arkadaşım seninkide tam bi muamma oldu :)) normal bi kan testi yapda sende öğren bizde öğrenlim:)))
Off sorma tatlım yaa.O kadar kötüyümki anlatamam.Aranızda yaşayan yokmu böle bi durum.Bu testten yaptıran...
valla ben hiç duymadım öylesini.. arkadaşın dediği gbi sen normal bir test yaptır da kafan dnlensin.. biz de öğrenelim neymiş...
Kart test diyorlarmış adına arkadaşlar.Bilen yokmu?
10.gün olmasına rağmen boyutu iyi.. soktor sana saat dedi mi blmiyorum bana 18.00 demişti ben de 6ya doğru vurdurdum..36 saat sonradan itibaren gün aşırı lşk dedi mi?? bana demişt
valla doktor bişey demedi ki ne saat ne ilişki tarihi ben kafama göre takılıcam :) ilişkiyi 36 saat sonrasına bırakmamak lazım bence.
istanbulda özelliklede alibeyköy eyüp gop sultançiftliği civarı oturanlarda bu pregly diye bi iğne var bu iğneyi yaptıran varmı yani bulunuyormu acaba? diğer iğne pahalı bu daha ucuzmuş yaptıran bi arkadaş 30 yazmıştı. diğeri ise 80 tl. bulabilirmiyim acaba?
kızlar slm 25.günümde malesef adet oldum yani şöle oldum bugün kahverengi leke geldi yarn adet olcam demektir hemde 5 gün erken geldi pufff bu ayda olmadı napalım sağlık olsun sizlerden güzel hbrler almak dileğiyle acaba bu ay doktora gitmesem birzcık dinlensem stres yapmasam mı bi fikir verin güzeller,cimeka sen naptın var mı belirti filann
Bende göremedim ama adı oymuş canım..sen de bakmışsındır ama kart test yazdım google a hiç hamilelikle ilgili bişey bulamadım...
kızlar slm 25.günümde malesef adet oldum yani şöle oldum bugün kahverengi leke geldi yarn adet olcam demektir hemde 5 gün erken geldi pufff bu ayda olmadı napalım sağlık olsun sizlerden güzel hbrler almak dileğiyle acaba bu ay doktora gitmesem birzcık dinlensem stres yapmasam mı bi fikir verin güzeller,cimeka sen naptın var mı belirti filann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?