Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

arkadaşlar merak ettiği bişey var ben ilk defa tedaviye başladığımda bana sadece normal hormon tahlilleri veril yaptırdım prolaktinim 25 çıktı dostinexle 1e kadar düştü. rahim filmi temiz. başka da bişey yaptırmadılar drlar. sonrada hemen yumurta takibi. acaba bunun dışında yaptırmam gereken bişeyler varmı bebeğin olmasına engel olan. sizler ekstrdan yaptırdığınız varsa yazarmısnız.

doğru diyosun canım idrar testi ancak adetin 10 gün geçince kesin souç veriyo bende bundan eminin yani adetibn geçmesini beklemek lazım bende kan testinden yanayım dün bende idrar testi yaptım biri silik çıktı ama daha adetime 6 gün var ben erkekn yaptım güvenmiyorum sonucuna ama insan merak ediyo işte ama şimdi hiç bişey yapmıcam kan testini beklicem ccuma adet olmam gerek olmazsam kan testine baktırcam inş iyi haberler alırız artık

evet canım adetini bekle.ama cumaya kadar gelmezse hiç bütün gün bekleme cuma sabahı hemen git..ben boşuna strese karşıyım.. adetten önce bile kan sonuç veriyor..inşallah hepimiz 2011 de anne oluruz.en kötü ihtimalle de 2011 de hamile oluruz inşallah..bu yıl anne olmak için marta kadar şansımız var:)

merhaba canım.iğnemi oldum geldim.karnımda yayıldığını hissediyorum.bakalım hayırlısı artık.

had bakalım hayırlısı çatlarken biraz sancı yapıyor hissederisn zaten..gün aşırı ilişkiye devam.. ama dedğim gibi 36 saat önemliymiş. özellikle garanti olsun diye..

had bakalım hayırlısı çatlarken biraz sancı yapıyor hissederisn zaten..gün aşırı ilişkiye devam.. ama dedğim gibi 36 saat önemliymiş. özellikle garanti olsun diye..

hem sancıdan hemde ateşimden anlarım heralde olduğunu .geriye sadece tesadüfler kalıyor.inşallah içerde buluşurlar :)

inş canım ya zaten öyle yapcam cuma günü hastaneye gidicem bende şişlik ve gerilme vardı doktorumu aradım özel doktor bu biraz şişlik ve sancı var arada kasıklarımda batmalar oluyo dedim oda gel hemen bakalım dedi şimdi gidip geldim muaynahanesi çok yakın bize dr sanmış ki bende yumurta çatlamayıpta kist oluştu ama çok şükür ki yokmuş kist falan pek bişey sölemedi zaten gebelik olsa burda göremem dedi kan tahlili gerekir dedi ama bence kist oluşmadıysa çatlamış olabilir inş

benim yumurtam iğneden 3 gün sonra çatladı.. o günden beri 2 güne bir ilişki devam ediyor..büyüyen yumurtaların var demişti.benim de arada adet sancısı gibi karnımda bir batma oluyor hemen geçiyor.. aramadım ben doktorumu..nşallah hamleyimdir çünkü geçen defa düşük tehlikesiyle 10 gün rapor vermşti okul boşu boşuna öğrenmiş oldu artı okula gitmediğim için idare surat yapmıştı saçma sapan. şimdi olursa ara tatlde yatarım direk..

canım niye farklı bu uygulamalar yani ben 14 ünde iğne oldum 15, 16, 17 si ilşki dedi birde jel verdi 17 sinde de onu kullanmaya başladım yani ondan sonrası için birşey demedi yumurtamın çatlayıp çatlamadığını kontrol için çağırmadı yani ben o 3 günden sonra ilişkiye pek dikkat etmedim olmadımı yani

cevaplayacak kimse yokmuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuu:))

benim de pazar günü vuruldu iğne.. pazartesi salı çarşamba ilişki dedi çarşamba kontrole gittim bakmtı çatlamış dedi. 2 güne bir ilşkye gir. dedi büyüyen ve çatlamak üzere olan yumurtalar var dedi.. uygulamalar genelde aynı. bana jel vermedi..çatladıktan sonra da devam etmek gerek hangisine tutarsa artık.. aslında çatlayıp çatlamadığını öğrenmek için çağırması daha iyi olur..olup olmadığını da Allah blir.. kimisi ayda bir ilişki yaşar hamile kalır..Allahın takdiri..ama pko varsa özellikle gün aşırı ilişki önemli.. ne zaman büyüyeceği de belli değil bu kerataların...

çatlayıp çatlamadığına baksaydı bakmadı adet olursan gel adet olmazsan hamilesindir dedi o kadarını biliyoruz zaten de ne bilim kısmet bakalım

çatlayıp çatlamadığına baksaydı bakmadı adet olursan gel adet olmazsan hamilesindir dedi o kadarını biliyoruz zaten de ne bilim kısmet bakalım

aynı şeyi benim de doktorum söyledi:) adet olursan 3. günü gel. olmazsan hamilesin onun için gel...

BENDE druma biraz bozuluyodum çatladımı çatlamadımı bakmaya çağırmamıştı. demekki genelde uygulama aynı dediğiniz gibi. bende dün klomeni kullandım 2.kez. p.tesi gidicem bakalım yumoşlar ne durumda. geçen sefer günde 2 tane içinde çabuk büyümüşlerdi bu seferde rahim duvarım geç kalmıştı.merk ediyorum şuan büyüme nasıl.p.tesi görücez artık. inş. herkes bu ay hamile kalırda 2012ye kalmayız....

günydın cımeka nasılsın benim adet belirtilerim başladı moralim bozuldu belim ağrıyo bacaklarım sızlıyo artık bebeği değil kırmızıları beklemeye başladım

olsun moraln bozma.. belki bebiş sürpriz yapar.. herkesin her belirtisi aynı olmayabilir..hem adet belirtleriyle gebelik belirtleri çok benziyormuş.. ben mesela hiç birşey anlamamıştım hamile kaldığımda. doktorum dedğinde şaka sandım... belli olmaz. sen yine de adetini bekle ki hayal kurmamış olursun..ben de sanırım adet olacağım burnumun dibindeki sivilcem çıktı:)) benim de adet belirtm bu:))yarın gidiyor muyuz kan testine??

bende de sivilce çıktı am arkdaş gebelikte de çıkbilir dedi ne bilim her belirti aynı ben salı yaptırmayı düşünüyorum eğer adet olmazsam gündüz çlışıyorum akşama kalıyor arkadaşta slı günü nöbetçi hastanede o yüzden gündüz yaptırma şansım yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…