Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

gitgide umudum tükeniyor sanki :(
klomende 3. ayım bu ayda olmadıı.kendimi çok kötü hissediyorummmmmmm.

Canım benimde üç ay klomenle olmadı ve bu ay doktorum artık klomen kullanamayız dedi aşılama önerdi. Seni çok iyi anlayabiliyorum klomenle olacakmış gibi hissediyoruz ama olmuyor..aşılamadan daha ümitliyim olma şansı daha fazlaymış aşılamanın inşallah bundan sonra olacak olumlu düşünmeye çalış

Canım benimde üç ay klomenle olmadı ve bu ay doktorum artık klomen kullanamayız dedi aşılama önerdi. Seni çok iyi anlayabiliyorum klomenle olacakmış gibi hissediyoruz ama olmuyor..aşılamadan daha ümitliyim olma şansı daha fazlaymış aşılamanın inşallah bundan sonra olacak olumlu düşünmeye çalış
aşılama için erken değilmi?
klomen'in prospektüsünde bile yanlış hatırlamıyorsam 6 ay kullanılmalı diyor.

Benim doktorum klomen üçden fazla kullanamıyoruz kist yapabilir dedi. bende ve eşimde de problem çıkmayınca ve iki yıl olunca aşılama önerdi. Kendimi hazır hissettiğimde gidecem sanırım kasım ya da aralıkta aşılama olacak

yok cnm en ii si 3 ay kullanım oluo cunku klomenın yan etkılerıde var rahım duvarını ınceltıo rahım agzını kurutuyo bole oluncada rahım agzı kurudugu ıcın spermler ıcerı gıdemıo duvarı ıneldıgı ıcınde tutunamıyo.benım eszkı dr 5 ay kullandrmıstı ama yenı dr bunun yanlıs oldugunu soyledı ben olsam 1-2 ay kullandrırıdım dedı eskıden bızde kullandrıoduk aam egıtmlere gıde gıde yanlsıları ogrenıoruz gıbı bsy demstı.

tarioronar
canım bende asılama oldum bılıosun dımı
inşş rabbım nasıp eer tatlım

peki kızlar çatlama iğnesini denemeden'mi aşılamaya geçiyorsunuz ?
ben bu ay doktorumdan istemeyi düşünüyorum çatlama iğnesini.

Bana iğne hiç yapmadı doktorum progesteronum yüksek çıkınca çatlıyor senin yumurtalar dedi bana üç ay hiç iğne olmadı aşılamada olacakmış iğne

tarioronar
canım bende asılama oldum bılıosun dımı
inşş rabbım nasıp eer tatlım[/QUOTE]

Amin inşallah canım bende aşılamadan çok umutluyum bakalım nasip inşallah herkes en kısa zamanda dileklerine kavuşşur

ben çatlatma iğnesini denemeden aşılamaya geçtim. herhalde dr. uzun zamandır denediğimizi olmadığını duyunca hemen aşılamaya geçelim dedi. klomen ve çatlatma iğnesinden sonra aşılama oldu ayın 9 unda.

slm kızlar
rahim filmini çektirdim anestezili olduğu çok şükür hiçbişi hissetmedim
ama sonrası biraz kötüydü
anesteziyi atmakda zorlandımm neyseki şimdi daa iim
sonuca gelecek olursak çok şükür tüplerim açık
fakat rahimde anladığım kadarıyla perde varmış
dr.um tıp dilinde bişiler söylediği için bide o anda pek ii olmadğm için detay sormadım
doğuştanda olabilirmiş kürtaj sonrasıda oluşmuş olabilirmiş
hamile kalmayada etkisi varmış hamile kalsam bile erken doğuma neden olurmuş
ufak bi operasyon gerekiomuş ama kütahyada yok esk. e gidicem
neyseki abimin eşi esk.de tıp fak. de doktor
onun yardımıyla sorunsuz bi şekilde hallolur inş.
bide o operasyondan sonra 3 ay kadar korunmak lasımmış
yani uzun bi süre off umkaydirigubbakcemile3
hakkımızda hayırlısı
tarifsiz bi biçimde de içim çoook rahat
anlayamadım bendenaniknanik

