Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

8 şubat dahil 14 kişiye ne oldu ocak ve bugune kadar.. hadi candy nin yarın belli olacak... ya diğerleri??

kidy ben de erken olduğunu düşünüyorum.. negatif düşünme.. olumlu ol ki olumlu sonuçların olsun. bence 10.günden sonra hatta 2 hafta sonra güzel şeyler duyarsın..sabır...

aşılamamda klomen kullandım tek doz sağda tek yumurtam oluştı rahim filmi çekmedi doktor çatlatma iğnesi vurmadı 16. günümde ya çatlamış yada çatlamak üzere dedi 17. günümde aşılama yaptı eşinin sperm değeri çok iyi dedi herkesin aşılması farklı oluyor internetten araştırdığıma göre pregesteron 10 ve üzeri iyi denildi onun için kafama takıldı aşılama sonrası iki gün belim ve sağ kasığım ağrıdı şu an hiç belirti yok 22 günümde bugun test yaptım çok komik ama negatif çıktı. yorumlarınız için teşekkür ederim sanki hiç olmayacakmış gibi ama yinede ufak bir umudum var...

Rabbim hakkında hayırlısnı versin inş. rica etsem bu aşılama nasıl oluyor aşamalarını yazabilirmisin merak ediyorum. zormu acı veriyomu hangi işlemler yapılıyo nerde yaptırdın kaça mal oldu?

Rabbim hakkında hayırlısnı versin inş. rica etsem bu aşılama nasıl oluyor aşamalarını yazabilirmisin merak ediyorum. zormu acı veriyomu hangi işlemler yapılıyo nerde yaptırdın kaça mal oldu?

inş...çok basit bir işlem yumurta çatlayınca 24 saat içinde filan eşin sperm veriyor sperm yıkanıyor bu işlem 2 3 saat sürüyor spermi doktor rahime enjekte ediyor kesinlikle acı yok ben yattığım için nasıl oldu bilmiyorum ama hiç birşey hissetmedim jinekolojik muayene gibi hiç farkı yok 100 tl sperm yıkama 100 tl aşılama birde muayene 30 bana 230 a mal oldu ama klomen yerine iğne ve çatlatma iğnesi fiyatı 500 tl ye yaklaştırıyor ben sadece klomen kullandım çatlatma iğneside vurmadı bende çok tedirgin oldum çok basit birşeymiş özel küçük bir hastanede yaptırdım fakat spermleri laboratuvardan getirdik yarım saat içinde o kadar basitmiş 20 dk da dinlendirdi...

iyiyim canım saol..sende iyisindir umarım..bebiş de iyi Allah a şükür..düşük riskimden dolayı sürekli yatıyorum..1 ay daha yatcam herhalde..öyle işte..
bende 1 senede hamile kaldım..üzülme..1 seneye kadar her ay gebelik testim sıfırdı..bu negatif sonuçlar yıldırmasın sizi..sakın ümidini yitirme..senin için de dua edicem canım benim..umarım seninde en kısa zamanda göbişine meleğin konar ceeeee yapar annesine..hepinize inş..

canım öncelikle aşılaman hayırlı olsun..ben kendi durumumla ilgili progesteronla ilgili şunu söyleyebilirim..ilk ay 21.günde 35 di değerim o ay hamile değildim..2.ay 21.günde 40 dı değerim o ay hamile kalmışım..2 değer de birbirine yakın olduğu halde 1 ay hamile değildim diğer ay hamileydim..progesteron yumurtlama kalitesi ile ilgili bi hormon ondan sonrası normal ilişkide döllenmeye bağlı da sen aşılama yaptırmışsın..dr değerine iyi demiş..umarım iyidir olumlu sonuçlar alırsın arkadaşım dua edicem sana da..

teşekkür ederim herkese yardımcı oluyorsun fikir veriyorsun benimde dualarım seninle inşallah bebeğinin sağlıklı bir şekilde doğduğunu da görürsün. benim ilk beş ay pregesteronum klomenle 23.30 14.70 18.70 20.16 ve bu ay 6.03 malesef ve aşılama olduğum ay üzüldüm benim şansımmı daha önce doktorum 15 in üzerindeyse kaliteli yumurta olduğunu gösterir demişti.aşılama için yumurta sanırım çatlamış dedi ertesi gün bakmadan yaptı. bugun sonuç için gittiğimde değere baktı hadi hayırlısı dedi bende değer kaç dedim 6.03 deyince ben şaşırdım önceden araştırıyodum çünkü bu değer yeterli dedi ama belkide düşük olduğunu söylemek istemedi.şansıma bak her ay kaliteli yumurta aşılama olduğum ay düşük bebeğin tutunmasına yrd hormon düşük inş bi mucize olur diye bekliyorum artık...

