Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

Kaçıncı klomen ayın cnm?Ben 2. ayımdayım.3. den sonra rahim filmi isticem demişti benim doktorum.seninde aynı mı merak ettim?

evet cnm bendende bu ay istedi doktorum rahim filmini benim 4. ayım klomende.
geçen ay günde 3 taneyle 3 kutu klomen içtim tek yumurta gelişti 17mm oda tutmadı.
rahim filminden sonra iğneye geçicez.inş.hiç birine gerek kalmaz...

hayırlı geceler herkeseeea.s.
bende bugün dr gittim yumurtan olusmus calışmalara baslayın cumada itibaren dedi bakalım bekleyip görücez inşallahhh:ecrin_bebek: opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bende klomen kullanıyırum cnm.Benim 2. ayım dozaj arttırdık.Günde 3 tane içiyorum bu sefer Senin kaçıncı kolmen denemen ?kaç tane alıyosun günde?

yaa.benım kını arttırmadı doktorum gunde 100 mg işte gunde 2 tane 50 mg dan.benım 2. kullanmam canım ya.ilk kullnmdıgımda 1 tane yumurta oluştu oda olmadı işte.dun gııtm doktora dozunu arttırır dıe dusundum ama arttrmadı.sende yumurta kaç tane oluştu canım?allhım yuzumuzu guldursun bu ay inşllah.

arkadaşlar herkeze merhaba ben bir ay klomen kullandım ve tutmadı yirmi iki mm biri on sekiz mm idi.en düşük doz kullanmıştım.çok kaliteli iki yumurtam olmuştu ama tutmadı.tekrar klomene başlamak istiyorum.bildiğiniz kişiler var mı acaba yakın zamanda klomenle hamile kalan

birde reçetesiz sadece eczaneden alıp kendimiz kullanabiliyo muyuz?çatlatma iğnesi falan olmadan

slm kızlar
bende salı gıttım doktora.2 yumurtam olusmus.bırı 10 dıgerı 13 mm.cumaya kadar buyur dedı doktor.cuma tekrar cagırdı.eger olgunlasırlarsa ıgnemı verıcek.ama ıkısıde aynı anda catlamayabılırlermıs.o yuzden bu ay 2 tane catlatma ıgnesı olabılırmısım ben.sıze bır sey sorcam.ıgneden sonra 36.saat mı ılıskıye gırıyorsunuz? yoksa o 36 saat ıcınde herhangı bır saat mı?bazı yerlerde okudum kafam karıstı benım.acaba ben yanlıs mı yapıyorum kı tutmadı benım 2 aydır.bu ay nasıl calısmalıyım ben ya?

birde reçetesiz sadece eczaneden alıp kendimiz kullanabiliyo muyuz?çatlatma iğnesi falan olmadan

cnm doktora danısmadan kullanma sakın.sende bılıyorsundur kıst yapabılıyor ve oldukca buyuk kıst olabılıyor.catlamaz falan sonra basın agrımasın.en ıyısı doktora danısmak bence.zaten bır suru yan etkısı olan bır ılac.yınede karar senın.

slm kızlar
bende salı gıttım doktora.2 yumurtam olusmus.bırı 10 dıgerı 13 mm.cumaya kadar buyur dedı doktor.cuma tekrar cagırdı.eger olgunlasırlarsa ıgnemı verıcek.ama ıkısıde aynı anda catlamayabılırlermıs.o yuzden bu ay 2 tane catlatma ıgnesı olabılırmısım ben.sıze bır sey sorcam.ıgneden sonra 36.saat mı ılıskıye gırıyorsunuz? yoksa o 36 saat ıcınde herhangı bır saat mı?bazı yerlerde okudum kafam karıstı benım.acaba ben yanlıs mı yapıyorum kı tutmadı benım 2 aydır.bu ay nasıl calısmalıyım ben ya?

