iyiyim canım sen nasılsın?bugün sabah dr daydım ama ultrasona bile giremedim öyle ... tan bi dr du ki anlatamam yani..nede olsa devlet hastenesi çok normal..sabah 8 den öğlen 11.15 e kadar hastanedeydim dr bana ultrasona sokcam seni bekle dedi taaa saat 9 da saat oldu 11.15 dr beyfendi teşrif etcek hala..bende dr a dedim ben daha fazla bekleyemiycem iptal edin işlemi ben çıkıyorum..birazdan özelden randevu aldım ona gitcem..devlet hastaneleri çok kötü yaaa..hele benim bulunduğum ilde resmen ilgili dr yok..nasıl geçicek benim bu 9 ayım bilmem bu ilde..nerden geldim ben buraya yaaa güzelim istanbulu bırakıp çok pişmanım
dr a gidip geleyim de yazarım gelişme olursa özeline..sen nasılsın dr a gittin mi bidaha?bebeği gördünüz mü kalp atışını duydunuz mu?
cnm uzun uzun yazmısın teşekkür ederim.Benim durum biraz karısık 2 kez ameliyat oldum çikolata kistinden sonrada 3,5 yıl doğum kontrol hapı kullandım evlenince 3 ay daha kullandım doktora gittim hemen klomene baslattı test vs yapmıcakmısınız dedim 3 ay deneyelim sonra dedi.1 ay normal denedik,2 ay klomen +çatlatma iğnesi olmadı.gelecek ay eşim ve benden tahliller istedi bende o aya kadar ilaç kullanmak istemediğimi söyledim nitekim yumurtam büyümemiş bu ay 10.günde 7 ml
merak ediyorum aslında bu hiç büyümicek anlamına mı geliyor( 1 ayda )?
senden zor süreçlerden geçmişin ama cok sükür hamilesin tebrik ederim.
Ben bu ayı es geçiyorum tahlil sonuşlarına göre davrancam..Olmadı yaza kadar da düsinmicem artık dediğim gibi sonuclara bağlı ama bi laporoskopi yolu görünüyo gibi gelio çünkü ameliyattan sonra yapısıklık olma ihtimali cok yüksekmiş
canım benim ya.iyi haberlerini bekliyecem.bende keseyi gördüm.kalp atışları için haftaya gidecem.bende zonguldaktayım.burda da sağlık hizmeti diye bişy yok.Bende özele gidiym yoksa kimse ilgilenmez.zaten özel hastane de yok.bi tane var onda da emekliye ayrılmış doktorlar var.napalım artık bebişlerimiz sağlıklı olsun da katlanırız biz.
merhaba arkadaşım klomeni günde kaç tane aldın?eczacı 12 saatte 1 tok yazmış,içinde günde bir tablet 5 gün süreyle kullanılmalı yazıyor. toplam 10 tablet var.benim kafam karıştı 5 gün günde 1 tane içilirse ilaç bitmiyor:26:
çok haklısınız.benimde sol yumurtalığımda 3cm çikolata kistim var dr önce kan tahlili yaptırdı sonra eşime ürolog tavsiye etti test yaptırmasını istedi bir sonraki ay rahim filmi çekildi.herşey normal ama olmuyor:26:bu ay yani şubatta klomene başladım artık hayırlısıklomen tedavisi görmüşsün herhalde arkadaşım..klomen tedavisine geçmeden önce eşinin tahlilleri,senin tahlillerin vb yapılmadı mı?arkadaşlar ben klomen tedavisine başlamadan önce en az 10 farklı dr gezdim bilgi almak için..dr ların yarısı klomeni erkeğin tahlilini bile görmeden başlatıyolar..çok yanlış bu..önce kendi tahlillerinizi ve eşinizin tahlillerini eksiksiz yaptırın,sonra tedaviyi başlatın..hatta rahim filmini de mutlaka çektirin klomen tedavisinden önce..bulunduğum ilde çok iyi bi tüp bebek dr u var..bana göre bu ilin en iyi dr u..ben onla ücretsiz görüşmeye gitmiştim..dr bana senin tahlillerini ve eşininkileri görmeden,rahim filmine bakmadan klomene başlatmam ben dedi..ya rahminde bi sorun varsa dedi (ki haklıydı rahimimde tek tüp kapalı imiş film sırasında açıldı basınçtan),ya eşinde bi sorun varsa belki adamın hareketli spermi bile yok dedi en kötüsünü düşünmek zorundayız dedi..acabalarla,inşallahlarla tedaviye başlatmayın..bütün kan testlerinizi yaptırın,rahim filminizi çekilin,eşiniz detaylı iyi bi üroloji dr una görünsün sorun yoksa klomene başlayın..zaten sorun yoksa klomenle hemen hamile kalınıyor..çünkü klomenle hamile kalmamak için neden yok..dahası klomenle yumurta büyümediğinde iğneyle kesin büyüyor..iğne tedavinin bi sonraki aşaması..daha ağır ilaç yani..bana da dr demişti ya yumurtam büyümezse nolcak demiştim iğneye geçicez..iğne ile büyümeme şansı yok kesin büyücek dedi..