Son düzenleme:
kızlar kasıklarım çok ağrıyor bu ay aşılamam tutmadı galiba, karın ağrısına rağmen hamile olabilirmiyim
acaba, eczaneye sordum idrarda erken çıkaran varmı diye,bi marka var dedi o da 20 milyonmuş, zaten bisürü masrafımız var az daha bekleyim dedim.sonra bi düşündüm ben yaklaşık son 4-5 aydır belkide 6 kendime gebelik testi yaptırıyorum, sonrada müthiş moralim bozuluyor, bütün gün kendime gelemiyorum,

belkide tüplerim kapalı bu kadar zaman boyunca üstelikte önceden pco yokken bile çocuğum olmadı ,
arkadaşlarım istemeden kaldı üstelik korunurken, belki bu ay rahim filmi çektirirler,

kızlar rahim filmini sağlık kuruluşları ödüyor mu?
birde kendi doktorumuz mu yapıyor yoksa bu işi yapan başka doktorlarmı var, ben hala erkek doktora gidemeyenlerdenim de:(

cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm:ecrin_bebek:

slm kızlar
dr.um tıp dilinde bişiler söylediği için bide o anda pek ii olmadğm için detay sormadım
hakkımızda hayırlısı

geçmiş olsn canım.. bi aşama kaydetmişsin artık biliyosn rahim filmi sonucunu bu da insanı rahatlatıyo. bebiş gelmese de onun yolunda ilerlediğini biliyosun..
tüplerin açk olması önemli.. rahimdeki perde ne derecedeymiş acaba.. çünkü hamile kalmaya engel deil bu. bi arkadasım öyleydi hamile şu anda. az kaldı doğuma inş.
doğuştandı onunki hatta hamile oldugu halde bi daha hamile kalma riski fln vardı ama
sorunsuz gidio çok şükür.
tabi drun dediğine göre davranmak da lazım..

slm kızlar
hakkımızda hayırlısı

canım geçmiş olsun tüplerinde sorun olmamasına :dance:çok sevindim rahimdeki perdeninde sonuçta tedavisi varmış tedavini bir an önce ol ki :emir_bebek:yavruna kavuş bence senin hamiş:CüvCüv: kalamamanı bu perde etkiliyordu ALLAH ın izniyle bu operasyondan sonra hemencecik hamiş kalacaksın ben inanıyorum uzun zamandır bebişinin yolunu gözlüyorsun 3 ay daha bekle bakalım hayırlı güzel haberlerini duyarız :Saruboceq:inş. eskişehire kaydirigubbakcemile4yolculuk ne zaman hayırlısıyla canım..

kızlar bu rahim filmi nasıl çekiliyor, sıkıntılı bişimi?? anestezi falan demişsiniz merak ettim. belki benden de isticek doktorum bi daha ki aya???

kızlar kasıklarım çok ağrıyor bu ay aşılamam tutmadı galiba, karın ağrısına rağmen hamile olabilirmiyim
acaba, eczaneye sordum idrarda erken çıkaran varmı diye,bi marka var dedi o da 20 milyonmuş, zaten bisürü masrafımız var az daha bekleyim dedim.sonra bi düşündüm ben yaklaşık son 4-5 aydır belkide 6 kendime gebelik testi yaptırıyorum, sonrada müthiş moralim bozuluyor, bütün gün kendime gelemiyorum,

canım karın ağrısıda gebelik belirtisi olabilir sen rahat ol canım kırmızı kartı bekleme sürekli pozitif düşünkü sonuçta pozitif olsun kaç gün kaldı test yapmana...inş. hamiş haberini duyarız bu ay..

kızlar bu rahim filmi nasıl çekiliyor, sıkıntılı bişimi?? anestezi falan demişsiniz merak ettim. belki benden de isticek doktorum bi daha ki aya???

canım bende anestezi ile çektirmiştim onun için uyandığımda fazla dayanılmayacak gibi bi ağrı hissetmedim tüplerine bakıyorlar bi tıkanıklık varmı diye sende çektir canım korkulacak hiç bişey yok merak etme...

Back
X