canım iyi geceler önceliklebizde 36 saat sonra denemiştik ve ağrılar oluşmuştu oanda sanki içerde bi makine çalışıyor gibiydi.resmen çatlıyordu yumurtalar birer birer:):emir_bebek:

acaba senin dediğin gibi mi olacaktı canım ya 36 saat önce ama yok dr 36 saat sonra demişti diye geliyor aklıma allah allahboshayallersmile

ewt benımde oyle oldu gecen ay.3oolgun yumurtam olunca agrılı oldu bıraz ılıskı.bende hep 36 saat olunca denedım ama bır arkadasa doktor ıgneyı vurdugun gunde ılıskıye gır demıs.bana ıgneden bır gun once sonra ıgne oluncada 36.saat sonra demıstı.ne bılım bende bu sefer dıger sekılde denıcem herhalde bakalım.sen ne zmandır bebek dusunuyorsun? ıkıncı olacak herhalde klomen?

hayır canım drun dediği gibi yap çünkü döllenmebilmiyorumkismile yeteneği çok önemli gebe kalmada.bir gün önce denersen drun dediği saate etkisi kalmaz yani anlıyorsun değil mi

ewt benımde oyle oldu gecen ay.3oolgun yumurtam olunca agrılı oldu bıraz ılıskı.bende hep 36 saat olunca denedım ama bır arkadasa doktor ıgneyı vurdugun gunde ılıskıye gır demıs.bana ıgneden bır gun once sonra ıgne oluncada 36.saat sonra demıstı.ne bılım bende bu sefer dı:emir_bebek:ger sekılde denıcem herhalde bakalım.sen ne zmandır bebek dusunuyorsun? ıkıncı olacak herhalde klomen?

evet nazliki bana dr klomeni bıraktırmştı bir sene önce.yani gerek bile görmedi ben başka dra gidip gene şansımı denemek istiyorum Allah ın izni ile işte ikinci olacak ben iki sene önce 3 erken düşük yaşadım ve olmuyo iki senedir ya sen?

anladım cnm ama ıste ıkı aydır oyle yapıyorum.bosa gıttı o kadar yumurta.ne dıyım valla bılemıyorum artık ama cok yoruldum ben bu ıste.bu ayda olmazsa bırakıcam tedavıyı artık.kendı halıne bırakıcma bır sure.psıkolojım alt ust oldu resmen ya.

anladım cnm ama ıste ıkı aydır oyle yapıyorum.bosa gıttı o kadar yumurta.ne dıyım valla bılemıyorum artık ama cok yoruldum ben bu ıste.bu ayda olmazsa bırakıcam tedavıyı artık.kendı halıne bırakıcma bır sure.psıkolojım alt ust oldu resmen ya.

canım toplam iki aydır mı istiyorsun bebek

slm kızlar ben henüz klomen tedavisine başlamadım önümüzdeki ay test sonuçlarına göre tedavi başlanabilir. doktorumun azizliğine uğrayıp malesef geç kaldım boşuna vaktimi çaldı. benim sorunum lh hormon değerim yüksek 1. testte 14.8 ikinci adet testimde de 18.13 çıktı dr yapabileceim bişi kalmadı dedi ve tüp bebek merkezine gitmen gerekiyor dedi. şaştım kaldım açıkcası bana hiç bi tedavi uygulamadan direk olarak tüp bebek olayına daldı hatun rahim filmi çektirmeyecek misin diye sorduğumda bana için rahat edecekse çektir dedi. o gün ağlamaktan bittim desem yeri şimdi doktorumu değiştirdim önümzdeki adet döneminde lh değerime tekrar bakılıp ona göre tedavi uygulanacak

evet nazliki bana dr klomeni bıraktırmştı bir sene önce.yani gerek bile görmedi ben başka dra gidip gene şansımı denemek istiyorum Allah ın izni ile işte ikinci olacak ben iki sene önce 3 erken düşük yaşadım ve olmuyo iki senedir ya sen?

bende ocal ayında bır dusuk yasadım.8 haftalıktı benımkıde.ocaktan sonra bır kac korundum ama o zmndır olmuyor malesef.yumurtam olusmuyor.pcoluyum ben.klomene basladım ıste 3. ayım bu ay.ama hııccc umıdım kalmadı benım.hayırlısı olsun hakkımızda.cuma yıne gıdıcem doktora cumartesı ıgnemı olurum ınsallah.

ayrıca sen arkadaşını değil dr un dediğini yap canım benim gerçekten sağlıklı değil öylesi istiyorsan iki gün öncesi en sağlıklısı öyle yap bence

Back
X