canınızı sıkmayın olmaz diye bişey yok..daha öncede yazdım..ben hamile kaldıysam hepiniz kalırsınız..bende ileri derecede pko var + hormon sorunu var + genç kızlığımdan beri 3 ayda 1 adet görüyorum hatta adet olmak için iğne bile oldum + hipofiz bezi tümörüm var + rahim ağzı yaram ve iltihabım var + ayrıca astım hastasıyım bu bile hamileliği zorlayan bişey..oksijen alıyorum bazen..
bakın ben bu durumda hamileyim Allaha şükür..siz benden daha az hastasınız..hamile kalabilceğinize inanın..sadece doğru yolda ilerleyin tahlillerinizi yaptırın eşiniz sperm analizi yaptırsın eşinizden sonra eşinizin tahlili normal çıkarsa gidin hemen rahim filmi çektirin (çıkmazsa rahim filmine gerek kalmıyo erkeğe önce tedavi uygulanıyor bikaç ay,yada tüp bebeğe geçiliyor direkt) klomen işe yaramazsa üzülmeyinnnnn..iğnesi var çok etkili..hatta bu tedavilerle de hamile kalamazsanız hiç hiç üzülmeyin belki aşılama ile tüp bebek ile ikiz üçüz bebeğiniz olur..can sıkmak moral çöküntüsüne girmek yokkkkkk..
arkadaslar bugün benim 12.günüm ve klomen kullanıyorum ama yumurtam oluşmamış dr iki gün sonra gel dedi benim morelim çok bozuk ...siz ce yumurta olusma gibi bi sansım varmı morel bozuklugundan :doktora sormadan çıktım çok mutsuzum(( 43:
arkadaslar bugün benim 12.günüm ve klomen kullanıyorum ama yumurtam oluşmamış dr iki gün sonra gel dedi benim morelim çok bozuk ...siz ce yumurta olusma gibi bi sansım varmı morel bozuklugundan :doktora sormadan çıktım çok mutsuzum(( 43:
ya niye moralini bozuyorsun ki.. benim geçen defa 21. günde 18 mm olmuştu öyle durumlarda da adet tarih değişiyor biraz.. hamile olursan da geç döllenme oluyor.. moralimizi bozmuyoruz....imkansız değl hiçbirşey Allah istedkten sonra gerisi boş...
candy hakkında hayırlısı olsun inşallah..sen kaptırma kendini yine de.. böyle birşeyi ilk defa duydum yanlış kan sonucu falan.. veya değerler düşük çıkıyor diye.. daha neler duycaz bakalım:))inşallah vardır ama sen yine de kendine yok de.. çıkarsa sevinirsin.. diğer türlü üzülüyor insan..sabret bakalım brgün daha..
canım benim senin gibi oldu stres yapma 12.gün gittim 4mmdi oluşmamıştı dr 2 gün sonra bakalım dedi ben ilacı sabah akşam içiyodum 2 gün için sabah öğle akşam içtim dozunu arttırdı 17mm olmuş hemde 2günde bende şaşırdım olmaz diye bişey yok bir günde bile oluşabiliyo bünyeye göre ama umudunu yitirme bende sen gibi eve geldim 2 gün boyunca ağladım ama tekrar kontrole gittiğimde çatlatma iğneni olabilirsin oluşmuş dedi herşey olabilir bozma moralini belki seninde benim gibi olur dr ilacın dozunu arttırdımı sende
kızlar şimdi muaynahaneden geldim dr kan değerimin düşük çıkmasını önemsemedi çünkü tıp merkezlerinde testler doğru sonuç vermiyomuş yada düşük değer çıkıyomuş benim test yaptırdığım tıp merkezinde de kanda çıkmayıp yada düşük çıkan birçok insanda aslında gebelik varmış ben bu sabah evde test yapmıştım çift çizgi çıktı dr bu daha güven veriyo bana dedi ve ultrasonda bi kese gördü ama yarın belli olcak çok umutlandırmadı kendi devlet hastahanesinde kan testi yaptırcak gebelik boş mu yoksa sağlıklımı varmı diye? boşuna tıp merkezlerine bu kadar para verdim dr çok kızdı kızlar sakın tıp merkezlerine gitmeyin devlet hastahaneleri daha güvenli dr bana bi saatte kan sonucu nasıl çıkar dedi bakalım yarın herşey belli olcak off ya şu belirsizlik bi belli olsa sevinemiyorum bile zaten benim dr kesin bişey görmeden umutlandırmayı sevmiyo prensibi böyleymiş aslında ultrasyonda bakınca gülümsedi dur bakalım yarını bekleyelim dedi
çok haklısınız.benimde sol yumurtalığımda 3cm çikolata kistim var dr önce kan tahlili yaptırdı sonra eşime ürolog tavsiye etti test yaptırmasını istedi bir sonraki ay rahim filmi çekildi.herşey normal ama olmuyor:26:bu ay yani şubatta klomene başladım artık hayırlısı
canım kan sonuçları %99 doğru sonuç veriyo ama benim yaptırdığım tıp merkezinde çok çabuk sonuç veriyolar ve makinaları iyi değilmiş benim gibi bi çok insan kan vermiş kiminde yok çıkmış kiminde düşük değer ama çoğuda hamileymiş sadece devlet hastahaneleri ve kandaki o değere bakan makinalarda %99 sonuç doğru çıkıyo dedi doktor
Haklıymışsın canım bu gün belli belirsiz gözükmekte,yorumların için teşekkür ederim tekrar tekrar,Sağ ol...lh ta dalgalanmalar oluyor,normaldir bu,klomen kullandığım zamanlarda olmamıştı sanırım,arada olur ama
demekki lh ın 10.gün artmış bi,sonra 13. 14.gün enyüksek seviyeye ulaşmış, inş tutar bakalım hayırlısyla
son 2gün çizgiler daha az koyu ise,silikleşecek demekki,azalıyor artık,yarın öbürgün daha silik olur
eeee doktora beraber gideceğiz desene:) dönüşümüz muhteşem olur inşallah:)valla benim bebekte de ilaçlı tedavide de 2. ayım.. geçen ay farketmeden baya stres yapmışım.. hiiiiç kendmi dinlemeyeceğim belirti anlamında .. çünkü çok benziyor birbirine. ve benim hamile kaldığım ay hiçççççç birşey hissetmedim ne adetle ilgili ne hamilelikle...
