Popüler Konu Klomen ve Gonaphene İle Hamişliğe Uğraşanlar veya Hamişler

canım benım yarın gıtmeyı dusunuorum ama yınede bılmıorum.yok daha baslamadım klomene yarın baslıcam 2. kez.klomenı ılk kulandıgımda bole olmamastım.adetın 2, gunu duş aldım acaba onun etkısı olabılırmı suan dınlenıorum yattım.bugun gıdersem belkı onemsemez yarın en azından adetımn son gunu deyıp ona gore bılgı alırım dıe dusunuorum.bugun de bakayım durumu ma.gecede bole devam ederse yarın kesın gıderım canım.

cnm klomenden olmş olabilir bu kanama. yan etkisi olarak rahmi inceltiyo ya. geçen ay ben de yaşadım aynısını. dr kanamayı durdurcak ilaç yazdı yoksa kendisi bitcek gibi değildi. sen dr.a git o bakınca anlar zaten rahim duvarının kalınlığından. hamile kalmışsan bile klomen rahmi incelttiği için tutunamıyo.
geçmiş olsnnn..

Son düzenleme:
arkadaşlar herkeze merhaba ben bir ay klomen kullandım ve tutmadı yirmi iki mm biri on sekiz mm idi.en düşük doz kullanmıştım.çok kaliteli iki yumurtam olmuştu ama tutmadı.tekrar klomene başlamak istiyorum.bildiğiniz kişiler var mı acaba yakın zamanda klomenle hamile kalan

Ben ılk klomen kullanısımda hamıle kaldım. Ama doktor kontrolunde. Sende bence kendı kendıne kullanma. Doktor kontrolunde kullan. Yumurtan olmayabılır yada olur yeterlı olgunluga ulaşmaz ya da olgunlaşır çatlamaz kist oluşur. Bu nedenle doktor kontrolunde kullanman en sağlıklısı bence. Hayırlı olsun.

Ben ılk klomen kullanısımda hamıle kaldım. Ama doktor kontrolunde. Sende bence kendı kendıne kullanma. Doktor kontrolunde kullan. Yumurtan olmayabılır yada olur yeterlı olgunluga ulaşmaz ya da olgunlaşır çatlamaz kist oluşur. Bu nedenle doktor kontrolunde kullanman en sağlıklısı bence. Hayırlı olsun.

cnm sen kac tane kullandın klomen?kac yumurtan olmustu? bırde progestan yada baska bırsey kullandınmı ıgneden sonra?benım son ayımda klomenle.ınsallah buay olur.

slm kızlar
bende salı gıttım doktora.2 yumurtam olusmus.bırı 10 dıgerı 13 mm.cumaya kadar buyur dedı doktor.cuma tekrar cagırdı.eger olgunlasırlarsa ıgnemı verıcek.ama ıkısıde aynı anda catlamayabılırlermıs.o yuzden bu ay 2 tane catlatma ıgnesı olabılırmısım ben.sıze bır sey sorcam.ıgneden sonra 36.saat mı ılıskıye gırıyorsunuz? yoksa o 36 saat ıcınde herhangı bır saat mı?bazı yerlerde okudum kafam karıstı benım.acaba ben yanlıs mı yapıyorum kı tutmadı benım 2 aydır.bu ay nasıl calısmalıyım ben ya?

iğneden 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. Benım doktorum bu şekilde soylemıstı ve ilk denememde hamıle kaldım. Uamrım sen de hamıle kalırsın.

iğneden 36 saat sonra ilişki olması gerekiyor. Benım doktorum bu şekilde soylemıstı ve ilk denememde hamıle kaldım. Uamrım sen de hamıle kalırsın.

ınsallah cnm.2 aydır beklıyorum 36 saat sonra calısıyorum ama olmadı malesef henuz:((pekı sonrakı gunler gun asırımı denedın yoksa hergun mu?

cnm sen kac tane kullandın klomen?kac yumurtan olmustu? bırde progestan yada baska bırsey kullandınmı ıgneden sonra?benım son ayımda klomenle.ınsallah buay olur.

Adetin 5. Günü başladım günde 2 tane sabahları 5 gun kullandım cnm. Benım 8 tane yumurtam oldu ama sadece 2 tanseı cok ıyıydı 2 tanesıde ehh demişti doktorum. Diğer 4 tanede ümit yoktu. Cok ıyı olan 2 yumrutam 18 mm ulasınca catlama iğnesi oldum. Başkada birşey kullanmadım. Darısı başınıza inş.

ınsallah cnm.2 aydır beklıyorum 36 saat sonra calısıyorum ama olmadı malesef henuz:((pekı sonrakı gunler gun asırımı denedın yoksa hergun mu?

Doktor sonrakı gunler için birşey söylememişti. Bizde hergün çalıştık 5 gun boyunca. Zaten iğneden sonra 5. Gun yumurtalar catlamısmı dıye kontrole gıttık ve yumurta kalmamıs. Yumurtalar catlamıs demişti doktor. Ortamda sperm varsa bu iş olur Artık beklıycez demıstı.

Doktor sonrakı gunler için birşey söylememişti. Bizde hergün çalıştık 5 gun boyunca. Zaten iğneden sonra 5. Gun yumurtalar catlamısmı dıye kontrole gıttık ve yumurta kalmamıs. Yumurtalar catlamıs demişti doktor. Ortamda sperm varsa bu iş olur Artık beklıycez demıstı.

saol cnm cevabın ıcın.ınsallah benımde olur bu ay.cok yoruldum cunku artık.yarın gıdıcem bakalım doktora ınsallah olmustur yumoalrda ıgnemı olurum bır an once.bende ıgneden sonra hergun denıcem bu ay.umarım olur..

yumurtlama dönemi bitince mi oluyor canım yoksa suan o dönemde miyim yani söze yarın son gün

valla benım ılac bıtınce oluyor yumurta olusurken ama o az bır agrı.sonra catlatma ıgnesınden sonra yumurtlama donemı bıtıncede asıl agrım ozmn oluyor.kısıden kısıye degısebılır belkıde.doktoruna danıs bence.

kızlar ya ikisini bir kullanacağım için klomen ve soğan kürünü soğan kürü sayfasınada yazdım kararsızım ne yapıcam aynısını kopi ediyim bari
benim yarın klomene başlamam gerek kendimce:)en düşük dozda kullanmak istiyorum sadece klomeni reçetesiz alamaz mıyım ya

Back
X