geçmiş olsn canım.. bi aşama kaydetmişsin artık biliyosn rahim filmi sonucunu bu da insanı rahatlatıyo. bebiş gelmese de onun yolunda ilerlediğini biliyosun..
tüplerin açk olması önemli.. rahimdeki perde ne derecedeymiş acaba.. çünkü hamile kalmaya engel deil bu. bi arkadasım öyleydi hamile şu anda. az kaldı doğuma inş.
doğuştandı onunki hatta hamile oldugu halde bi daha hamile kalma riski fln vardı ama
sorunsuz gidio çok şükür.
tabi drun dediğine göre davranmak da lazım..[/QUO
valla arkadaşım perdemi onuda bilmiorum ama
ona benzer bişi dedi
dediğin gibi bi adım daa ilerledik
Rabbimden ne gelirse razıyız
Rabbim hepimize nasip etsin inş. bebeklerimizi
canım geçmiş olsun tüplerinde sorun olmamasına :dance:çok sevindim rahimdeki perdeninde sonuçta tedavisi varmış tedavini bir an önce ol ki

yavruna kavuş bence senin hamiş:CüvCüv: kalamamanı bu perde etkiliyordu ALLAH ın izniyle bu operasyondan sonra hemencecik hamiş kalacaksın ben inanıyorum uzun zamandır bebişinin yolunu gözlüyorsun 3 ay daha bekle bakalım hayırlı güzel haberlerini duyarız :Saruboceq:inş. eskişehire

yolculuk ne zaman hayırlısıyla canım..
inş. canım inş. hepimiz kavuşucas bebişlere
bana kürtajdan sonra oluştu gibi gelio öncesinde olsaydı belki hamile bile kalamazdım
neyse öğrenicem bakalım niyeymiş
eskişehire önmüzdeki hafta bi gidelim dioruz
dr.la görüşelim ona göre de tekrar randevu alırız
kızlar bu rahim filmi nasıl çekiliyor, sıkıntılı bişimi?? anestezi falan demişsiniz merak ettim. belki benden de isticek doktorum bi daha ki aya???
ben anestezili çektirdim hiç sıkıntı çekmedim bu yüzden
yani hiç zor gelmedi bana anestezi kısmı hariç
korkma canımm
heleki büyük şehirlerde çok gelişmiş aletlerle yapılıomuş ve hiç ağrı olmuomuş