Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benim ya.iyi haberlerini bekliyecem.bende keseyi gördüm.kalp atışları için haftaya gidecem.bende zonguldaktayım.burda da sağlık hizmeti diye bişy yok.Bende özele gidiym yoksa kimse ilgilenmez.zaten özel hastane de yok.bi tane var onda da emekliye ayrılmış doktorlar var.napalım artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da katlanırız biz.

böyle yapma üzülme..benim teyzemin kızının 7 cm lik çikolota kisti vardı şuan hamile..düşünebiliyo musun 7 cm?o halde hamile kaldı yani..bebeğin kalp atışı durmuş bi kontrole gittiğinde bu kistten ötürü,sonra tekrar atmaya başlamış..kalp atışlarını etkilemiş yani bebeğin kist..dr eğer kistin büyürse bebeğe zarar vermeden alıcam ameliyatla demiş..sende üzülme yanii..benim bi arkadaşımda da çikolota kisti vardı..kızın var ya artık kafası karışmıştı..bi dr a gidiyodu dr ona hamile kalamazsın senin çocuğun olmaz diyodu,bi dr a gidiyodu dr ona hamile kalabilirsin ama kalınca mutlaka doğurcan diyodu..kız bana hangisine inanayım şaşırıyorum diyodu..arkadaşıma çocuğun zor olur,olmaz vb dendikten bikaç ay sonra hamile kaldı..şuan 2 yaşında iklim adında kızı var..hemde sorunsuz hamilelik geçirdi..yani çikolota kisti hamileliğe engel değil kistle bile hamile kalınabiliyor..ameliyattan sonrasında da yapışıklık komplikasyon oluşursa oluyor..kötü tarafından bakma..hayat mucizelerle dolu inan buna..
benim bile şuan sol yumurtalığımda 2 cm * 1,5 cm kistim var..dert etme herşey düzelir..sen psikolojini rahat bırak,üzülme en önemlisi bu..her hastalığın çözümü var..rahim kanseri olmadıktan sonra (Allah korusun) çocuğunun olmaması için neden yok inan..

öğleden sonra özel dr a gittim..bi sorun yok şuan..progesteron içmeye devam ediyorum günde 3 defa..dr düşük iğnesini artık vurulma dedi..öyle işre bi sorun yok şuan Allah'a şükür yani..senin de iyi olmana sevindim..kendine dikkat et..

kızlar şimdi muaynahaneden geldim dr kan değerimin düşük çıkmasını önemsemedi çünkü tıp merkezlerinde testler doğru sonuç vermiyomuş yada düşük değer çıkıyomuş benim test yaptırdığım tıp merkezinde de kanda çıkmayıp yada düşük çıkan birçok insanda aslında gebelik varmış ben bu sabah evde test yapmıştım çift çizgi çıktı dr bu daha güven veriyo bana dedi ve ultrasonda bi kese gördü ama yarın belli olcak çok umutlandırmadı kendi devlet hastahanesinde kan testi yaptırcak gebelik boş mu yoksa sağlıklımı varmı diye? boşuna tıp merkezlerine bu kadar para verdim dr çok kızdı kızlar sakın tıp merkezlerine gitmeyin devlet hastahaneleri daha güvenli dr bana bi saatte kan sonucu nasıl çıkar dedi bakalım yarın herşey belli olcak off ya şu belirsizlik bi belli olsa sevinemiyorum bile zaten benim dr kesin bişey görmeden umutlandırmayı sevmiyo prensibi böyleymiş aslında ultrasyonda bakınca gülümsedi dur bakalım yarını bekleyelim dedi

Son düzenleme:

günde iki tane canım sabah akşam benim bugün 12.gün ama hala yumurta yok

çok haklısınız.benimde sol yumurtalığımda 3cm çikolata kistim var dr önce kan tahlili yaptırdı sonra eşime ürolog tavsiye etti test yaptırmasını istedi bir sonraki ay rahim filmi çekildi.herşey normal ama olmuyor:26:bu ay yani şubatta klomene başladım artık hayırlısı

arkadaslar bugün benim 12.günüm ve klomen kullanıyorum ama yumurtam oluşmamış dr iki gün sonra gel dedi benim morelim çok bozuk ...siz ce yumurta olusma gibi bi sansım varmı morel bozuklugundan :doktora sormadan çıktım çok mutsuzum((43:

candy hakkında hayırlısı olsun inşallah..sen kaptırma kendini yine de.. böyle birşeyi ilk defa duydum yanlış kan sonucu falan.. veya değerler düşük çıkıyor diye.. daha neler duycaz bakalım:))inşallah vardır ama sen yine de kendine yok de.. çıkarsa sevinirsin.. diğer türlü üzülüyor insan..sabret bakalım brgün daha..

