Aman aman iyi olsun Sultancığım. İyi düşünmüşsünüz eve getirmemekle. İki çocuk da iyileşsin, evlerinde bol bol otururlar. Ben ne yapayım gülüm, hep bildiğin gibi. Aynı yanii....kerem çok şükür iyi canım düzeldi artık hafif bi hırıltısı var ilaçlara devam pazartesiden bu yana annemde kalıyor biz eve gidiyoruz eltimin kızıda fena grip tekrar bulaşır diye eve getirmiyoruz sen nasılsın canım
herkese günaydın...
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı sabahlar.gününüz aydın olsun...
arkadaşlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum adetimin 3. gününde günde 2 şer adet içtim 5 gün 19 ocakta adet olmuştum 4 gündür acayip kasıklarımda yumurtalıklarımda ağrı var bu neden sizce ilaçtanmı doktora adetimin 11. günü gittim 2 yumurtalığımda iyi büyümüş çatlar yakında dedi çatlatma iğnesi olmadan hamile kalırsın dedi ayrıca ben rahim filmi çektirdim benim tüplerimden birisi hiç gözükmüyor. diğeri açık ama doktorum engel olmaz dedi hamileliğine 1 sene öncede bir düşüğüm oldu zaten bu yumurtlama ilaçları nı kullanıpta ağı çeken varmı acaba
arkadaşlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum adetimin 3. gününde günde 2 şer adet içtim 5 gün 19 ocakta adet olmuştum 4 gündür acayip kasıklarımda yumurtalıklarımda ağrı var bu neden sizce ilaçtanmı doktora adetimin 11. günü gittim 2 yumurtalığımda iyi büyümüş çatlar yakında dedi çatlatma iğnesi olmadan hamile kalırsın dedi ayrıca ben rahim filmi çektirdim benim tüplerimden birisi hiç gözükmüyor. diğeri açık ama doktorum engel olmaz dedi hamileliğine 1 sene öncede bir düşüğüm oldu zaten bu yumurtlama ilaçları nı kullanıpta ağı çeken varmı acaba
canım hemen hemen aynı dönemlerde ilac kullanmışız..bende 17 ocakta adet gördüm ve 5.gününde günde 2 kez olmak üzere 5 gün içtim klomeni...geçen hafta sonu benimde cok ağrım oldu kasıklarda...merak etme sen..umarım bu ay kırmızıları görmeyiz..benim beklenmeyen günüm 13 şubat..
merhaba arkadaslar bende daha önce dış gebelik gecirdim bir yıl gecti aradan hamile kalamadım ne yazıkkı doktorum klomen verdı bakalım 13subatta adet olmam gerekıyo doktorum 3.cü gününde basla demişti sizler kaçıncı gününde başladınız
evet ya kimseler yokHerkese selam diyecektim ama kimseler yok maalesef. Hayırdır arkadaşlar nerelere kayboldunuz böyle. İnşallah bu fırtına öncesi sessizliktir de, hepiniz patır patır hamile kaldım diye gelirsiniz. Günü geçen arkadaşlar durumunuzu bildirin artık.
evet ya kimseler yokbenm daha 7 günüm var ama daha hiç belirti falan yok inşallah bu ay neticesini görürüz emeklerimizin. sizlerde başladımı belirtiler?p.tesi günü idrar testi yapsammıki? çıkarmı?
inşallah gönlündeki bu defa olur nuruncuğum. Ama belirtiler ve idrar testi için çok erken bence. Benim 2 günüm kaldı ve belim ağrımaya başladı. Adet görecekmişim gibi yani. Ama adet görebilirsem de iyi benim için. çünkü pko olduuğu için 3 ayı bile buluyor adet görmem. Ilaç da kullanmıyorum zaten bu ay. Hayırlısı bakalım.
merhaba arkadaslar bende daha önce dış gebelik gecirdim bir yıl gecti aradan hamile kalamadım ne yazıkkı doktorum klomen verdı bakalım 13subatta adet olmam gerekıyo doktorum 3.cü gününde basla demişti sizler kaçıncı gününde başladınız
umutlum nerdesin senin için hayırlısı neyse o olsun gülüm allah onurcana sağlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?