bir tane daha hamilemiz var galiba.. listeden bir isim.. başka br topikte hamile olduğunu yazmış..ben de dedim ki bizimle de paylaş.. tabii eğer oysa..

bende 29 şubatda yaptırdım aşılamayı 2 kutu klomen beş tane igne ardından çatlatma ignesi 4 tane yumurtam oluştu ve 16 saat sonra aşılama ve 1saat de yattım aşılamadan sonra bugün 12 gün olacak ama hiç bir test yaptırmadım yaptırsammı acaba ilk aşılamam oldugu için bir fikrim yok fazla.1 tane kız çocugum var 6 yaşında normal yolla 3 ayda hamile kaldım sorunsuz ardından sprail taktırdım ona baglıyorum ben, şimdi ikinci cocugumuzu arıyoruz...allah bekleyen herkese bebişlerini verir inşallah dualarım sizinle....

amin canım sağol.. ne güzel bir evladın var. Allah bağışlasın.. kardeşi de çok bekletmesin ablasını..

rica ederim canım..için rahat etsin diye yazını görünce cvp ladım hemen..inş sonucun iyi olur..Allah gönlüne göre versin inş..

KİM........................... NE KULLANDI.......................................... .......MUHTEMEL DOĞUM TARİH

1.BABYFACE:::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOME N
2.TUSE2006 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN
3.GİZNUR::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
4.COCOSH:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLO MEN
5.gurbetgelini::::::::::::::::::::::::::::::::::KL OMEN
6.EYLUL166 :::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
7.BEYAZBULUT:::::::::::::::::::::::::::GONAPHENE
8.fındıkk kurdum 81::::::::::::::::::::GONAPHENE
9.irem34:::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAP HENE
10.xzeynep:::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPHE NE
11.moril::::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONA PHENE
12.YİĞİDO17::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: İLAÇSIZ
13.SEMA3455::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İ LAÇSIZ ::::::::::::::::::::::::hoşgeldinçağatay bebek
14.ROSEM::::::::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE :::::::::::::::::::::::hoşgeldin MERT bebek
15.BEYAZ MELEK::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSIZ :::::::::::::::::::::::hoşgeldin Öykü bebek
16.elifecan::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
17.esrako::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
18.MİLKSHAKE ::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN:::::::: ::::::::::::::hoşgeldin selin bebek
19.BAŞAK 35::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin burçinbebek
20.maviş83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN ::::::::::::::::::::::hoşgeldin kıvançBebek
21.pushing:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
22.((eslem)):::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
23.melek_law:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
24.sebossk:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
25.ARZU38 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇSI Z
26.güngüneş::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
27.interhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::İLAÇSIZ
28.deryamatrix::::::::::::::::::::::::::::::GONAPH ENE
29.nlgunözkan23:::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
30.sudeyoncaa::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN
31.samyeli26:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
32.ggezgin:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
33.zeytinn79:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
34.melankolia::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
35.zeze26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
36.BeyaAZz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
37.mavi deniz:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::AŞILAM A
38.begim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
39.eylem_:::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::::::
40.mazbut::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
41.incisu::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN
42.APPLEARZU::::::::::::::::::::::::::::::::::: KLOMEN
43.bulemsu58:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
44.esraie::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::: :::::::::::::
45.dahiliye::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
46.gulsah1985::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
47.beyazbeyaz::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::iLAÇSIZ
48.berknilay:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::İLAÇSIZ
49.bade22::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
50.hazann::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
51.26eser26::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN ::::::::::::::::::::::17 ARALIK 2009
52.elif 83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::K LOMEN
53.yaren35:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN :::::::::::::::::::::::hoşgeldin yağız bebek
54.hülyaeyüp:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::İLAÇSIZ
55.ZUZUCUK82:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :KLOMEN ::::::::::::::::::::::11 OCAK 2010
56.RANA.ABLE. :::::::::::::::::::::::::::::::METFORMİN:::::::::: :::::::::::::19 OCAK 2010
57.kadus:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::19 OCAK 2010
58.bihter41::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ ::::::::::::::::::::::13 OCAK 2010
59.sweetbaby::::::::::::::::::::::::::::::::::.... :..:İLAÇSIZ:::::::::::::::::::::: 20 OCAK 2010
60.tubiss::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
61.maksimen::::::::::::::::::::::::::::::::::::SER OPHENE
62.sudembebis::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::KLOMEN
63.bulu_dreya::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::KLOMEN
64.sudem:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
65.blancedblue:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
66.adria:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
67.seldafid::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::MENOGON
68.melocum:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN
69.mehtap gülü:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::İLAÇS IZ::::::::::::::::hoşgeldin serkan bebek
70.TOTEM:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
71.babylove::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
72.bernadette::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
73.ilsenim:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::KLOMEN
