progestana bende bugün itibari ile başlamış oldum bugün adetimin 16.günü günde 3 tane içmem gerektiğini söyledi doktorum öğleden sonra bi tane içtim ama 1 saat kadar baş dönmesi yaşadım birde sersem gibi hissettim kendimi ama şuan normale döndüm çok şükür hapın prospektüsünü okudum uyku hali yaptığından dolayı akşam 2 tanesini yatmadan önce içilebilir yazıyordu bende öyle yapıcam ama bir sakıncası olurmu diyede düşünmeden edemiyorum :sinifsinif:
canımmmm iyilik ne olsun kırmızı kartı yedim bu sabah kara kara düşünüyordum...sen nasılsın canım revna nasıl değişiyo değilmi gün gün canım yaaa sağlığınız felan yerinde demi gezmelerede başlamışınızdır ohhh sefanız olsun...
emınecım canım iyiyim cok şükür
karnım cıktı evet :) aksamları daha cok cıkıo şişıorum ya ondan galıba
29z unda dr dayız az kaldı inşş mınıgım saglıklıdr tek ısteğim bu
sen nasılsın tatlım senı ruyamda gordum bu arada :)))
tuhhh kırmızı kart demekkk((((( ıyıyz cok sukur buyuyorrr gezıyoruzz cookktan 12 gunluktu cıktık dısarııı :))))) bırdahada ıcerı gırmedıkkkbayanssulusmile
KIZLAR YAAAA bu gün bŞKA BİR DOKTORA GİTTİM.
tahlillerimi de ona gösterim die.
bana klomenle vakit kaybetme aşılama dedi
ama bu doktorum da iğneli tedaviye hemen gecmiyoruz 6 kloemnden sonra dedi. gerci iğnelide de neyi kast etti bilmiyorum.
kadın bi de sebepsiz infertilite(kısırlıkmış) dedi.
yarın büyük bi ihtimalle adet olucem.
ama kendi doktoruma cok güveniyorum. kadın 32 yıllık doktor. bugünkü daha 30 yaşındadır .
napcem kafam karıştı ya...
canım ben çatlatma ignesini yaptıgım gün başladım adetimin 11 günü oluyo ama dktr tedaviye erken sonuç verdigimi söyledi ondan erken olmuş olabilir..bende sabh ögle akşam kullanıyorum baş dönmesi halsizlik bendede yapıyor ama yapacak bişey yok katlanacaz artık
ben de adetimin 11.günü çatlatma iğnemi oldum dün sabah yanlız doktorum bana başka bir ilaç vermedi progestan bu dönemde ne işe yarıyor sadece adetin 18.günü çağırdı kontrole o kadar neden çağırdı neye bakıcak sormayı unuttum heyecandan
cnmmm iyiym 2gun dur cok fena kasıklarım agrdı korktum elımle hafıf bastrdıgımda bıle agrıodukuzummm nasılsınnn
minik nasıl hissediorum demiştin geçen
Allahım ne güzel bi duygudur hihoyyyt o bizlere tattırsın inş.
buarada benim tarihimi de değiştirebilirsin
5 kasımm olarak
gerçi bu bikaç ay tedaviyle geçicek ama olsun
adım silinmesin listemizden uğur getirsin hep
eklıorum cnm yenı ay yenı umuttttkuzu beni listeye ekleeeee
adet oldum .yeni tarihim 17 kasım.
vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
varsa yanıma yıldızlar falan da oy:))))
tatmm ekıorum canım inşşş bu ayımız bol hamıslı olckBende bende aynen kırmızılar göründü..Yeni tarihim 17 KAsım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?