ya niye moralini bozuyorsun ki.. benim geçen defa 21. günde 18 mm olmuştu öyle durumlarda da adet tarih değişiyor biraz.. hamile olursan da geç döllenme oluyor.. moralimizi bozmuyoruz....imkansız değl hiçbirşey Allah istedkten sonra gerisi boş...

canım benim senin gibi oldu stres yapma 12.gün gittim 4mmdi oluşmamıştı dr 2 gün sonra bakalım dedi ben ilacı sabah akşam içiyodum 2 gün için sabah öğle akşam içtim dozunu arttırdı 17mm olmuş hemde 2günde bende şaşırdım olmaz diye bişey yok bir günde bile oluşabiliyo bünyeye göre ama umudunu yitirme bende sen gibi eve geldim 2 gün boyunca ağladım ama tekrar kontrole gittiğimde çatlatma iğneni olabilirsin oluşmuş dedi herşey olabilir bozma moralini belki seninde benim gibi olur dr ilacın dozunu arttırdımı sende

tabikide ölee ben polikistikoverim adet tarihim belli olmuyoo bakalım hayırlısı iki gün sonra tekrar gidicem

canım kan sonuçları %99 doğru sonuç veriyo ama benim yaptırdığım tıp merkezinde çok çabuk sonuç veriyolar ve makinaları iyi değilmiş benim gibi bi çok insan kan vermiş kiminde yok çıkmış kiminde düşük değer ama çoğuda hamileymiş sadece devlet hastahaneleri ve kandaki o değere bakan makinalarda %99 sonuç doğru çıkıyo dedi doktor

ilacım iki gün önce bitti zaten sabah aksam içtimm hayırlısı bekliyorummm

hadi bakalım arkadaşım inş yarın güzel haberlerle gelirsin tekrar..hayırlısı..

sende ve eşinde başka sorun yoksa hamile kalma ihtimalin klomenle yüksek..klomenle hamile kalan binlerce kadın var..bazısı ilk aydan bazısı 2. aydan bazısı 3 hatta 4 vb..umarım sende kalırsın en kısa zamanda..

canım aslında durumunda çelişki var..idrar testinde negatif sonuçlar yanıltıcı olabiliyor fakat pozitifi gördün mü (2.çizgi silik bile olsa) hamile kabul ediliyorsun..bu açıdan bakınca hamilesin görünüyo..fakat yaptırdığın yerdeki kan tahlilin düşük çıkmış..kanda gebelik 100 civarı olduğunda idrar pozitifleşiyor..ben bunu bizzat denedim..değerim kanda 100 ken idrarda 2.çizgi silik çıktı..ama senin ne zaman çıktı hemen 2.çizgi çıkması gerekiyor..zaten testlerde de yazıyor ilk 10 dk içinde diye..hatta bazısında 5 dk yazıyor..dr keseyi gördü diyosun keseni görünmesi için kanda beta hcg yüksek olması lazım yüksekse neden kanda çıkmadı?çok ilginç yani durumun..ben bile şaşırdım sen anlatınca çok tuhaf :44:

Haklıymışsın canım bu gün belli belirsiz gözükmekte,yorumların için teşekkür ederim tekrar tekrar,Sağ ol...

Ben son hamlelerimi yapıyorum kızlar yıllar öncesi onlarca yüzlerce kez dr. takibinde yaptırdım bu tür tedavileri..Doktorlar önemlidir evet ama bir yere kadar insan yıllar sonra birazda kendinin dokturu olmaya da çalışıyor.. Bu ayın başında da rahimin durumunu öğrenmek için dr. gittim temiz dendi.Klomeni kendim kullanmaya başladım dr. a lafını bile etmedim etsem yapacağı belliydi klomeni verecek yumurtaların büyüklüğüne bakacak günü belirleyecek ilişki önerecek o ay olmazsa tekrar bakacak kist mist varmı varsa doğum kontrol hapı verecek bir sonraki ay yeniden gel diyecek .Yıllarca dr. dr dolaşınca insan doktora gitmek istemiyor.Ben kendi takibimi kendim yapmaya çalışıyorum bilgim ve bilenlerin bilgileri doğrultusunda Bilen biri varmış sağ olsun cvp verdi ..
Sadece bir soru sordum bilen var mı diye ve ben sorduğumda sayfada birileri online idi.Neyse kalp kırmaya değmez.İlgilendiniz için teşekkür ederim...

özellikle yanlış anlama demiştim ben de online dım ve bilmediğim için cevap yazmadım.. neyse... Allah gönlüne göre versin..hakkında hayırlısı..

inşallah canım 9 aydır istiyoruz olmadı bakalım bu ayda yeni umut demek benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…