74.asinaz24::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
75.rüzgaryağmur::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::KLOMEN
76._ezgi_::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
77.simge8081:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::İLAÇSIZ
78.bebeg83:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::KLOMEN::::::::::::::::::::NİSAN 2010
79.zeynur::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::KLOMEN
80.edda_edda:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN ( İKİZİ OLACAK)
81.serenay2010:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
82.kardelenseval:::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN::::: hoşgeldin zümra neva bebek
83.BEBEĞİMİZ:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN (1 ay önce klomen kullandı)
84.nostok::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN ( 1 ay önce klomen kullandı)
85.psilokum::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::İLAÇSIZ (ovulasyon testi kullandı)
86.gulcangulcan::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::KLOMEN (glu kofen-bal.tarçın.çörekotu)
87.gelinc::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
88.gulyhas:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
89.zeyhat::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (adaçayı içti)
90.SEVRA:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::KLOMEN
91.demet84izmir::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::İLAÇSIZ
92.zehra.tugba:::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::İLAÇSIZ
93.Stella::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN
94.tombilibu:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
95.başak84:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::KLOMEN
96.elvan77:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::KLOMEN
97.nefertiti50:::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::KLOMEN
98.askkizi:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::İLAÇSIZ
99.justreader::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::İLAÇSIZ (bal.tarçın.çörekotu-ateş ölçme)
100.antiope::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::İLAÇSIZ
101.pamuksel:::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::Y.ÇATLATMA İĞNESİ
102.Civ-civ1:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::KLOMEN
103.Kuzu81:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
104.alminas1976::::::::::::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::İLAÇSIZ .................4 AGUSTOS ……hoş geldin DORA REVNA bebek
105.özlem147...................................... ...............KLOMEN+IGNE
106.a&s........................................... ................... bcg
107.sultan1984.................................... ...............ILACSIZ KÜR İLE .........13 EYLÜL....hoşgeldin KEREM bebek
108.ipekyol51..................................... ................SEROPHENE+İĞNE......7 EYLÜL....hoşgeldin EBRU bebek
109.özemek........................................ ................KLOMEN
110.ceydammm...................................... .............KLOMEN
111.nurtopu....................................... ..................TÜP BEBEK
112.emine kaya.............................................. .....KLOMEN...........13 EKİM
113.firstmoonxxx.................................. ...............MERİONAL 75(İKİZİ OLACAK)hoşgeldın RÜYA VE RÜZGAR bebek
114.testere(BALSURAT)............................. ..........İLAÇSIZ
115.MAVİYESİL1999................................. ...........
116.RUFEYDESERRA.................................. ........İLAÇSIZ..............28 KASIM
117.JUJUMM........................................ ................KLOMEN
118.AYMUEL........................................ ................İLAÇSIZ
119.DENVİR........................................ ..................
120.HEDARZU....................................... ................KLOMEN
121.HAYRAN........................................ .................KLOMEN (İKİZİ OLACAK)
122.KARAKAYA...................................... ...............
123.NURZUL........................................ ..................KLOMEN
124.GYSHNKY....................................... ................KLOMEN
125.ASYA_DENİZ.................................... ...............KLOMEN
126.GULTUN........................................ ..................KLOMEN
127.DAİSY84....................................... ...................KLOMEN
128.YASMNGU....................................... .................İLAÇSIZ(SOĞAN KÜRÜ)
129.KUZU84........................................ ...................AŞILAMA
130.DELFİNO....................................... ...................İLAÇSIZ
131.ESİLA_TR...................................... .... .............
132.AYSİMA04...................................... ..................İLAÇSIZ
133.BSBİRKİN...................................... ....................
134.ECEİREMNUR.................................... ..................
135.BETUS19....................................... ....................serophene
136.MASAL07....................................... ....................KLOMEN
137.YAKAMOZZZ33................................... .................KLOMEN
138.DEFHNE........................................ ......................KLOMEN
139.MELİKE_ECESUU................................. ..................SEROPHENE
140.ZAZEZ......................................... .......................KLOMEN
141.GAMZELİKİZ.................................... .....................
142.EXORCİST_TREX................................. ..................serophene
143.SMALLANGEL.................................... ....................AŞILAMA
144.MASAL800...................................... .....................KLOMEN
145.KM0734........................................ .......................KLOMEN
146.FATMA0000..................................... .....................İLAÇSIZ
147.PRETTY9217.................................... .....................SEROPHENE
148.BERRANUR...................................... ......................SEROPHENE
149.SWCNPRLK...................................... ......................KLOMEN
150.GULAYKORKMAZ.................................. ....................KLOMEN...................3 EYLÜL
151.AKTASOZLEM.................................... ......................KLOMEN....................İK İZİ OLACAK

********************KLOMEN VEYA GONAPHENE KULLANANLAR*********************

.............................OCAK AYI LİSTEMİZ..........................

