Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

bende ocal ayında bır dusuk yasadım.8 haftalıktı benımkıde.ocaktan sonra bır kac korundum ama o zmndır olmuyor malesef.yumurtam olusmuyor.pcoluyum ben.klomene basladım ıste 3. ayım bu ay.ama hııccc umıdım kalmadı benım.hayırlısı olsun hakkımızda.cuma yıne gıdıcem doktora cumartesı ıgnemı olurum ınsallah.

çok üzüldüm kalp atışı mı yoktu bebeğinin?ayrıca soğan kürünü dene bendede pko var bu ay deniyorum iki gün sonra başlıyacam metformin kullan bebek aspirini kullan bunları dr veriyo çünkü

açıkcası bu tedavi hakkında pek bi bilgim yok bakalım hayırlısı inşallah

arkadasım ınsallah baslarsın sende tedavıne en kısa zamanda hayırlısıyla.hıc moralını bozma bır doktorun dedıgı dıger doktoru tutmuyor cunku.bu hormonlarda malesef cogunda moral cok onemlıymıs.sen canını sıkma.hayırlısı ne zamansa o zmn hepımızın olacak zaten ınsallah.bır doktora guven onun dedıgı tedavıyı uygula daha kısa surede sonuc alırsın dıye dusunuyorum.hayırlısı olsun hakkında cnm.

dokuz ay olmuş canım inanki bende senin gibiyim kafayı yemek üzereyim allah yardımcımız olsun ne diyim ya offmafoldumben

çok üzüldüm kalp atışı mı yoktu bebeğinin?ayrıca soğan kürünü dene bendede pko var bu ay deniyorum iki gün sonra başlıyacam metformin kullan bebek aspirini kullan bunları dr veriyo çünkü

yok cnm basta vardı hersey duzgundu.sonra lekelenme oldu kalbı durdu bebegımın.dusmedı yanı almak zorunda kaldılar.kurtaj oldum malesef.
doktor bana klomen dısında hıcbırsey vermedı.cuma gunu gıdınce progestanı sorucam.eger dollenme olursa tutunmasına yardımcı oluyormus.herkese verıyorlarmıs bana vermedıler.metformın yerıne glıkofaj kullandım ben cok uzun zaman.ama son seker yukleme testı sınırda cıktı.o yuzdne doktor kestı o ılacı.aspırın falanda vermedı hıc.

arkadasım ınsallah baslarsın sende tedavıne en kısa zamanda hayırlısıyla.hıc moralını bozma bır doktorun dedıgı dıger doktoru tutmuyor cunku.bu hormonlarda malesef cogunda moral cok onemlıymıs.sen canını sıkma.hayırlısı ne zamansa o zmn hepımızın olacak zaten ınsallah.bır doktora guven onun dedıgı tedavıyı uygula daha kısa surede sonuc alırsın dıye dusunuyorum.hayırlısı olsun hakkında cnm.

amin inşallah evet canım insanın canını sıkmaması mümkün olamıyor bazı durumlarda gerçekten baya bi stresli dönem yaşadım bu olaydan sonra tatile çıktık yeni döndük bakalım bu kadar çalışmaya olmuş olabilir kaydirigubbakcemile3

slm kızlar ben henüz klomen tedavisine başlamadım önümüzdeki ay test sonuçlarına göre tedavi başlanabilir. doktorumun azizliğine uğrayıp malesef geç kaldım boşuna vaktimi çaldı. benim sorunum lh hormon değerim yüksek 1. testte 14.8 ikinci adet testimde de 18.13 çıktı dr yapabileceim bişi kalmadı dedi ve tüp bebek merkezine gitmen gerekiyor dedi. şaştım kaldım açıkcası bana hiç bi tedavi uygulamadan direk olarak tüp bebek olayına daldı hatun rahim filmi çektirmeyecek misin diye sorduğumda bana için rahat edecekse çektir dedi. o gün ağlamaktan bittim desem yeri şimdi doktorumu değiştirdim önümzdeki adet döneminde lh değerime tekrar bakılıp ona göre tedavi uygulanacak

iyi akşamlar yazacaklarımı unutmamak için yazdım bi an önce görmedim değil mesajını:)hepimizin yolu tüp bebek üç sene dolsun bakalım benim.şu an iki buçuk senelik evliyi bende sakın üzülme çok zorlu bi süreç ama yapacak bişey yok işte tüp bebekse tüp bebek hsg çektirdin mi arkadaşım sen?

