Kızlar bugün evlilik yıldönümüm...Bebek düşünmücem bugün.En önemlisi kocişim yanımda:asigim:
tebrık ederım arkadasım.Allah nıce seneler nasıp etsın ınsallah.bencede dusunme bugun kocişinle ilgilen:))) bebek ozlemı yuzunden adamları unuttuk zaten:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bugün evlilik yıldönümüm...Bebek düşünmücem bugün.En önemlisi kocişim yanımda:asigim:
tebrık ederım arkadasım.Allah nıce seneler nasıp etsın ınsallah.bencede dusunme bugun kocişinle ilgilen:))) bebek ozlemı yuzunden adamları unuttuk zaten:))
hem şimdi bebek olsa başbaşa kutlayamayacaktık,değil mi?Şeniz
canım benım yarın gıtmeyı dusunuorum ama yınede bılmıorum.yok daha baslamadım klomene yarın baslıcam 2. kez.klomenı ılk kulandıgımda bole olmamastım.adetın 2, gunu duş aldım acaba onun etkısı olabılırmı suan dınlenıorum yattım.bugun gıdersem belkı onemsemez yarın en azından adetımn son gunu deyıp ona gore bılgı alırım dıe dusunuorum.bugun de bakayım durumu ma.gecede bole devam ederse yarın kesın gıderım canım.
ewt bencede.olsaydı ay kıme bıraksam dıye dusuncektın:)) kacıncı yılınız cnm?
arkadaşlar herkeze merhaba ben bir ay klomen kullandım ve tutmadı yirmi iki mm biri on sekiz mm idi.en düşük doz kullanmıştım.çok kaliteli iki yumurtam olmuştu ama tutmadı.tekrar klomene başlamak istiyorum.bildiğiniz kişiler var mı acaba yakın zamanda klomenle hamile kalan
Ben ılk klomen kullanısımda hamıle kaldım. Ama doktor kontrolunde. Sende bence kendı kendıne kullanma. Doktor kontrolunde kullan. Yumurtan olmayabılır yada olur yeterlı olgunluga ulaşmaz ya da olgunlaşır çatlamaz kist oluşur. Bu nedenle doktor kontrolunde kullanman en sağlıklısı bence. Hayırlı olsun.
slm kızlar
bende salı gıttım doktora.2 yumurtam olusmus.bırı 10 dıgerı 13 mm.cumaya kadar buyur dedı doktor.cuma tekrar cagırdı.eger olgunlasırlarsa ıgnemı verıcek.ama ıkısıde aynı anda catlamayabılırlermıs.o yuzden bu ay 2 tane catlatma ıgnesı olabılırmısım ben.sıze bır sey sorcam.ıgneden sonra 36.saat mı ılıskıye gırıyorsunuz? yoksa o 36 saat ıcınde herhangı bır saat mı?bazı yerlerde okudum kafam karıstı benım.acaba ben yanlıs mı yapıyorum kı tutmadı benım 2 aydır.bu ay nasıl calısmalıyım ben ya?
iğneden 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. Benım doktorum bu şekilde soylemıstı ve ilk denememde hamıle kaldım. Uamrım sen de hamıle kalırsın.
cnm sen kac tane kullandın klomen?kac yumurtan olmustu? bırde progestan yada baska bırsey kullandınmı ıgneden sonra?benım son ayımda klomenle.ınsallah buay olur.
ınsallah cnm.2 aydır beklıyorum 36 saat sonra calısıyorum ama olmadı malesef henuz(pekı sonrakı gunler gun asırımı denedın yoksa hergun mu?
Doktor sonrakı gunler için birşey söylememişti. Bizde hergün çalıştık 5 gun boyunca. Zaten iğneden sonra 5. Gun yumurtalar catlamısmı dıye kontrole gıttık ve yumurta kalmamıs. Yumurtalar catlamıs demişti doktor. Ortamda sperm varsa bu iş olur Artık beklıycez demıstı.
kızlar cok fazla ağrım var ya suan duramıyorum agrıdan ilk kez klomen kullandım bir fikri olan var mı
yumurtlama dönemi bitince mi oluyor canım yoksa suan o dönemde miyim yani söze yarın son gün
kızlar cok fazla ağrım var ya suan duramıyorum agrıdan ilk kez klomen kullandım bir fikri olan var mı