PAPATYA_020...............................20 OCAK
SEKERKİZ67..................................26 OCAK
EDANURLU....................................28 OCAK
TİİN............................................31 OCAK

...................................ŞUBAT AYI LİSTEMİZ..............................

HULYA_41....................................1 ŞUBAT
KEKULA........................................3 ŞUBAT
BETERAY......................................3 ŞUBAT
TOOBE.........................................4 ŞUBAT
CANDY_w.....................................4 ŞUBAT
ESEMOS...................................... 5 ŞUBAT
UMUTLU22....................................5 ŞUBAT
HAYKOLİK.....................................5 ŞUBAT
GİDA_PİNAR..................................8 ŞUBAT
BONBONSEKERİM............................9 ŞUBAT
CESU...........................................9 ŞUBAT
DOSTHANE..................................10 ŞUBAT
NURUN........................................11 ŞUBAT
BELGİSEL....................................11 ŞUBAT
BİHTER07....................................11 ŞUBAT
İLKNURR1984....................... .......12 ŞUBAT
SEVDE1......................................13 ŞUBAT
ÖZLEMNİSANDOĞAN......................15 ŞUBAT
G.ERKL.......................................16 ŞUBAT
KİDY..........................................17 ŞUBAT
ELFİDA1789.................................17 ŞUBAT
MAYBEBABY.................................20 ŞUBAT
EMRİVAKİ....................................21 ŞUBAT
FATMA1986.................................22 ŞUBAT
FİLİZİM.......................................26 ŞUBAT
POCAPOCA...................................26 ŞUBAT

...................................MART AYI LİSTEMİZ..............................

SERSELO.....................................1 MART
CİMEKA.......................................1 MART
MELEK04......................................1 MART
balkopuknurs.................................2 MART

Rabbi heblî min ledünke zürriyyeten tayyibeten inneke semî’ud-Duâ.” “Rabbim! Bana
tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin.”

***Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.....Sevgili Peygamberin muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz.... Ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz ..Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle.AMİİİİİİİİİİNN...MAAŞALLAH

tweety25 te adet olmuşş.. sildim onu aradan..

Yaptırdım kan testi ondada çıkmadıŞimdi ne olcak:2:Kaç gün geçince sonuç verir kan yaa???Hemen vermesi gerek değilmi o zaman yok

o zaman yoktur kesin. Bak ben 2 sene boyunca neredeyse her ay idrar testi 3 ayda birde kan tahlili yaptırıyordum, hep hayal kırıklığı tabi.Bir gün mecbur kaldım antibiyotik kullanmam lazım diye test yaptırdım. pozitif yazısını görünce şoka girdik eşimle, hiç beklemiyorduk ki. Şuanda 11 haftalık hamileyim. üzme tatlı canını hiç farketmeden bebişin olacak inşaallah. Allah herşeyin hayırlısını senin için hayırlı olan zamanda versin.

canım evet büyütüyorum keremi yavaş yavaş maşallah sende 18 hftalık olmuşsun dikkat et kendine canım

günaydın arkadaşlar ben topiğinize ilk defa yazıyorum ben üç defa aşılama yaptırdım ikincisi tuttu ama düşükle sonuçlandı tüp bebeği düşünürken baska bi doktora gittim o da gerek yok dedi normal tedaviye başladı klomen + cyclo prognyvo ilaç kullanıyorum benide listeye eklerseniz sevinirim adet tarihim 27 şubat inş topiğiniz uğur getirir bana

günaydın kızlar.. candy naptın??

günaydın canım sabah 9 da kan tahlili verdim sonuç bekliyorum devlet hastahanesi olduğıu için öğleden sonra alcamm korkuyorum ya inş güzel haberler alırım rabbim herkesin dualarını kabul eylesin inş

Son düzenleme:

hoşgeldin canım tedavin hayırlı sonuç verir inş Allah'tan umut kesilmez stres yapma yeterki stres herşeyi sonlandırıyo dedi benim doktorum topik uğur getirir inş tek bildiğim topiğimiz çok güç destek veriyo ve umut tabiki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…