yok cnm basta vardı hersey duzgundu.sonra lekelenme oldu kalbı durdu bebegımın.dusmedı yanı almak zorunda kaldılar.kurtaj oldum malesef.
doktor bana klomen dısında hıcbırsey vermedı.cuma gunu gıdınce progestanı sorucam.eger dollenme olursa tutunmasına yardımcı oluyormus.herkese verıyorlarmıs bana vermedıler.metformın yerıne glıkofaj kullandım ben cok uzun zaman.ama son seker yukleme testı sınırda cıktı.o yuzdne doktor kestı o ılacı.aspırın falanda vermedı hıc.

en korktuğum şey gelmiş başına herşey iyi giderken kalp durması off geçmiş olsun tez zamanda allah yawrunu versin annesinin sıcacık göğsüne nediyim ya:(

dokuz ay olmuş canım inanki bende senin gibiyim kafayı yemek üzereyim allah yardımcımız olsun ne diyim ya offmafoldumben

aynen bende cnm.ewt kaybedelı 9 ay oldu.ama hala aynı uzuntum hıc azalmadı malesef.cok ıstemıstık cunku cok uzulduk ama nasıp deılmıs.hemen olur sandık yenıden ama boyle oluncada sımdı olmuyor dıye cok uzuluyorum.esım cocuk hastası.mılletın cocuklarını nasıl sevıyor.tvde bıle gorse uzaktan sevıyor anlatamam.onu mahrum bıraktıgım ıcın daha cok uzuluyorum.gecen ay hele 3 yumurtam var dedım ya doktorda cok umıtlıydı cok heyecanlandık var sandık.ama sonuc negatıf cıktı.esımı ınandıramadım ben.saka yapıyorsun ne zaman solıceksın hamıle oldugunu falan dedı bana dusun.daha cok yıkıldım onun o halını gorunce:(((( ama ıste rabbım ne zaman derse ozmn olcak.ınsallah ozmn cok yakın bır zmandır hepımız ıcın.ınsan ıcın cok ama cok zor bırsey.Allah boyle seylerle kımseyı ımtıhan etmesın ınsallah.yanı bende senın gıbı mahvolmus durumdayım.

inş bu ay tutar bebişn.ii çalışmalarkaydirigubbakcemile3
inşallah canım allah razı olsun hep beraber inşallahhholumunekankayizsmile :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

kaç tane yumurtan oluşmuş canım senin.klomen mi kullnandın?
canım bitane dedi eger yanlış duymadıysam oda 15 mm felanmış bakalım benim piyango bileti gibi ya tutmucak yada tutcakkk eyvahedigeldismile

arkadaşlar herkeze merhaba ben bir ay klomen kullandım ve tutmadı yirmi iki mm biri on sekiz mm idi.en düşük doz kullanmıştım.çok kaliteli iki yumurtam olmuştu ama tutmadı.tekrar klomene başlamak istiyorum.bildiğiniz kişiler var mı acaba yakın zamanda klomenle hamile kalan
hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallahhh opuyorumnanaktan

slm kızlar ben henüz klomen tedavisine başlamadım önümüzdeki ay test sonuçlarına göre tedavi başlanabilir. doktorumun azizliğine uğrayıp malesef geç kaldım boşuna vaktimi çaldı. benim sorunum lh hormon değerim yüksek 1. testte 14.8 ikinci adet testimde de 18.13 çıktı dr yapabileceim bişi kalmadı dedi ve tüp bebek merkezine gitmen gerekiyor dedi. şaştım kaldım açıkcası bana hiç bi tedavi uygulamadan direk olarak tüp bebek olayına daldı hatun rahim filmi çektirmeyecek misin diye sorduğumda bana için rahat edecekse çektir dedi. o gün ağlamaktan bittim desem yeri şimdi doktorumu değiştirdim önümzdeki adet döneminde lh değerime tekrar bakılıp ona göre tedavi uygulanacak

