kızlar ben geçtiğimiz 3 ay klomen kullandım yumurta takibim hiç yapılmadı ve başarısız olduk. bu ay hiç bir şey kullanmadım adetim 10 gün gecikti ve gele gele koyu kahverengi garip bişey geldi. nedeni ne olabilir bilmiyorum ama korkuyorum.internette kistten kaynaklı yazıyor bende kist var ama çok çok çok küçük.onun yüzünden olacağını sanmıyorum ayrıca kistim daha öncede vardı hiç böyle bişey yaşamamıştım.
kızlar nolur cevap yazın iyice evhamlandım ben.bir hafta boyunca o garip şey geldi.doktora da haftaya gidebilcem haftaya kadar kafayı yiycem yaa.
Günaydın tatlıım. Hayırlı sabahlar. Sana da iyi haftalar nardaneem. Hava yağmurlu ya, herkesler uyuyor sanırsaam. Nasılsın kuzum görüşmeyeli.gunaydın kızlarrrrr açılış benden oldu ama kımsecıkler yok
herkeze ii haftalar
kızlarrr aranızda norprolac ve progestan kullanan varmı herkes klomen kullanmış ama bana klomenden sonra bunlarıda verdii neden aca ba yaaaa
Günaydın tatlıım. Hayırlı sabahlar. Sana da iyi haftalar nardaneem. Hava yağmurlu ya, herkesler uyuyor sanırsaam. Nasılsın kuzum görüşmeyeli.
Merhaba Ecrin. Norprolac hiç kullanmadım ama Progestan çok kullandım gülüm. Doktoruma sorduğumda, eğer gebe kalırsan iyi tutunması için, yok kalmazsan da adetinin gelmesi için veriyorum demişti. İnşalllah sende bebek olur daa, tutunmasına yardımcı olur kullandığın ilaçlar.
benim 5 yıllık evliyim hep korunduk.1 ay denedik olmayınca doktora gittim.çünkü adetim 40 günde geliyordu.doktor eşimden bişi istemedi.benden 3. günü hormon değerlerine bakıyor ücreti ssklıya 30 tl muayene tetkıkleri karsılıyordu sadece 30 tl muayene veriyorum.21. gün pregesteron değerine bakıyor yumurtlama olup olmadığı için tetkık ucreti vermiyorum simdiye kadar her gittiğimde 30 tl verdim.benim yaptıklarım sadece bunlar 2. ayım klomen kullanıyorum ben yumurtlamam uzun bi dönem olmamış fakat klomenle yumurtluyorum.bide sen 2 senedir hiç mi doktora gitmedin?
Günaydın tatlıım. Hayırlı sabahlar. Sana da iyi haftalar nardaneem. Hava yağmurlu ya, herkesler uyuyor sanırsaam. Nasılsın kuzum görüşmeyeli.
Merhaba Ecrin. Norprolac hiç kullanmadım ama Progestan çok kullandım gülüm. Doktoruma sorduğumda, eğer gebe kalırsan iyi tutunması için, yok kalmazsan da adetinin gelmesi için veriyorum demişti. İnşalllah sende bebek olur daa, tutunmasına yardımcı olur kullandığın ilaçlar.
slm arkadaşlar birşey soracağım ben rahim filmi çektireceğim dr adetinin 2 .ci günü gel dedi sizdede öylemi çekildi?? yardım edermisiniz ??
Bu tür taramalar genlde regl döneminde oluyor cnm .rahim filmi ne zaman istedi senden?Öncesinde hangi aşamalardan geçtin anlatırmısın?
güneydın kızlar,
bugün progesteron testi yaptırmak için hastaneye gidicem. ama doktorum iki gün yok. o yüzden sonucumu hemen gösteremeyeceğim. progesteron değerinin kaç olması gerekiyor biliyor musunuz? 3 klomen de işe yaramamışsa çok üzülücem bu sefer( progesteron değerleri ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın. bu arada adetimin 22. günündeyim.
slm bu arada gebelik testi yaptın mı hiç?
Yerleşme lekelenmesi olmasın...Bazılarında bebek yerleşirken böle lekelenme şeklinde kahverengi akıntılar oluyor...
korma cnm
bugunmu geldı leke.bekle devamıda gelebılır kırmızıya donebılır
benımde olmustu bıkere kahverengı olarak baslamıstı sabah aksam gıbıde adet olmustum
ama cnm bazen gebelıkte yerlesme kanamaları oluo buda kahverengı leke tarzında.sen bekle bakalım kırmzı olcakmı eger kesılırse kahve rangı olarak kırmızıya donmezse dr danıs baklaım nedıycek: inşşş ii seylere ısarettır
güneydın kızlar,
bugün progesteron testi yaptırmak için hastaneye gidicem. ama doktorum iki gün yok. o yüzden sonucumu hemen gösteremeyeceğim. progesteron değerinin kaç olması gerekiyor biliyor musunuz? 3 klomen de işe yaramamışsa çok üzülücem bu sefer( progesteron değerleri ile ilgili bilgisi olan varsa lütfen beni aydınlatsın. bu arada adetimin 22. günündeyim.
slm arkadaşlar birşey soracağım ben rahim filmi çektireceğim dr adetinin 2 .ci günü gel dedi sizdede öylemi çekildi?? yardım edermisiniz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?