DURU ovulasyon testiyle ilgili soran arkadaşım o an sistemde ovulasyon testi kullanan yokmuş demek ki.. yanlış anlama..hem soruyu sorduktan 5 dk sonra cevabını bulacaksın gibi brşey yok..bazen birkaç gün sonra da alabiliyoruz.. ben hiç o testlerden kullanmadım.. mantıklı olabilir. ama ben doktorun bakmasını daha garanti buluyorum o günlerde hem 2 güne bir ilişkm oluyor hem de 3 güne br doktora gdiyorum ki kaçırmayım...herkesn görüşü farklı olabilir ama idrar testi ve bu yumurtlama testleri tamamen stres.. sonuç aldığında bile aklında hala ACABA?? kalıyor...ben doktor takibni hamile kalmak isteyen herkese öneriririm.. bu arada bu topicte ben ovulasyon testyle hamile kalan görmedim. ama ben çok eskilerden değilim...
mrb hemencik tepki vermeye gerek yok demek ki forumda kimse yokmus cvp verebilecek
yardımcı olayım bildiğim kadarıyla klomen vb seyler lh içerdiğinden ovulasyon testleri yanıltıcı olabiliyor,bende denemiştim klomenle silik çizgiler baslamıstı çatlatma iğnesiylede cok koyulasmıstı.İlaç kullanıldığında dr takibi yapılıyor zaten dolayısıyla yumurtanın büyüyüp büyümediği,ne zaman çatlayacağı hakkında bilgin oluyor.Ovulasyon testlerini dr takibi yaptıramadığın ve ilaç kullanmadığın zamanlarda yapabilirsin
Haklıymışsın canım bu gün belli belirsiz gözükmekte,yorumların için teşekkür ederim tekrar tekrar,Sağ ol...
Ben son hamlelerimi yapıyorum kızlar yıllar öncesi onlarca yüzlerce kez dr. takibinde yaptırdım bu tür tedavileri..Doktorlar önemlidir evet ama bir yere kadar insan yıllar sonra birazda kendinin dokturu olmaya da çalışıyor.. Bu ayın başında da rahimin durumunu öğrenmek için dr. gittim temiz dendi.Klomeni kendim kullanmaya başladım dr. a lafını bile etmedim etsem yapacağı belliydi klomeni verecek yumurtaların büyüklüğüne bakacak günü belirleyecek ilişki önerecek o ay olmazsa tekrar bakacak kist mist varmı varsa doğum kontrol hapı verecek bir sonraki ay yeniden gel diyecek .Yıllarca dr. dr dolaşınca insan doktora gitmek istemiyor.Ben kendi takibimi kendim yapmaya çalışıyorum bilgim ve bilenlerin bilgileri doğrultusunda Bilen biri varmış sağ olsun cvp verdi ..
Sadece bir soru sordum bilen var mı diye ve ben sorduğumda sayfada birileri online idi.Neyse kalp kırmaya değmez.İlgilendiniz için teşekkür ederim...
yaa bende cumartesi gideceğim dr a yumurtaların durumuna bakacak sanırım ..senin hiç mi yok yoksa küçükler mi??bir de dr ulrasonla alttan mı bakacak?günde iki tane canım sabah akşam benim bugün 12.gün ama hala yumurta yok
inşallah canım 9 aydır istiyoruz olmadı bakalım bu ayda yeni umut demek benim içinsende ve eşinde başka sorun yoksa hamile kalma ihtimalin klomenle yüksek..klomenle hamile kalan binlerce kadın var..bazısı ilk aydan bazısı 2. aydan bazısı 3 hatta 4 vb..umarım sende kalırsın en kısa zamanda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?