test yapma bence.gerideki mesajlara bakarsın anlarsın nedn böyle deidğimi. erken yani zaten idrar testi adetin geçmeyince sonuç vermiyo.adetini bekle kesin olsun.
tamam canım çok teşekkür ederim senin bebeşinde hayırlı olsun çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş bizlerede nasip olsun sende hamilelik belirtileri oldumu bende çok fazla gaz oldu bilmiyorum neden umutlanmak istemiyorum ama daha önce olmuyodu bu kadar bide arada kasıklarımda batma ve karnımda gerginlik hassasiyet var
merhaba arkadaşlar ben topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum geçem ay bende klomen kullandım amam olmadı adetime 1 gün kala gittim yumurtalar çatlamış dedi ama neden olmamış?????
bu ay çatlama iğnesi yapacak benim yumurtalrm çatlamış gerek var mı bu ay iğneye???????[/QUOTtE]
aslında gerek yoktur belki ama bu çatlatma iğnesiyle kontrollü oluyor. çünkü genelde 36. saat civarı çatlıyor ve ona görede drlar ilişki öneriyorlar yani biraz senin kontrolünde oluyor işler. tabi illa her çatlayan yumurta döllenicek diye bişey yok rabbim nasip ederse olur
merhaba arkadaşlar ben topiğinizi uzun zamandır takip ediyorum geçem ay bende klomen kullandım amam olmadı adetime 1 gün kala gittim yumurtalar çatlamış dedi ama neden olmamış?????
bu ay çatlama iğnesi yapacak benim yumurtalrm çatlamış gerek var mı bu ay iğneye???????[/QUOTtE]
aslında gerek yoktur belki ama bu çatlatma iğnesiyle kontrollü oluyor. çünkü genelde 36. saat civarı çatlıyor ve ona görede drlar ilişki öneriyorlar yani biraz senin kontrolünde oluyor işler. tabi illa her çatlayan yumurta döllenicek diye bişey yok rabbim nasip ederse olur
anladım sağol canm deneyelim bu ay bakalım inşalah olur
canım..evet..moral bozuluyor..haklısın..ama umuyorumki bir iki güne kadar tekrar toparlanıp yeniden güç kazanacaksın bundan sonrası için..hep yanındayız ...her zaman...ben kendi adıma bu siteye dahil olduğumdan beri daha huzurluyum.....iyi varsın...iyiki varsınızzzzzzzzzzzzzz
arkadaşlar bildiğiniz spermleri öldürmeyen zarar vermeyen dr tavsiyeli jel varmı? acilll .)))
Canım ben preseed kullanıyorum internet sitelerinden faydalarını öğrenebilirsin ...
.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................
TARİORONAR................................14 OCAK
AKTASOZLEM................................19 OCAK
PAPATYA_020...............................20 OCAK
FİLİZİM........................................26 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
EDANURLU....................................28 OCAK
TİİN............................................31 OCAK
CİMEKA........................................31 OCAK
Kızlaaar avuçlarım kaşınıyoor, haydi güzel haberlerinizi verin artık. Hemencik üst listeye yazayım sizi
iy akşamlar kızlar..yeni geldik.. sonucum negatif ve hala kırmızılar gelmedi. farlutal verdi doktorum.. adetimi getirecekmiş..adetlerm çok düzenliydi ne olduysa oldu bilmiyorum..polkistik etkilerini yeni gösteryor demekki..tarihte veremiyorum.. ben listeden çıkarın şimdilik.. adet olunca bir sonraki tahmini adet tarihimi o zaman verebilirim artık..bugün eşimle çoooook gezdikk. bol bol konuştuk kafa dağıttık..zaten benim bebek denemesinde ilk ayımdı.. bir başarı da beklemiyordum açıkçası..negatif çıkması bana Allahtan bir işaret.. daha fazla kilo vererek hamile kalmam gerek. dyet spora devam bende.. bu ay adetimin 3.günü tekrar hotmonlara bakılacak ve hapı 3 kere alacağım 5. günden itibaren. şimdi adet olmayı beklemem gerek.. öfffff bi bekle bi bekleme:)) kırmızılar da gelsin mi gelmesin mi şaşırdı:) karıştırdık yahu....bu arada merak eden tüm arkadaşlarım sağolun.. durum budur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?