hoşgeldin canım hakkında hayırlısı olsun inşallahhhopuyorumnanaktan

nazlıki82 canım seninde hahkında hayırlısı olsun inşallahh opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
iyi akşamlar yazacaklarımı unutmamak için yazdım bi an önce görmedim değil mesajını:)hepimizin yolu tüp bebek üç sene dolsun bakalım benim.şu an iki buçuk senelik evliyi bende sakın üzülme çok zorlu bi süreç ama yapacak bişey yok işte tüp bebekse tüp bebek hsg çektirdin mi arkadaşım sen?

sağol canımyok henüz çektirmedim bu olaydan sonra hemen tatile çıktık yeni döndüm 2 gün oldu hala çektirmedim korkuyorum zormuş baya

en korktuğum şey gelmiş başına herşey iyi giderken kalp durması off geçmiş olsun tez zamanda allah yawrunu versin annesinin sıcacık göğsüne nediyim ya:(

ınsallah cnm hepımızınkıne.Rabbım bos bırakmasın kucaklarımızı ınsallah.sesımızı duyup tez zamanda yollar meleklerımızı ınsallah.artık soyle tv karsısında otururken esımle onumuzde oyuncak oynayan bır bebek.kosusturan gulucuk seslerı olan bır bebek cok ıstıyorum.hep gozumde canlanıyor.pacalarımı cekıstıren bır mınıgım olsun artık.rabbım duy sesımı artık lutfen yalvarıyorum:(((( :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

çok üzüldüm ya geçmiş olsun

sağol canımyok henüz çektirmedim bu olaydan sonra hemen tatile çıktık yeni döndüm 2 gün oldu hala çektirmedim korkuyorum zormuş baya

canım benim sakın sakın benden daha korkanı elbette vardır ama bende çok çok çok korkuyordum tahmin edersin iki senedir ilk defa çektirdim ve ağrısız acısız görüntüleme merkezinde hiç ama hiç hisetmiyorsun kesin çektir oh diye bir nefes al ümitlerin yeşersin kör kuyunun içinden çıkıp umutların tazelenir emin ol:emir_bebek:

nazliki kaç yaşındasın canım sen çok üzülüyorsun benim gibi ya?herkez üzülr gerçe ama iştemafoldumben

ınsallah cnm hepımızın:))

inşallahta canım ben pek ümidim yok bitane yumurtam oluşmuş buna sükür diom çok şükür ama ne bilim pek şansım olmaz gibi duruyo bence ama herseyin hayırlısı o yüzden rabbim bilir diyom beklicem bakalım nolucak....:sinifsinif:

canım benim sakın sakın benden daha korkanı elbette vardır ama bende çok çok çok korkuyordum tahmin edersin iki senedir ilk defa çektirdim ve ağrısız acısız görüntüleme merkezinde hiç ama hiç hisetmiyorsun kesin çektir oh diye bir nefes al ümitlerin yeşersin kör kuyunun içinden çıkıp umutların tazelenir emin ol:emir_bebek:

fındıkzade radyomarı tavsiye ediyorlar telde görüştüm dr kendilerinden çok emin konuştu ben anestezi olayına girdim adam bunu hissetmeyeceksin bile gerek yok dedi büyük ihtimalle orada çektiricem bi de bunu çektirmek için belirli bi dönem gerekiyor mu mesela adetten sonra .... -.... gün arası gibi..

inşallahta canım ben pek ümidim yok bitane yumurtam oluşmuş buna sükür diom çok şükür ama ne bilim pek şansım olmaz gibi duruyo bence ama herseyin hayırlısı o yüzden rabbim bilir diyom beklicem bakalım nolucak....:sinifsinif:

olsun canım sen çalışmaları sıkı tut bide hemen ayaga kalkma azda olsa artar şansın inşallah gelir bebiş bu ay :lepi:

Back
X